/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif ראשון

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif ראשון

/tapuzforum/images/emo45.gif מפגש נהדר ^^ /tapuzforum/images/emo45.gif ``השגתי`` ה``פ 7 מחבר [מה, לכם אין חבר חמור? (; ]

lacrimosa girl

New member
למרות שהיתי אתכם רק 25 דק

I had really great time, I love you guyz! Hope you all enjoyed..and i really sorry that i didnt got to see you all. Miss you already! Who is coming to fantasy con?

Kezia

New member
ראיתי אותך !!

ירדת במדרגות הנעות ואני הייתי על הגג איזה 2 קומות מעלייך, אבל לא היה לי כח לרדוף אחרייך.. :\

dralan

New member
המשך

/tapuzforum/images/emo31.gif נעלמה לי התעודת זהות ><. עלומה, בנוגע לפנטסי קון קשה לי להאמין שאגיע, אבל נראה P:

ילדים קטנים זה בלעע../images/Emo7.gif

היה ממש כיף בי-ם
לא הייתי במפגש,שעתיים בפקק עם ילדים קטנים ועם חברים שמתהנגים כמו כאלה,אני רוצה ה"פ אבל האבא שלי הזמין משלוח בדואר רגיל אזה יגיע עוג יום-יומיים=\

היויו

New member
למה בלעעע... ../images/Emo3.gif ?? זה תלוי...

ילדים לא מחונכים זה אולי בלעע, אבל צעקה אחת במקום מעמידה אותם במקומם על פני כדור הארץ.

lacrimosa girl

New member
לא תמיד..

And you cant yell at children who doesnt belong to you..but im sure that your daughters are great,if they have such a dad;)

היויו

New member
חחח../images/Emo6.gif

קודם כל,תודה.גם להן יש את הקטעים שלהן (אתמול לקח לנו שעתיים להרדים את הקטנה |עייף|). חוץ מזה - בטח שאפשר!! לפני עידנים,אחרי שהשתחררתי ליוויתי טיול בית ספר. הילדים שם כל כך עצבנו אותי והתנהגו בצורה כל כך מחפירה, והמדריכים שלהם פשוט לא הצליחו להשתלט עליהם שבשלב מסויים תפסתי עצבים ופשוט התחלתי להשליט שם טרור. צעקה פה, צעקה שם, העברתי את הבעייתיים הפוטנציאליים (תמיד אפשר לזהות אותם אם קצת מסתכלים) קרוב אלי והשפטתי אותם ומיד שרר שקט וכבוד. אח"כ המדריכים באו אלי ואמרו לי תודה שעזרתי להם להשליט סדר
. אולי הייתי צירך להיות מש"ק משמעת בצבא
(אז זהו-שלא.)

תבואי עד כאן? ../images/Emo8.gif

אנחנו באמת צריכים חודש הבא, לאור זה שבסוף לא יהיה לי שבוע הדממה מהעבודה כי אני בדיוק עובר למקום עבודה אחר (היפ היפ אמדוקס
)

אלאנקה

New member
משעמם?:|

הארי פוטר זאת אחלה סידרה. יש פי אלף יותר טובים, אבל היא לא משעממתP:

blacknwhite

New member
יום ראשון../images/Emo9.gif

אתם
הרגשה קצת מעצבנת, אבל זה כלום:) ועלומה, אני אקפוץ לפנטסי קון להגיד לך (ולמי שעוד יבוא?) שלום

Liquid Dreams

New member
לא רוצה הביתה נווו;;;;;;

יש פה גשם כל היום בלי הפסקה
חוזרים הביתה;;;;;;;;;;;;;;;;;;
התחלתי אתמול את ה"פ והגעתי כבר לפרק 5. אני גאה בעצמי.

למעלה