חודש נעים ובהצלחה:)
C Cry For The Moon New member 13/9/07 #91 ערבייה??? אני צ'רקסית PPP: לא כל המוסלמים ערבים............
T The Cat Woman New member 13/9/07 #89 אה אשכרה צמים את זה? חשבתי שזה כמו ביהדות- שהרבה מהאוכ' פשוט שמה *ין...
C Cry For The Moon New member 13/9/07 #92 לא לא לא...P: אם לא צמים בכונה יום אחד אז צריך לצום עם 60...P:
T The Fantasy New member 13/9/07 #99 זה לא כזה נורא, הם צמים כל היום ואז בלילה יש ארוחה וזה. [או שאני טועה? ] וביהדות..נו טוב, אנחנו עם מיוחד זה כמו אתמול, אבא שלי מתחיל לברך..בירך על הדברים הרגילים כמו תפוז בדבש, רימון וכל זה, ואחרי זה הוא פשוט אמר "יאללה אוכל" חחח ובכלל לא המשיך לקרוא עוד.
זה לא כזה נורא, הם צמים כל היום ואז בלילה יש ארוחה וזה. [או שאני טועה? ] וביהדות..נו טוב, אנחנו עם מיוחד זה כמו אתמול, אבא שלי מתחיל לברך..בירך על הדברים הרגילים כמו תפוז בדבש, רימון וכל זה, ואחרי זה הוא פשוט אמר "יאללה אוכל" חחח ובכלל לא המשיך לקרוא עוד.
T The Fantasy New member 13/9/07 #100 תפוז בדבש?../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif!! התכוונתי תפוח***../images/Emo122.gif
A A Hilit New member 15/9/07 #161 נשמע נחמד, אולי אני אנסה את זה דווקא ../images/Emo6.gif ועז זאת נאמר בשבט בזק: "אִוֶוה!!"
S Super Alonit New member 13/9/07 #116 מזדהה.../images/Emo16.gif בעצם, אם חושבים על זה, אני אוכלת גם ביום וגם בלילה.
S Super Alonit New member 13/9/07 #123 יש לי תחושת חזקה שיצאתי טיפשה בהודעה ההיא... (תסבירו לי למה...:X)
T TheImpactBoy New member 13/9/07 #135 כי בלילה אוכל, זה צום רק לבקרים. את חשבת לא אוכלים חודש שלם חחח אם ככה כל הערבים היו מתים מזמן, וזה בלי מלחמות
כי בלילה אוכל, זה צום רק לבקרים. את חשבת לא אוכלים חודש שלם חחח אם ככה כל הערבים היו מתים מזמן, וזה בלי מלחמות