נימפומניה?
B BrowN EyeD GirL1 New member 31/7/07 #65 תומאס?../images/Emo3.gif תסבירו לי איך היריון ונימפומניה מתקשרים אליי?
L lacrimosa girl New member 31/7/07 #68 אובססיביות. כמובן! מקום מקסים, שיר מדהים, ותומאס קטן איפשהוא שם
L lacrimosa girl New member 31/7/07 #72 וודקה ../images/Emo6.gif שומר רוסי-פיק האוס שאני, חמוטל ושרית כתבנו ואני אוהבת אותך
ה היויו New member 31/7/07 #74 טיול שנתי, י"ב,חדר 312 2 בקבוקי וודקה, בקבוק טקילה ושני בקבוקי ספרייט שהוברחו בחשאי וגרמו לכמה מתבגרים שיכורים להסתובב ברחבי "בית החייל" באילת ... תקופה הזויה משהו ...LOL
טיול שנתי, י"ב,חדר 312 2 בקבוקי וודקה, בקבוק טקילה ושני בקבוקי ספרייט שהוברחו בחשאי וגרמו לכמה מתבגרים שיכורים להסתובב ברחבי "בית החייל" באילת ... תקופה הזויה משהו ...LOL
B blacknwhite New member 31/7/07 #75 יאס"א../images/Emo12.gif טיו"ש=בצפר... בצפר=...... רגע...... יאס"א!! ~שוק~
B blacknwhite New member 31/7/07 #79 פנימיה בירולשים- היכון למדעים ואומנויות Israeli Academy of Science and Arts
ה היויו New member 31/7/07 #83 The Wall Hey you!! YES YOU!! ... all we are is just another brick in the wall
T The Cat Woman New member 1/8/07 #94 רוג'רס (כן, ההוא ממדעי החברה...) החומה-->פינק פלויד-->רוג'ר ווטרס-->רוג'רס