IN נעליים: איפה, איזה, כמה?

סמוראית

New member
אני חולה על הנעליים האלו!

יש לי שני זוגות! זוג אחד אדומות של בי.קיי 300 ש"ח והזוג השני בתכלת ואפור של באפלו (אני אוהבת אותם יותר אוהבת) - 450 ש"ח בדר"כ אני לא כל כך משקיעה בנעליים אלא אם כן אני ממש אוהבת אותם... יש לי גם שני זוגות של אולסטאר שאני מאוד אוהבת בצבע ורוד ותכלת זוהר.

../images/Emo59.gifGAZITH

והרבה!!!! לא כ"כ יקר ובסופעונה אפשר להרביץ יופי של רכישה. ואנשים, סחטיין על הפורום הרדוד

vashla

New member
נ"ש,אור תשנה את שם הפורום ל...

(זה יותר יפה לדעתי)
In & Out

אור P

New member
../images/Emo7.gif שינו לי את שם הפורום...

מIN OUT לאין ואאוט. אדבר עם ההנהלה.

בפלו יש לבנים?

תדידו יש נעלי באפלו גם לבנים?? ואם יש אז יש משהו לקיץ לא משהו גבוהה וחורפי?

לפי דעתי..(ובלי כוונה להעליב אפ'חד)

כשבנים נועלים נעלי באפלו זה ממש קוקסינלי.. לא הבנתי מה הקטע בהם.. מה, שהם טנקיות

יו הו! שלום...!

קונה באלנבי או בחנות שאני קונה שם כבר שנים והמוכר מכיר אותי(מה לעשות יש לי כף רגל מוזרה ורק הוא מתמודד איתה) בעיקרון קונה אולסטאר! אולסטאר אולסטאר אולסטאר! יש לי נעלךי ספורט, אולסטאר בקרוב (לאמא יש בעיות בגב והיא מפחדת שגם לי יהיו) נעליים כאלה גדולות עם פלטפורמה ענקית בצבע שחור עם פסים אדומים,סנדלים גם עם פלטפורמה, כפכפים מעצבנים שאני לא הולכת איתם, וזהו בעיקרון. אייקונים לפסח:
|פירמידה|
(הפרח זה סתם בשביל האביב) מיצי
ROCK ON!

אין לי!

לאמא שלי יש בעיות גב, והיא אומרת שאולסטאר זה ממש רע ולא בריא לגב... אז ההורים שלי אף פעם לא קנו לי! ויש לי דמי כיס אבל אני רוצה לעשות עוד דברים חוץ למקנות נעליים, אז ביקשתי מחברה שלי שתקנה לי, ואני לא יודעת איזה צבע.. נראה לי שאדום הכי נחמד, או תכלת

Tapuhi

New member
חשבתי שבגלל הפלטפורמות

זה יפריע לגב שלך
אמממ.. אני חושבת שאדום יהיה יפה

adiko

New member
כן חלק חשוב אפילו מאוד!!!../images/Emo66.gif

בכל אופן נעליים זה משהו שחייב להתאים כי בגדים חייבים להתאים גם לנעליים אז מה שבאתי להגיד זה זה חלק דיי חשוב. אני קונה כל נעל שנראית לי יפה זה גם מסביר את כמות הנעליים שיש לי אני לא מפריז אבל אני מוכן להוציא עד 600 שקל על נעל ובתכ'לס יש לי 16 זוגות נעליים:) יחסית לבן זה הרבה

למעלה