/tapuzforum/images/emo42.gif/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gifיום ראשון!/tapuzforum/images/emo29.gif

lacrimosa girl

New member
^^

התבטל ספרות היום =/
היה ממש ממש משעשע בשעת ניקוי על הבוקר
יש לי שכבה מטורפת!
סתם רע קצת כי אני בבית וזה.

Beyond The Veil

New member
הו כן!

בתי לפורום בשמחה וצהלה!
אני טסה לפולין בעוד חודש וזה יוצא בדיוק שבועיים אחרי נייטוויש ככה שדאגתי שאולי יש מצב שאני אפספס אותם כי לא מוותרים על פולין, אבל הכל הסתדר בסוף!
הייתי היום ביד ושם....מקום מדהים, כ"כ שמחה שהלכתי לשם, אמנם הייתי שם איזה 4 פעמים בחיי אבל כל פעם מחדש זה פשוט מדהים אותי...סבתא שלי ניצולת שואה, ולשמוע על כמה דברים היא עברה עד היום זה פשוט...לא יכולה להסביר את ההרגשה....המסע לפולין הולך להיות אחת החוויות היותר קשות ומרתקות שהיו לי אי פעם...אני אחזור אדם שונה לגמריי.
סתם, יום טוב בכללי...חג שמח לכל אוהבי הנייטוויש!
סתם, שמחה שחזרתי
מקווה שתקבלו אותי בחזרה

Beyond The Veil

New member
אני לא יודעת, בגלל זה שאלתי ../images/Emo7.gif

אבלאבל עלומה....לא תקבליני חזרה תחת כנפך (הנורא משעשעת יש לציין)?

A Hilit

New member
ברור שנקבל! ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

אישה מגניבה שכמוך

Beyond The Veil

New member
הווו יהההה /m\

אני לא מגניבה, סתם שרוטה קצת
(קצת המון) אבל תודה לך! (איזה יופי לשוב
)

blacknwhite

New member
גאד, כמה אתם כותבים!!!../images/Emo122.gif

איך לעזאזל אתם מצפים ממני לקרוא את כל זה?!
טוב, לעניינינו
אבא חוזר מחר בבוקר
סבתא שלי התאוששה בינתיים!!!! אני לא מאמינה שזה קרה. נכון שתמיד קיים הסיכוי המאוד סביר שהמצב יתדרדר שוב, אבל בינתיים התכנון הוא שהיא תהיה בביה"ח עוד שבוע, ואז טטוס לישראל עם רופא צמוד וכאלה. אני עוד אוליאוליאולי אראה אותה שוב
אני לא יודעת למי אני צריכה להודות על זה, אבל מה שלא יהיה שם למעלה.....
בית!!!!!!111אחדאחדאחתעשרה
אני צריכה הרבה יותר משעתיים ספרות בשבוע
השיעור היום היה מדהים! כמו שבוע שעבר, בעצם. למדנו את "חמסין של ניסן" של לאה גולדברג, והוא כזה שיר יפה
והמורה שלי כ"כ חמוד! הוא נראה מסומם למדי, כמו כל המורים בבצפר
אבל הוא כזה מותק... הוא התחיל סתם היום באמצע השיעור לדבר על אהבה ממבט ראשון וכאלה. זה היה חמוד
השיר החדש של טאריה יפה! למרות שאת המוזיקה ברקע (בקושי מוזיקה P:) פחות אהבתי, הקול שלה....

Liquid Dreams

New member
למה לכולם יש שיעורי ספרות מגניבים ולי לא? ../images/Emo10.gif

תמיד שיעורי ספרות אצלנו ממש משעממים ולא לומדים שום דבר שהייתי רוצה ללמוד. היום היא הביאה לנו סרט די חזק, אבל הוא פשוט לא מה שהייתי רוצה ללמוד >< אני שמחה לשמוע על סבתא שלך

blacknwhite

New member
לא!../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif

את חכמה ומתוקה ומדהימה, ואני אוהבת אוךת המוןהמוןהמון
שקט

shirlapes

New member
עדיין לא מאוחר מידי

הייתי אמורה ללוות היום את אחותי החורגת לקריה ולעזור לה עם הטופס טיולים (היא התגייסה לאיפה שאני שרתתי). לפני כמה ימים היא אמרה לי שזה עלול להדחות ושהיא תכנס לקריה רק אחרי החגים, כמה חבל שהיא בסוף לא הודיעה לי *בכלל* מה נסגר. הייתי יכולה לעבוד בזמן הזה.
ארוחת החג תהיה אצלנו מה שאומר שאני אבשל. אני ממש נהנית מזה
העניינים מתקדמים עם מקום העבודה שאני מעוניינת לעבוד בו (משרה מלאה ועבודה קבועה, לשם שינוי). מקווה מאד שזה יצליח.

למעלה