Innuendo.

Y n 2 5

New member
Innuendo.

זוהי פשוט יצירת מופת. וגם כמובן הדי. וי. די. של וומבלי שזה מדהים.

אפילו שלא שירשרת../images/Emo6.gif

אני חייבת להודות באמת המרה-אני מעדיפה את Innuendo על הרפסודיה:) היום אני אקבל את הדיוידי של וומבלי-כולי נרגשת:)

אף פעם לא השתתפתי פה בדיונים,

אבל עכשיו שאני רואה שמדברים על ההופעה ההיא בוומבלי, יש לי חדשות בשבילכם. אמנם הייתי רק בן 16 בהופעה ההיא, אבל היה לי השכל לשמור את הטיקט שלי. ידעתי כבר אז שמדובר בהיסטוריה. לא טעיתי. מישהו רוצה לקנות? (...)

Y n 2 5

New member
וואו!

זה מגניב... הייתי מת שיהיה לי כזאת מזכרת... כמה אתה מוכר? חוץ מזה, אני שמח לראות שיש פה עוד כמה "זקנים" כמוני...

בואו נאמר

דבר כזה... לי עלה הכרטיס 200 פאונד. אני יכול לתת לכם את הכרטיס, אבל לא יכול לתת את החווייה, נכון ? (חחח) עכשיו, בואו נעשה דבר כזה. א) כמה אתם מוכנים לשלם על הכרטיס הזה? ב)אם וכאשר איזה קוסם בעל כוחות היה מסוגל להחזיר אתכם ל86` ולצייד אתכם בכרטיס כניסה להופעה הבלתי נשכחת ההיא, כמה הייתם מוכנים לשלם על זה?

וואו

יפה אמרת-לא תוכל להעביר לנו את החוויה
אתה מוכן למכור את הכרטיס הזה?!לא תשמור אותו לעצמך??

האמת?

שאני לא כ"כ רוצה למכור את זה... אין לך מושג מה קורה לי כל פעם שאני מסתכל על הכרטיס הזה. (פעם בחודש בערך) אני נכנס לאקסטזה!!! עולות לי התמונות בראש, האמוציות מציפות אותי. במיוחד הביג ספנדר הקצר אך הבלתי נשכח עולה שוב ושוב משום מה. ולמרות שלושים וחמש שנות חיי, אני פשוט חוזר 20 שנה אחורה ומתחיל להשתולל כמו ילד קטן כשאשתי מסתכלת עליי כמו על משוגע, אבל מה אפשר להסביר למעריצת בי ג`יז שרופה? אולם, מצד שני, אם מישהו יציע לי סכום באמת יפה, (ואני לא מצפה ממכם, אז לא להילחץ...) אשקול להיפרד מהכרטיס. אחרי הכל אני לא ילד, כן? יש לי משפחה שאני מפרנס, רייט? אבל אולי אחכה עוד 30 שנה, ואז זה באמת יהיה יקר? לא יודע... מה את אומרת?

I n n u e n d o

New member
לדעתי....

פיסת הסטוריה כזאת שמשמעותה גדולה לך צריכה להיות ממוזגרת במקום נחמד בבית

לא... מה פתאום!

אני לא רוצה שזה יהיה לי מול הפנים כל הזמן, כי אז אתרגל וזה לא טוב. אני פשוט שם את זה באיזה מקום, ומידי פעם אם יש לי מרה שחורה או משהו, אני מוציא את פיסת הנייר הזאת כפי שאת מכנה זאת, בודק שהילדה לא נמצאת בבית. מביט בכרטיס טוב טוב. עוצם עיניים. ואז... צורח בכל הכוח "רדיו גה גהההההה" (סתם עלה לי עכשיו בראש...) ואז חיוך של מיליון דולר עולה על הפנים שלי... אשתי ניגשת אליי... ואז... טוב, יש פה קטינים. איאלץ להפסיק כאן...

אתה משעשע אותך בתגובותייך../images/Emo6.gif

בכל זאת-חוויות כאלה זה דבר של פעם בחיים.אתה כל כך בר מזל שהיית שם-אני פשוט לא מבינה איך אפשר למכור את זה. אני אישית לא הייתי מכורת כרטיס מהופעה של ג'ורג' האריסון(למשל)בעד שום הון שבעולם
יש לך תמונות להראות לנו משם,חוויות מאחורי הקלעים?משהו?:)

אממממ...

אני לא יודע איך מעלים פה תמונות... מצטער. אבל את יודעת מה? אחי הצליח להצטלם עם בריאן מיי (לא בהופעה ההיא)! ואת התמונה ההיא באמת הייתי רוצה להעלות פה בפורום לזכרו. רק שאני באמת לא יודע איך מעלים את זה, וגם צריך לבקש ממנו רשות, נכון? ו... א"א לבקש ממנו, כיוון שהוא לא איתנו... מעניין שהוא גם נפטר מאיידס, אבל לפני שפרדי מרקיורי מת. כשפרדי הודיע שהוא חולה איידס, פתאום עלו לי כל מיני מחשבות שלהקת קווין מקוללת וכו'... אפרופו ג'ורג' האריסון, מעניין שדווקא עליו נדלקת, אני הרי זוכר את רצח לנון כאסון שאחים שלי כמעט ישבו שבעה עליו... אני הייתי קטן, אבל אני זוכר יפה אותו בBBC ב79' ממש קצת לפני שמת, ומאוד הצטערתי שהוא נפטר, ואפילו הודעתי לכל מי שרק רצה לשמוע שאני חוזר בתשובה... אח, היו ימים... לסיום, את יודעת מה? שיכנעת אותי ! אני לא מוכר את הטיקט!!! יאללה סות'ביס, תירגעו !!!

למעלה