/tapuzforum/images/emo42.gif/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gifיום ראשון/tapuzforum/images/emo31.gif

סנעיר

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!!!!!!!11אחתאחתאחתעשרהאחתעשרה

התעוררתי ב-8 וחצי מקרני השמש המלטפות
כשאני צריך לצאת מהבית רק ב-11
מה שהשאיר לי המון זמן לצרוח את דארקפאשןפליי בקולי קולות ברחבי הבית
האוטובוס לבסיס יוצא רק ב-14:20 מהתחנה המרכזית
מה שאומר שאני מגיע אחה"צ ויום ראשון נשרף על כלום
בחמישי בבוקר אני קופץ לקריה אהובתי
|ג'ובניק|
כלומר, יש לי בסה"כ 3 ימים מלאים להיות בבסיס ^^
שביזות יום א'? היום היא כולה שלכם, תלמידיי היקרים [-{

blacknwhite

New member
תמיד!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

מה קרה מתוקה?
(את מוזמנת להתקשר אלי אם את רוצה.... אני פה בשבילך, ואם זה קשור לפנימיה- אני גם עם ניסיון...) דברי איתי

היויו

New member
../images/Emo24.gif

מה קרה? אפשר במסנ או בפרטי,אם בא לך (אני אונליין,בעבודה)

shirlapes

New member
../images/Emo24.gif

פה בשבילך.
אל תתני לאף אחד לעצבן אותך. מי שמעז...יש לו עסק איתי.

lacrimosa girl

New member
איזה חמודים אתם/tapuzforum/images/emo23.gif

מה לעשות שאני the biggest problem that i got =\

shirlapes

New member
../images/Emo140.gif

אני לא יודעת מה קרה, אבל זה גם יכול להיות ההיפך...it's up to you. בכ"מ, כולם פה בשבילך...

The Fantasy

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אוהבת אותך ויהיה טוב בובה

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo24.gif/tapuzforum/images/emo24.gif/tapuzforum/images/emo24.gif

../images/Emo23.gif

אוף,אני כ"כ מצטערת בזמנים כאלה שאני לא ביבנה בשבילך^^
אוהבת מלא,אתקשר כשאוכל והבית יהיה ריק באופן יחסי ואוכל להשתמש בטלפון. אני מתכוונת לא ללכת לבצפר בימים הקרובים,נראה מה יהיה עם זה.

Liquid Dreams

New member
ועכשיו, אחרי ארוחת צהריים ומקלחת

אני מרגישה הרבה יותר טוב. מאז שבע וחצי על השעון לא היה דבר שייחלתי לו יותר מאשר מקלחת. לא הפסקתי להזיע לשניה. כל כך חם, ואנחנו בכיתה למעלה, הכי חם שם! >< היה מתמטיקה. מתמטיקה >< נעזוב בצד את זה שמתמטיקה לא ממש מחבבת אותי, כשכל כך חם וישנתי כל כך מעט, שתינו על גבול שנאת המוות. לפחות היה יום קצר, רק עד 11 וחצי, ומרינה שחררה אותנו עשר דקות מוקדם יותר :] עכשיו אחרי מקלחת אני מרגישה הרבה יותר, איך להגיד, בסדר.

LadySilkworm

New member
אין לכם מזגנים\מאווררים?

אנחנו זכינו בכיתה הכי כיפית.. יש לנו מזגן וטלוויזיה עם וידאו P:

LadySilkworm

New member
אל תקנאי בי..

אני הולכת למות מרוב כל העבודות השנה..הסתכלתי על שלושה ובא לי לירות בעצמי. חוצמזה באמת שהתמזל מזלנו, כי שנה שעברה היינו בכיתה שהייתה מנותקת מכל השכבה ומרוב הבי"ס, היינו מוקפים בפועלי בניין ובאבק וכמה שביקשנו שיהיה מיזוג, לא היה.

למעלה