/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif ראשון

אני..

לא הייתי במפגש אתמול
הולכת היום ללשכת התעסוקה להוציא רשיון עבודה

אה ועוד משהו

אחרי שהצלחתי להתחמק מהספוילר שהיה במעריב על ה"פ החדשות המעצבנות האלה גילו לי את הסוף בלי שום אזהרה

חזרתי מלשכת העבודה

ובדרך קניתי לעצמי סיכה של נייט
עם התמונה הזאת http://www.nightwish.com/gallery/displayimage.php?album=6&pos=12

../images/Emo31.gifחברים שלי מתגייסים../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זה מפחיד נורא.

The Cat Woman

New member
בין ד'ר, דאן ד'את...

(איזה עילג זה לכתוב את זה בעברית
) חברים שלי משתחררים ברובם בשנה הקרובה, יהיה בסדר... מתחילות עכשיו 3 שנים רעות של יאוש והרבה "עד מתי?" ואולי גם קב"ן פה ושם ואיזה "איך אני מוציא גימלים?!?!" ושביזות יום א', ולארוז תיק בגודל מדינת ישראל, ואנשים שדופקים אותך, ולסגור יותר מדי שבתות ולהגיע בפעם הראשונה למיון וללמוד איך לתחמן את המערכת ואיך לטחון שמירות ולהישאר בחיים... אבל היי- תלבשו מדים והאוטובוסים והרכבת בחינם
וגם תרגיש כמו באבודים- שיש רופאים שכל הזמן רוצים להרעיל אותך וכאלה... סתם בנאדם, קח בקלות
3 שנים- כולם עוברים את זה (כמעט כולם... להוציא את הלא שפויים). אני עברתי שנתיים באחד המקומות הכי לא קלים שיש בארץ הזאת ובאחד התפקידים הכי מסריחים שיכולים להיות. אם אני עברתי את זה ואם עוד רבים לפניך (ובוא נודה בזה- גם רבים אחריך) עברו את זה- גם אתה וגם חבריך תעברו את זה
שיהיה להם בהצלחה! וכמובן גם לך...

lacrimosa girl

New member
אופטימיות היא, אה, שימושית לפעמים.

וגם אם לא- אני מסכימה עם מה שנועה אמרה. :)
?

TheImpactBoy

New member
גם אני הייתי במצב הזה...

חברים שלי התגייסו כולם, ואני נשארתי אחרון (ועוד עם מיונים לכל מיני דברים) אבל זה עובררררר אני משתחרר עוד 5 חודששש... עד מתי!!

Kezia

New member
monday, bloody monday

כאבי גרון ונזלת
אני בבית אחרי שבוע של.... לא להיות בבית ?
ומחר בבוקר אני נוסע לעוד איזה שבוע או יותר...

The Cat Woman

New member
../images/Emo201.gif תרגיש טוב בנאדם....

דבר איתי במסן- תסביר לי בדיוק מה הולך איתך. לאן אתה נוסע? O_ס

LadySilkworm

New member
ככה..

אין מצב רוח
אולי הוא ישתפר, זה תלוי באבא שלי. אני הולכת היום עם ההורים שלי לכותל.. להקיף את החומה. מישהו בא? P:

dralan

New member
דברי איתי אם בא לך ../images/Emo24.gif

ושמעתי על הצעדה - אבל מה הטירוף ללכת בצום? :-O

blacknwhite

New member
אני רואה שסיפחת לעצמך את התפקיד../images/Emo6.gif

אני מרגישה בכללי חלשה היום, היה לי אימון כושר, ועוד יש לי היום טניס שאני חייבת ללכת אליו\= ואז אני שלושה ימים עובדת בפלאפל... אני אהיה מתה בסופ"ש...
אבל יהיה לי מלא כסף
ה"פ 7 מגניב, חוץ מזה שרון מעצבן, הארי אידיוט, והרמיוני כנראה בPMS נצחי. (אבל לא היו פה ספוילרים, הרגע תיארתי את המצב לאורך כל הסדרה
)

למעלה