תמונה מספר4
מ מכושפת בטירוףp3 New member 9/10/07 #5 תמונה מספר4../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
A always be me mc New member 9/10/07 #21 ג'ינס ממש כן../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif הטופ הירוק ממש לא../images/Emo31.gif +
מ מכושפת בטירוףp3 New member 9/10/07 #8 תמונה מספר 5../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
תמונה מספר 5../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
A always be me mc New member 9/10/07 #22 ../images/Emo45.gif חח אני לא מאמינה שאני עושה לתמונה של אליסה מעונה 6
C CheN323 New member 9/10/07 #28 כי יפה לה עם קצר../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif הגיע הזמן שיבינו את זה
A always be me mc New member 10/10/07 #29 סורי אבל אני ממש אבל ממש ( ) חולקת עליך! לדעתי לא מתאים לה קצר שכזה הרבה (הרבה הרבה) יותר יפה לה עם שיער ארוך או איפה שהוא באמצע(עונה 5 ) ואם כבר שיער קצר אז עונה 1(http://www.charmed-pictures.com/gallery/details.php?image_id=769&sessionid=733d6b075fe20577fe1e0fb89ec7641c ) כי עונה 6(שלא נדע יותר אמן ) אבל בסדר זו דעתך ויש לך חצים אז לא נהרוג אותך חלילה גם אם נעשה זאת (כי את מאוד חמודה ואפשר על זה להסכים? )
סורי אבל אני ממש אבל ממש ( ) חולקת עליך! לדעתי לא מתאים לה קצר שכזה הרבה (הרבה הרבה) יותר יפה לה עם שיער ארוך או איפה שהוא באמצע(עונה 5 ) ואם כבר שיער קצר אז עונה 1(http://www.charmed-pictures.com/gallery/details.php?image_id=769&sessionid=733d6b075fe20577fe1e0fb89ec7641c ) כי עונה 6(שלא נדע יותר אמן ) אבל בסדר זו דעתך ויש לך חצים אז לא נהרוג אותך חלילה גם אם נעשה זאת (כי את מאוד חמודה ואפשר על זה להסכים? )
C CheN323 New member 11/10/07 #37 הו בעונה ראשונה היא היתה כל כך מהממת גם אני חושבת שהשיער שלה מחמיא לה נורא הפואנטה היא אבל, שגם בלי שיער {שנחשב לדבר יפה מאוד אצל בנות חח} היא מדהימה אז אני בעד גם שינויים לפעמים
הו בעונה ראשונה היא היתה כל כך מהממת גם אני חושבת שהשיער שלה מחמיא לה נורא הפואנטה היא אבל, שגם בלי שיער {שנחשב לדבר יפה מאוד אצל בנות חח} היא מדהימה אז אני בעד גם שינויים לפעמים
C CheN323 New member 9/10/07 #27 ../images/Emo45.gif מושלמת ../images/Emo23.gif איך אני אוהבת אותה עם לבן
Y YaEl 15 New member 11/10/07 #33 לא רוצה להרוס את המשחק אבל... אחרי עיון מדוקדק בתמונות שמתי לב שהכל OUT!! נורא ואיום. יש תמונות שזה גרוע יותר (רובן..) ויש תמונות שזה קצת יותר טוב, אבל על כולם, אני רוצה לשאול - זה הטעם שלה?
לא רוצה להרוס את המשחק אבל... אחרי עיון מדוקדק בתמונות שמתי לב שהכל OUT!! נורא ואיום. יש תמונות שזה גרוע יותר (רובן..) ויש תמונות שזה קצת יותר טוב, אבל על כולם, אני רוצה לשאול - זה הטעם שלה?
מ מכושפת בטירוףp3 New member 11/10/07 #34 זה לפי תקופות../images/Emo9.gif התקופה הזאת הייתה לפני הרבה זמן אולי בגלל זה את לא אוהבת אתם רוצים לבטל את הפינה?
זה לפי תקופות../images/Emo9.gif התקופה הזאת הייתה לפני הרבה זמן אולי בגלל זה את לא אוהבת אתם רוצים לבטל את הפינה?
Y YaEl 15 New member 11/10/07 #35 חסה וחסה !!! אני אוהבת את הפינה, פשוט לא היה לי כוח לענות על כל אחת בנפרד, מאחר והדעה שלי לגביהן דומה מאוד. תמישיכי כך רק אולי כדי פעם אחת לשים משהו יותר עדכני, כי זה לא חוכמה תמיד להגיד OUT על דברים שלבשו בשנות ה80..
חסה וחסה !!! אני אוהבת את הפינה, פשוט לא היה לי כוח לענות על כל אחת בנפרד, מאחר והדעה שלי לגביהן דומה מאוד. תמישיכי כך רק אולי כדי פעם אחת לשים משהו יותר עדכני, כי זה לא חוכמה תמיד להגיד OUT על דברים שלבשו בשנות ה80..
מ מכושפת בטירוףp3 New member 11/10/07 #36 בפעם הבאה התמונות יהיו משנות 2004 לדעתי ומה שהיה לפני 3 שנים עדין נחשב אופנתי בימינו-או שלא?חח