/tapuzforum/images/emo42.gif/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gifיום ראשון/tapuzforum/images/emo31.gif

lacrimosa girl

New member
/tapuzforum/images/emo42.gif/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gifיום ראשון/tapuzforum/images/emo31.gif

מחר פנימיה!!!!!עוד 6 שעות!!/tapuzforum/images/emo2.gif

Liquid Dreams

New member
לעזאזל עם זה.

עוד 4 וחצי שעות אני אמורה לקום ואני לא מצליחה להרדם. כבר מ12 אני מסתובבת במיטה ולא מצליחה. שוט מי.

Liquid Dreams

New member
בוקר נהדר.

ישנתי שעה וחצי בערך. אני הולכת להתעלף היום >_> מזל שמסיימים ב11 וחצי וזהו...

ש נ י1

New member
תני לי לנסות לנחם אותך

אני ישנתי שעה בקושי בלילה שלפני הבגרות בפסיכולוגיה... עד היום אין לי מושג איך עשיתי אותה

היויו

New member
רוצה להתחלף ../images/Emo13.gif?

שבוע שנרדמים,וכל שעה וחצי מתעוררים לשעתיים...
עבודה חדשה במשרה מלאה סופסוף.
מור מתחילה גן חדש היום (בסדר,גם התרגשות קצת בשבילנו.מה,לא?
עדי ישנה איתנו כל הלילה, משמע לא ישנו כל כך טוב
המחשב שלי בעבודה כבר מוזן NW ויש לי אזניות.מה שאומר - יום שלם של NW חוץ מקטעים שצריך ללמוד לבד מהמחשב (הרצאות מוקלטות).

The Cat Woman

New member
אוףףףף איזה באסה !!!

לא מספיק שאין לי אף אחד לחלוק איתו את חיי העלובים, גם העבודה חולקת את חיי בשעות מעפנות לגמרי- מחר סבבה, מ12 עד 18:00. אבל פתאום יום שלישי אני עושה כפולה מ12 עד הסגירה ואז ביום רביעי- בוקר! איך זה קורה?! איך אני אמורה לישון 5 שעות ולקום לעבוד ועוד לפתוח את המקום על הבוקר?! גאדדדד אני כ"כ לא נשארת לסגור... שיגידו לי שלום כבר ב11. סעמק. מה זה הסידור הדפוק הזה?!
*שופכת את מרמורי ברבים*
יום שישי אילת. מנוחה. בר מצוה ביום ראשון ועד יום שני אני במנוחה. ואז יש חגים... נפלא וקסום.
לא יודעת. חרא. הכל. just pick one.

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifיש לי אחמ"ש פסיכי עם תחביב לשגע אותי

בכל משמרת במשך כל המשמרת... מה נסגר איתו?! "אלוהים ברא לך כזה גוף..." WTF?! שלוט בעצמך בנאדם

alonk100

New member
הזכרת לי את בית האלוהים - שם זה עחמ"ש

עוף מחדר המיון שלי... סורי לא קשור...

lacrimosa girl

New member
אבוי, סליחות=Sשעות בתפילה;;

ויש כאן טרור ממש, i have to whisper to my friends :p oh i got great girls in my room! Ill try later to get to the comp room, i have some ideas ^^

lacrimosa girl

New member
לי אין בחירה/tapuzforum/images/emo3.gif

אני פשוט לא עולה לתפילה/tapuzforum/images/emo3.gif

LadySilkworm

New member
או גאד :S

עוד 10 דקות אני צריכה לצאת :S אבל היי, לפחות אני לומדת רק שעתיים נטו.

blacknwhite

New member
אני דווקא יוצאת ב1../images/Emo3.gif

וישנתי מצוין הלילה... אני חושבת שעברתי את הלילה הקשה של ארבע שעות שינה מינוס ביום רביעי שם בפנימיה... (ופאק, היה לילה זוועתי) בכ"מ,
לכולכן
היום זה מתחיל....לפחות עדיין לא לומדים היום, אלא הולכים לסיור בשכונה (
) יהיהי מגניב השנה^^
והדבר הכי טוב שיכול להיות!!! בדקתי בפורום של הכיתה הקודמת (לא בתפוז) ומה גיליתי? לפי מה שהמחנכת שלהם כתבה, יש להם יותר שעות מאיתנו!!!!!!!! האהאהא!!!!!XD זה ממש עשה לי טוב על הלב

למעלה