/tapuzforum/images/emo42.gif/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gifיום ראשון./tapuzforum/images/emo29.gif

LadySilkworm

New member
לפני שאני נוסעת

ראיתי אתמול את משפחת סימפסון הסרט! סרט גאוני וממש מצחיק! מי הולך איתי שוב? P:
לא בא לי לנסוע \: להת' פורום יקר
:'(

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אני חולה
השבוע אני אקנה כרטיס להופעה

Shusho

New member
אע.

ישנתי המון בסופ"ש. בחמישי ישנתי 11 שעות רצוף, ואז הייתי ערה שעתיים, ואז נרדמתי לעוד ארבע שעות. בשישי ישנתי 10 שעות גם כן. בשבת ישנתי 8.
אני עדיין עייפה.
מחר בסיס
הפילו עלי לעשות את הצד האחורי של החולצת טירונות אבל תכלס יצא מה זה יפה.
אפילו שחירטטתי שם.

נממ

הלזניה שהכנתי אתמול יצאה מושלמת
דיברתי הרבה עם השוודי שלי
דיי משעמם לי עכשיו שנגמר האוניברסיטה, צריכה להפסיק להיות עצלנית ולקבוע דברים לעשות.

lacrimosa girl

New member
ללא נושא

הסתברות הולך לי טוב, בינתיים. אני מתחילה עכשיו את "התפלגות ע"פ הנוסחה הבינומית," או מה שלא יהיה, ואז אני בטוח אתחיל להתחרפן מהטמטום שלי. =/
מתפוצץ לי הראש. ;;

היויו

New member
זה לא כל כך מסובך

אנ ייכול להסביר לך אם את רוצה. אבל לא היום,טוב?

היויו

New member
אני רציני

תחשבי על זה ככה: רוצים לדעת מה הסיכוי שמשהו יקרה או לא יקרה. זה הכל אין באמצע - משהו לא יכול לקרות חלק מהדרך.או שהוא קורה או שהוא לא קורה. זה בערך כמו השאלה של "מה ההסתברות להוציא שחור אם יש שחורים ולבנים בכובע". רק צריך לחשוב איך מסתכלים על זה. וזה המקצוע היחיד שמפריד ביני לבין סיום התואר שלי
,כך שאני לא כזה חכם גדול...

shirlapes

New member
עונה ../images/Emo13.gif

אני בחופש היום...ומחר...יום חמישי משתחררת!
שמעתי אתמול חלק מההדלפות *נונונו*, אני חושבת שאני הולכת להיות מאוהבת באלבום...
אני מרוששת
יש לי מצב רוח ממש טוב. יש לי הרגשה שהשבוע הזה הולך להיות נפלא, לפחות לי.

סנעיר

New member
שבוע טוב, 1656ים יקרים.

משכורת קבע זה אחלה
משכורת קבע עם רמת פעילות א'+ זה עוד יותר אחלה
פלאפון חדש זה ממש ממש אחלה, בעיקר כש-Paid In Full של סונטה מתנגן עם כל שיחה נכנסת
גם לאפטופ חדש זה אחלה
כבר אמרתי שמשכורת קבע זה אחלה?
כבר אוגוסט, וזה אומר שעוד חודש וקצת הקיץ עף מפה [וזה אומר שלא נצטרך לשמוע יותר שירים כמו "אני כלכך שמחהההה שהקיץ באאאא"
]
נייטוויש פה עוד חודשיים
נייטוויש פה עוד חודשיים

היויו

New member
אתה אומר את זה מסיבה אחת...

אתה לא יודע מה זה משכורת טובה באזרחות...
אתה טכנאי עם רמת פעילות א+? שטויות, המשכורת שלך זה כלום,אתה תבין אתזה כשתקבל משכורת אמיתית ראשונה שלא הודפסה על תלוש משכורת עם צ' עליו...

סנעיר

New member
שתוק צעיר.

סתם סתם, תניח את הטיטול, אני יודע שאתה משהו 95'
צ'מע, 5,500 בתור התחלה, לילד בן 21 שהיה מבזבז את זמנו בחיפוש עצמי ובמקום זה ממשיך לצבור ניסיון שיעזור לו להתקבל לעבודות בתחום באזרחות, זה לא רע...אף פעם לא הבנתי את אלה שמנסים לכבוש את העולם בשניה שהם משתחררים. לא 13,000 נטו- לא קונה? בשביל מה? גם ככה השאיפות שלי בחיים כרגע מסתכמות בלהקים מאחז חדש בשומרון.

סנעיר

New member
הממ, תראי...מאחז זה עסק רציני

שק"שים ואוהלים לא יספיקו
בכל אופן, התקבלת, בלי מבחן. עלומה זה שם שמוכיח שנולדת להקים מאחזים ולהתנחל, ועוד נייטווישיסטית [?!], אז בכלל...אני ארעה את הצאן ואציק לערבים ואת תכתבי פרשנויות לשירים מהדיסק החדש. החיים הטובים...

lacrimosa girl

New member
XDDD

אל תסתכל עלי ככה, לא תמיד הייתי בהמת אינטרנט...היתה תקופה בחיי שהייתי ימנית מאוד קיצונית [אפילו נעצרתי
] כמו הרבה דברים- גם זה עבר.
[הי הי, לא יהיו לנו כבשים! אני מתנגדת לשחיטה ורצח של בעלי חיים! יהיו לנו תרנגולות חופש, 4 כלבים וסוס. ואם אתה רוצה אז גם פרה, למרות שאני לא מרשה לפטם אותה, תתרגל לחלב 0%.
]

למעלה