Innuendo.

החלטה טובה!

למרות שבשבילנו זה לא כזאת טובה...
וכדי להעלות תמונות אתה צריך לסרוק את התמונה למחשב ולשמור אותה, ואז ב"העלאת קבצים" אתה לוחץ "עיון" ובוחר בתמונה. אז אם בא לך להראות לנו את הטיקט, דו איט!

ממ

קודם כל-אני משתתפת בצערך. (אגב-מי החליט שפרדי חלה באיידס בגלל יחסי מין לא מוגנים?) אני מצטערת אם איכזבתי פה כמה אנשים-אבל אני שמחתי ששיכנעתי אותך.פשוט לא יכולתי לדמיין את עצמי עוברת חוויה זהה לשלך(אתה מעריץ גדול של קווין,אני חובבת ביטלס מושבעת
)ומוכרת את אחת המזכרות המוחשיות היחידות שנותרו לי ממנה...:) איך אחיך הגיע להצטלם עם בריאן מיי(גרתם באנגליה מתישהו?)?

אז ככה.

לגבי התגובה הראשונה, אז אין לי סורק... פרימיטיבי, מה לעשות. לגבי השניה, אז לא, לא היינו גרים באנגליה (אבל שהינו שם בעיר שפילד לפני בערך 25 שנה למשך שבעה חודשים בשל עסקי המתכת בהם הוא עוסק.) אחי ראה את בריאן בנפולי שבאיטליה. הוא רצה לדבר איתו כמה מילים, אבל בריאן אמר לו ג€"ג€Take flash and piss off!"ג€, הוא אמר לי שמאז הוא התחיל לאהוב את בריאן. לדעתו, האמת שהשתקפה מהפנים הרציניות להחריד שלו, היתה שווה הרבה יותר מכל חיבוק או נשיקה מזויפים שהיו ניתנים לו בקונוטציה אחרת... דרך מעניינת לחשיבה על החיים, לא כן?

כן,אני מניחה שכן:)

למרות שחיוך מראה שהאדם מסוגל להיות חביב-וגם אם לא,הוא מרגיע כזה. להגיד למעריץ דבר כזה-נו,אני לא הייתי נהנית מזה כל כך

את יודעת

כמה בנות נאנסו (לבקשתן) בידי האידיוט ההוא של דיפ פרפל? יש כאלה אוהבים את הריחוק הזה, זה מגדיל את הכוכב בעיניהם. מוזר. אבל (אל תיעלבי זה הולך להיות גס)תנסי לדמיין את עצמך נוסעת ברכבת התחתית של לונדון. את יושבת משועממת, ממלאת סודוקו, ומפזמת לעצמך נעימה בלתי מזוהה. לפתע בתחנת ווייטצ`אפל, עולה ג`ורג` האריסון. את מרימה את עינייך מהסודוקו, מסתכלת שוב ו... כן, זה הוא! את ניגשת אליו במבוכה, ומתחילה לומר "אמממממ... אני מישראל, שמי..." ואז הוא מסתכל עלייך בחצי עין (החצי השני בתוך שורת הקוקאין שהוא מנסה להסניף נואשות אבל לא מצליח בגלל שהרכבת מיטלטלת מצד לצד כקליפת אגוז באוקיינוס) ואז הוא אומר לך "אה, יא מכוערת!!! מעריצה אותי? חחח (החי"ת בשווא לא בפתח), מילא היה לך משהו לתפוס! אבל את נראית כמו שילוב של יוקו אונו ולינדה מקרטני ! שתי נשים מכוערות שאני מתעב מקרב לב! עכשיו תעיפי את התחת המחוצ`קן שלך מהעיניים המזוינות שלי!" איך היית מגיבה ?

חוצפה,קוקאין?../images/Emo3.gif

אני לא חושבת שמישהו היה מדבר ככה-בכל זאת,מעריצים.בלעדיהם הוא לא היה מגיע לאן שהוא הגיע. אני חשובת שקשה לי לדמיין את הסיטואציה שתיארת משום שאני לא מעריצה אנשים,אני מעריכה,אוהבת-לא מעריצה. אני מניחה שאם הייתי רואה את ג'ורג' האריסון,הייתי ניגשת אליו ואומרת "אתה יודע,המוזיקה שעשית-זו פשוט גאונות!"...לא נראה לי שהוא או כל אומן אחר היו מקללים לאחר שהיו שומעים דבר כזה. העניין הוא ,שחשבתי לעצמי שעולם השואו ביז מתחלק ככה:לאלה שיודעים שהם שווים ולא מהססים הלראות את זה,ולאלה שיודעים שהם שווים אבל שומרים על צניעות.חשבתי שבריאן מיי שייך לחלק השני,כנראה שטעיתי...

אוקיי, חזרתי מהעבודה.

אממממ... תראי, אני לא חושב שזה מראה בהכרח על רוע או מניאקיות מצידו של בריאן. סך הכל, הבן אדם עובד נון-סטופ מבוקר עד ערב, בבוקר באולפנים ובערב בהופעות, ועד שהוא יוצא לאיזו חופשה מסכנה בנפולי, איזה טמבל מתחיל לבלבל לו במוח. כמובן שאחי לא ניסה לשגע אותו! אבל מה לעשות, הוא לא היחיד בעולם וכל הזמן מתעלקים עליו מעריצים, אז הוא לא יכול כבר! כשמעריצים אותך, זה כמו לעשות סקס על מכונת כביסה. בהתחלה זה מגניב וכיף, אבל מהר מאד זה נמאס, מעצבן ואף מציק. בכלל כל תופעת ההערצה מיסודם של ג`ון אנד פול, פסולה בעיניי. הרי הכוונה בהערצה, זה לאהוב את הכוכב ולא להציק לו, מה שתמיד קורה. כשאת אומרת שאת לא מעריצה אלא רק מעריכה, זה לא נראה שונה בהרבה, כי הרי אם את מעריכה את ליטל ג`ורג` למשל, אז את ניגשת להביע זאת באוזניו. אולם יקירתי האריסון לא נהנה כלל וכלל מזה, הוא לא יודע את כוונותייך, וזה מציק לו. כל שהוא דורש זה שקט (שיכנעת אותי, שזו לא "שורה"...)

ליטל ג'ורג',הא?../images/Emo3.gif

לדעתי יש הבדל.אני לא באה וקופצת עליו בצרחות "וווהווו תעשה ליי ילדדד!!11" אני בסה"כ הכל אומרת "היי,אח שלי-אחלה מוזיקה עשית":)

ואז

הוא אומר לך "היי אחות שלי את אחלה נודניקית, עופי לי מהעיניים". (במקרה הטוב, הוא מוסיף "פליז", כשבעיניו תוגה ערפילית משהו.) כי את צריכה להבין שלך יש רק ליטל ג`ורג` אחד, אבל לו יש הרבה מאד כמוך. (ועוד יותר מהסוג של ה"תעשה לי ילד")

די עם הליטל ג'ורג'

ולא,הוא לא מסוג האומנים האלה-זה העניין. אני אישית מבינה שאומן הוא כמו כל בן אדם ולכן אתה לא תקפוץ עליו ותתעלק עליו,אבל אם הוא בן אדם רגיל-אז שגם לא יתפוס מעצמו יותר מדי ויהיה דיווה קרזיונרית
אגב,מישהו סיפר לי פעם שפגש את ג'ורג' האריסון ואישתו ברחוב לונדוני קט,והוא עצר ודיבר איתו.הוא סיפר שג'ורג' היה מאוד ידידותי ואף הציע לו לשבת איתו לשתות משהו.רואה?יש ויש.

I n n u e n d o

New member
חחח

עם כל הכבוד לפיסת ההסטוריה הזאת אני לא אשלם יותר מ5 שקל על כרטיס ישן
יש לי סינגל של רפסודה בוהימית שאמרו לי שזה יכול להיות שווה משהו גם

WhiteQueen

New member
שניהם מדהימים!../images/Emo168.gif

את איניואנדו אין לי (את הדיסק) אבל את וומבלי יש לי.

למעלה