/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gifיום רביעי

blacknwhite

New member
אני שומעת כרגע ביוטיוב, אז אין בעיה../images/Emo3.gif

http://www.youtube.com/watch?v=LCuqT2H_-w0 נקווה שזה יעבוד, ואם לא- פשוט תעתיקי את הכתובת. מומלץ בחום!!!

The Fantasy

New member
אוי../images/Emo201.gif

נשמע שבטח היו הרבה מתחים בשולחן =/ מקווה שלפחות את נהנית..מהאוכל וזה
וואי אני שונאת שמודיעים ברגע האחרון. בייחוד אם זאת חברה טובה.. אבל יכול להיות שבגלל שאת חברה טובה שלה היא ציפתה שאת תבואי לא משנה מה, כאילו שיש אנשים שהיא צריכה להודיע להם הרבה לפני כי היא לא יודעת אם הם יבואו או לא, אבל בגלל שאת חברה טובה היא מצפה שלך היא יכולה להגיד באותו רגע ואת תבואי. נכון זה מעצבן, אבל יכול להיות שהכוונות שלה היו טובות :)

Super Alonit

New member
כן, זה היה ממש מבאס.../images/Emo10.gif

אבל היה אוכל טעימי במיוחד.
ולא, זה לא היה ככה, היא אמרה לי שכולם כבר דיברו על זה לפני ושהיא הייתה בטוחה שאני יודעת אבל בתכלס היא לא הודיעה לי על כלום וזה ממש פוגע.

The Fantasy

New member
אוי אז צודקת..זה באמת פוגע../images/Emo10.gif

כאילו אני יודעת שעדיין הייתי הולכת, רק בעצבים כזה

The Fantasy

New member
אה ולא עניתי../images/Emo122.gif

בדיוק עוד שבוע לאזרחות
עוד לא ביררתי לגבי ההסעות להופעה, אני כל הזמן שוכחת מזה
כנראה יוצאת היום עם חברות.
עוד חמישה ימים האלבום החדש של HIM יוצא
!!!!!!!!!!!!! יאיי האושר

The Fantasy

New member
איזו הופעה יכולה להיות?../images/Emo6.gif של נייטוויש ../images/Emo6.gif

פשוט אנחנו צריכים לארגן הסעות מהצפון, ואני אמרתי שאני אעשה את זה אבל אני שוכחת כל הזמן..ובסוף אני אתגייס לפני שאני אעשה את זה ואז נדפק
אז אני צריכה לזכור יום ראשון לעשות זאת! ותודה בובי

ש נ י1

New member
יום הזוי...

- באתי היום לעבודה (וכן! אני בטוחה שהייתה אמורה להיות לי משמרת) בידיעה שאני הולכת לעבוד מ-12 בצהריים עד הסגירה (12 בלילה) ומה אני רואה כשאני באה???? שהקניון כולו סגור!! וככה גם הסניף!!! למה לעזאזל הם קבעו לי משמרת בחג אם הם לא פתוחים בחג?? סתם קמתי מוקדם ולא ישנתי מספיק שעות
אבל לפחות לא נשרף לי כל היום בעבודה

LadySilkworm

New member
אוח

כמה אתם מפיצים \: אני מפסידה "קרובים קרובים" בגללכם P: או "זעזוע מוח" [טוב אני חיה בטלוויזיה בסדר?] בכל מקרה..
אין
אין P:

The Cat Woman

New member
איזה חתיכת חצוף...!!! אבל שמעי קטע מצחיק

גם לקרובת משפחה שלנו זה קרה (בת-דודה של אמא שלי), בעלה בגד בה עם איזה שרמוטית... יש לה 3 ילדים, הקטן בן 13- היתה בר-מצווה לבן שלהם ומן הסתם גם הוא וגם היא היו... הייתה מחרוזת שירים מזרחיים מכוערים ופתאום השיר הזה "נשבע לך לא בוגד, בחיית' עיוני לא בוגד!" שעהההההה הוא "שר" את זה
ישר הלכתי לאמא שלי ולחשתי לה באוזן- "אמא... מה אמור להביע חוסר הטאקט הזה??!!" היא נקרעה מצחוק. ו... אמ... הוא טיפש. גם בגלל שהוא בחוצפתו הביא את האישה הזו לבית בו עשיתם את החג. כאילו מה- אין טאקט?! אין לכם מה להתבאס עליו. הוא טיפש והוא ישלם על זה.

Liquid Dreams

New member
לבד על הגג, שבתות וחגים...

זה שיר יפה.
כמה חברים הצליחו ממש לעודד אותי אחרי אתמול ואני ממש אוהבת אותם
למרות זאת זה עדיין מדכא אותי ><

למעלה