flowerboy69
New member
inside out כבר פה!!ועוד דברים...
ערב לכולם... אתמות הייתי בחתונה אז לא הייתי פה... אבל זה הגיע!הספר החדש של מיסון...ויחד איתו עוד כמה מהדברים היותר נדירים... קודם כל בקשר לספר. בלי ספק-הספר הכי מדהים שנעשה עד כה.זה ספר גדול מאוד וכבד מלא תמונות יפהפיות של כל הדרך ממש מהילדות על לאותה הופעה של ווטרס שמיסון היה האורח... יש עבודה יפה של סטורם כמו תמיד בכל הקשור לעיצוב... התמונה שפורסמה פה של סיד באולפן ב 75 אכן באה מהספר אך זו התמונה היחידה מאותו אירוע אבל יש תמונות יפות של סיד ובכלל של כולם ותמונות יפות מהתקופה שכולם היו חברים...כולל חיבוק של ווטרס וגילמור... יש הרבה סיפורים של מאחורי הקלעים וכל מיני דברים שלא נראה לי שאנשים ידעו עד היום. בקיצור-חובה חובה ושוב.חובה!לא הספקתי לצלם אז...תקנו... חוץ מזה הגיע אלי גם הדיוידי החדש-המסמך האחרון-הסיפור שמאחורי ההופעות של החומה בשנת 80-81 באנגליה לצערי לא היה לי זמן לראות אותו אז פרטים יהיו בהמשך... הגיע אלי תקליט רדיו נדיר מרדיו ארצות הברית שנקרא-ההופעות-75 זה מן אוסף של שירים שפינק כביכול בצעו בעבר בהופעות בארצות הברית וזכו להצלחה... כמו כן ושוב...חלום קטן...קיבלתי את תקליטון הסינגל-money מספרד בגרסת הפרומו שלו לקידום מכירות של התקליט-אוסף שירי ריקודים...משנת 81 קניתי אותו מהמנהל של בריין דאמג...
ועוד...קיבלתי בוטלוג של ההופעה של פינק באולם הג'יאנט בשנת 88 זה שלושה דיסקים שמעתי את השירים lerning to fly ואת one slip וזה אחד מההופעות הטובות שאני שמעתי...אני מחכה לשמוע את השאר... מה עוד... בקשר לאיחוד וכל זה.אם זה יקרה...תרשמו אותי ראשון ליד הבמה...לפי ההגיון זה צריך לקרות כי הם חייבים את זה לקהל שלהם אבל לפי המציאות...זה לא נראה הגיוני... ראיתי פה דעות על ההופעה-delecate sound... ואני חושב שיש שם כמה ביצועים טובים מאוד אבל כאלבום שלם הוא לא בטופ...שמעתי שיש קטע בסרט של ההופעה שרואים את גילמור מוריד את הידיים מהגיטרה אבל ברקע שומעים אותו ממשיך לנגן...אני לא ממש מצאתי את הקטע הזה... ראיתי גם שדיברו פה על שירים או אלבומים ארוכים או קצרים.אני חושב שהשילוב המושלם הוא שירים קצרים אבל בדיסק כפול שיהיה הרבה מה לשמוע...לי לפעמים קצת קשה לשמוע את היצירות הארוכות אפילו שהם ככ טובות.יש לי דיסק אחד מהופעה ב 74 נדמה לי והם מבצעים את השיר shine on במשך חצי שעה!איך אפשר... דברים חדשים-מי שראה ומי שלא-יוצאת גרסה חדשה לסרט על סיד בארט-pink floyd and syd barrett story שתכלול את הגרסה המלאה כמו זה האוסטרלית וגם דברים חדשים שלא היו מקודם בשום גרסה.עוד משהו שיצא זה דיסק הצדעה חדש שאינני זוכר את שמו...הוא יצא בגרמניה וניתן לקניה באתר אמזון גרמניה.משום מה כתוב שם שהם שלחו לי את הדיסק ולא זכור לי שהזמנתי אותו... טוב שעממתי אותכם מספיק לפעם אחת אז לסיום...שאלה! אם חברת התקליטים יחליטו להוציא הופעה או הופעות ישנות בדיסק איזה הופעות הייתם רוצים שהם יוציאו?מאיזה תקופה או איזה שירים?ספרו לי... ממני דניאל...
ערב לכולם... אתמות הייתי בחתונה אז לא הייתי פה... אבל זה הגיע!הספר החדש של מיסון...ויחד איתו עוד כמה מהדברים היותר נדירים... קודם כל בקשר לספר. בלי ספק-הספר הכי מדהים שנעשה עד כה.זה ספר גדול מאוד וכבד מלא תמונות יפהפיות של כל הדרך ממש מהילדות על לאותה הופעה של ווטרס שמיסון היה האורח... יש עבודה יפה של סטורם כמו תמיד בכל הקשור לעיצוב... התמונה שפורסמה פה של סיד באולפן ב 75 אכן באה מהספר אך זו התמונה היחידה מאותו אירוע אבל יש תמונות יפות של סיד ובכלל של כולם ותמונות יפות מהתקופה שכולם היו חברים...כולל חיבוק של ווטרס וגילמור... יש הרבה סיפורים של מאחורי הקלעים וכל מיני דברים שלא נראה לי שאנשים ידעו עד היום. בקיצור-חובה חובה ושוב.חובה!לא הספקתי לצלם אז...תקנו... חוץ מזה הגיע אלי גם הדיוידי החדש-המסמך האחרון-הסיפור שמאחורי ההופעות של החומה בשנת 80-81 באנגליה לצערי לא היה לי זמן לראות אותו אז פרטים יהיו בהמשך... הגיע אלי תקליט רדיו נדיר מרדיו ארצות הברית שנקרא-ההופעות-75 זה מן אוסף של שירים שפינק כביכול בצעו בעבר בהופעות בארצות הברית וזכו להצלחה... כמו כן ושוב...חלום קטן...קיבלתי את תקליטון הסינגל-money מספרד בגרסת הפרומו שלו לקידום מכירות של התקליט-אוסף שירי ריקודים...משנת 81 קניתי אותו מהמנהל של בריין דאמג...