/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif יום רביעי

The Cat Woman

New member
O_x רק אל תקחי קשה...

מה הריגשי? גם אני קוראת לחתול שלי בכל מני שמות חוצניים והזויים במיוחד (נאאאאאני
) וקוראים לו סיימון.

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifהכנתי עוגיות עם אמא

וזה ממש הזכיר לי את אלונה... מעניין אם יש לה שם אספקת עוגיות בפולין הקרה והרחוקה
|כןהכנתי צמיד מדהים לרגל!

blacknwhite

New member
+נצל"ש: מי שמגיע היום לפנטסי קון שישלח לי SMS

(אני לא מבטיחה לענות... כי אני הולכת לעבוד עכשיו, אבל לפחות אני אדע אם יש לי את מי לפגוש שם
אם אף אחד לא בא, גם אני לא אבוא, אני לא קשורה לשם, אני סתם גרה קרוב, וזה יוצא לי בדרך מהפלאפל.... קיצר, תודיעו לי)

blacknwhite

New member
ואיך לעזאזל זה הגיע לפה?!?!?../images/Emo2.gif

זה היה אמור להיות ב"יום חמישי" בלה בלה

lacrimosa girl

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום חמישי [../images/Emo2.gif]../images/Emo29.gif

איך כבר יום חמישי??
היה ממש ממש כיף אתמול, ענברי נועה ואילנה אני אוהבת אתכן
יש לי כרטיס!!!!!!%^#$&%#*^%@$#^$
בסוף החלטתי לא לבוא לפנטסיקון גם היום =/
אבל במקום זה, אני אשב ואתקע פייטים ביצורי קלקר עם אחותי ובת דודה שלי!! חיים מעניינים יש לי, אה? XDDDDD
קטע גאוני מאתמול
בדוכן של היד-שניה נתנו לכתוב על פתקים מסרים לאנושות ולתלות אותם על העמוד ליד הדוכן. |אני|: ~לוקחת פתק~ ~כותבת~ תומאס הולפיינן שייך לי!! |ענבר|: ~פוערת עיניה בפלצות~ |נועה|: ~מגיעה לאזור~ ~שואלת~ מה קרה? |ענבר|: ~מסבירה לה~ |נועה|: ~פוערת עיניה בפלצות~ ~לוקחת פתק~ ~כותבת~ לא נכון, הוא שלי! |אני|: ~מרגישה שאני חייבת לומר את המילה האחרונה~ ~לוקחת פתק~ ~כותבת~ נראה לך!! |מכה בך נמרצות| ואז הבחור הנחמד [שלא כמו הבחור בדוכן של הסטיקרים והסיכות XDDDDDDD] של הדוכן אסר עלינו להמשיך במה שיכול היה לההיפך למלחמת העולם הגרפיטית הבאה.

blacknwhite

New member
זה היה מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

(רציתי לכתוב גם אבל המרושע לא נתן לי
)

lacrimosa girl

New member
לא נורא ../images/Emo3.gif

כי זה היה ממשיך בדיוק אותו דבר D= [וכמובן, בהנחה שנצליח לחטוף את תומאס, אין לי בעיה לחלוק אותו איתכן
|שתלטנית|]

Liquid Dreams

New member
חם.

קמתי לפני חצי שעה והדבר הראשון שעשיתי היה להדליק מזגן. חםםםםםםם
עדיין פוציD:
אני מרגישה שיש לי צרידות מהסוג שמתפתח לצינון>_> מזגנים.

LadySilkworm

New member
קאריןןןןןןןןןןןןן!!!!!!@!@!

התגעגעתי אליייך! אני שמחה שנהנית D:

Beyond The Veil

New member
או שלום ../images/Emo9.gif

הגיע לי הציוד החדש!! והצלחתי להתקין את הכטיס קול ממש בקלות! יהה!! וסתם, חיים נחמדים יש לי
הדבר היחידי שהרס.....יש לי כונן אחד שלא עובד, והתוכנת הקלטה מאפשרת להתקין רק בעזרת הכונן הספציפי הזה!!! סעמק #$^@%$#@~$

היויו

New member
מה הבעיה עם הכונן?

(כן כן, אני גם טכנאי מחשבים בלי קשר לזה שאני מהנדס תוכנה (עוד שבוע <אייקוןמחזיקאצבעותשאיןכאן>)) אני יכול לעזור לפחות מרחקו בהצעות לעלות על הבעיה ו/או לתקן אותה.

Beyond The Veil

New member
אוי, כמה נחמד מצידך להציע עזרה ../images/Emo13.gif

אממממ אין לי מושג, באמת, כל מה שאני יודעת שהוא פשוט לא קולט את הדיסקים...שום כלום לא עובד, הוא לא מגיב לאף דיסק....וזה ממש מעיק
אני צריכה מחשב חדששש!!!

lacrimosa girl

New member
חבל שהוצאת את כל הכסף שלך על האולם שלנו...../images/Emo123.gif

נקווה שנקבל מספיק צ'קים בחתונה כדי לכסות אחד נורמלי D= לאן נעלמת כ"כ הרבה זמן? miss you

היויו

New member
כונן חדש הרבה יותר זול

פחות מ-200 שקל ויש לך כונן חדש (שממש קל לחבר, דרך אגב) והוא יקרא לך הכל. וזה עוד כונן DVD (לדעתי 150 אפילו).כונן CD את יכולה למצוא ב99 אפילו. לא עדיף על מחשב חדש?

למעלה