/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif יום רביעי

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif יום רביעי

כי בקרוב זה יפסיק לקפוץ ואפחד כמעט לא יגיב...

היויו

New member
אצלי...

יש מחר מבחן ואין לי כח ללמוד.אבל חובה.
זה המבחן האחרון בתואר!! ייפיי!! <יושב ללמוד שוב את ההוכחה של MakeHeap ולהבין מה לעזאזל קרוסקל רוצה מפרים למה O גדול מTheta...
)

dralan

New member
הו אני מתלבט בין זה לבין מדעי המחשב

שיהיה לך בהצלחה =)

היויו

New member
מה ההתלבטות??

מדעי המחשב זה תואר תיאורטי,מתימטי. לומדים אלגוריתמיקה, לומדים המון הסתברות, לומדים מתמטיקה (חדו"א 1,2,3 אלגברה 1,2, משדי"פ,משדי"ח,מרוכבות) לומדים תיאוריה של כתיבת קוד. בכל התואר יש בערך 3 קורסים בתכנות תכלס. הנדסת תוכנה מקיף יותר (4 שנתי ולא 3 שנתי),נכנס יותר לפרקטיקה שמאחורי התכנות, יותר ליישומים של המתמטיקה.לומדים את אותה מתמטיקה (לצערי
) אבל לומדים גם בסיסי נתונים יותר לעומק, יותר שפות תוכנה, השוואה בין שפות שונות, לומדים יותר לע היתרונות , היכולות והחסרונות של OOP וכן הלאה. אם אתה רוצה להיות תיאורטיקן - לך למדעי המחשב.אתה רוצה להיות מתכנת טוב - לך להנדסת תוכנה. מקווה שעזרתי
. ו
,מקווה שמחר באמת המבחן האחרון וכל החרX הזה מאחורי.

The Cat Woman

New member
יש לך השגות גם לגבי מהנדס תעשיה וניהול?../images/Emo3.gif

זה ממש יעזור לי בהתלבטות הקשה של חיי לגבי מה אני הולכת ללמוד

Beyond The Veil

New member
אחותי מהנדסת תעשיה וניהול

מצאה עבודה ממש בקלות, היא טוענת שזה היה תואר כייפי, והיא פגשה שם את בעלה
לא יודעת אם עזרתי לך, אבל זה מה שאחותי סיפרה לפחות (כן, גם אני שאלתי אותה לגבי זה) בתכלס, אם את מתלבטת בין הנדסת תעשיה וניהול לבין הנדסת תוכנה- הנדסת תוכנה הרבה יותר קשה אבל סביר להניח שגם לומדים דברים הרבה יותר מעניינים ו...אם המחשב בבית נתקע לא צריך להתקשר לטכנאי
והנדסת תעשיה וניהול, עד כמה שאני הבנתי, זה תואר יותר פשוט מבחינה לימודית אבל העבודות קופצות עליך מל עבר

היויו

New member
אהמממ.... התואר הוא "מהנדס תוכנה", לא טכנאי

מחשבים
. אלא אם יש לך רקע בתיקון מחשבים או ידע, עדיין תצטרכי לקרוא לטכנאי (או חבר
) שיתקן לך את המחשב. מהנדס תוכנה כותב תוכנות, בודק אותן, מתכנן אותן, מביא תוכנות מרמת הרעיון לרמת הייצור והאיכות הדרושה להן כדי להיות בשוק.הרבה יותר מתמטיקה, יותר טכניקה ופחות בבל"ת. אם את רוצה לעשות תואר כללי שיקרא הנדסה - מעשיה ותיעול זה התואר. אם את רוצה תואר רציני וקשה ששכרו בצידו (ותאמיני לי - שכרו בצידו יפה) הנדסת תוכנה הוא תואר יותר מתאים. אם כי תצטרכי לעבוד שנתיים שלוש ב"שכר רעב" (רק 9K) כדי לצבור נסיון ולהתחיל לעשות את הכסף היותר רציני.

Beyond The Veil

New member
חחחחח אני יודעת ../images/Emo9.gif

אבל בלימודי התואר גם לומדים את מבנה המחשב והכל, ותוככנות ושפות וכל מיני דברים כאלו (תקן אותי אם אני טועה בבקשה), אני בטוחה שאם תהיה בעיה קלה במחשב אז לא באמת צריך טכנאי

היויו

New member
אמממ... את קצת טועה

לומדים את מבנה המחשב ברמת המיקרו,כלומר איך עובד המעבד, מה עושים הבאסים, איך מחשבים מולטי-פרוססינג (ריבוי מעבדים) או הייפר-ת'רדים (משימות-על, בערך... קשה לתרגם את זה בדיוק). לומדים שפות תכנות ולומדים איך נכון (יחסית, יכולים ללמד את זה יותר טוב) לכתוב אותן ולחשוב עליהן, ובאלו כלים ניתן להשתמש כדי לשפר אותן ואת היכולות שלהן (MFC, Win32API, אלגוריתמיקה, בסיסי נתונים וכו'). בשום מקום לא מלמדים שאם את מדליקה את המחשב והוא מצפצף לך במקום להדלק, כדאי לבדוק את הזכרונות או אם כרטיס המסך תקין. בשום מקום לא פותחים מחשב פיזית ומראים לך מה זה כל רכיב, מה זה דרייבר, איך מחליפים כונן קשיח או איך משנים קונפיגורציה של לוח אם.אלו דברים שלומדים רק בקורסי טכנאים או לבד, מי שלא מפחד לדחוף ידיים לקרביים של המחשב שלו ואין לו בעיה שמשהו יישרף אם הוא לא עשה את זה נכון (וקרה לי פעמיים או שלוש
). ולגבי פסיכולוגיה... וואלה, לא יודע. לא אוהב להשתמש בראש

Beyond The Veil

New member
האא

תודה על התיקון קודם כל, החכמתי
אז בעצם לומדים תאורטית על המחשב ולא מבצעים את זה ישירות על מחשב? או שלא הבנתי אותך לחלוטין?
ופסיכולוגיה זה אחלה, אחותי השניה לומדת פסיכולוגיה של החברה תואר שני עכשיו

mary06

New member
../images/Emo79.gif

אחלה יום, חלום מגניב ומציאותי ביותר, מלא מוזיקה (סוף סוף משלימה כמה אלבומים של ג'ודאס שלא היה לי כוח לשמוע, ופאק הפסדתי דברים מעולים) חברה הכי טובה חזרה מחול, וקניות בערב
עכשיו תורכם לא להתבכיין ולכתוב חיובי

CPUBOOM

New member
לי יש משהו חיובי!

עכשיו גם לי יש כרטיס להופעה של nughtwish ואני מרוצה עד הגג. !!!

LadySilkworm

New member
ווהו!!!

Draconian will play their very first show in Israel; opening for Therion on August 30th in Merkaz Hayeridim venue, Tel Aviv. This will be the first show for Draconian in the holy land after the great success of the bands three albums. The set-list will include songs from their whole discography and special t-shirts will be designed especially for the show. DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD::::::::::::::::::::::::::::!!!#@!@!@

LadySilkworm

New member
ועכשיו..

אני לא אוכל לנסוע להופעה כי נהיה בצפון באותו זמן :'(

CPUBOOM

New member
לגבי draconian

זה ממש מעולה שהם מגיעים לארץ.הרבה להקות טובות מגיעות והגיעו השנה . למרות שבאופן כללי אני שמח שהם מגיעים אני לא מרוצה מהאלבום האחרון שלהם. שמעתי אותו ולפי דעתי האלבום הקודם הרבה יותר טוב. בכל מקרה גם אם הייתי רוצה כרטיס ,כבר יש לי לנייטוויש יום טוב

למעלה