inside out כבר פה!!ועוד דברים...

flowerboy69

New member
inside out כבר פה!!ועוד דברים...

ערב לכולם... אתמות הייתי בחתונה אז לא הייתי פה... אבל זה הגיע!הספר החדש של מיסון...ויחד איתו עוד כמה מהדברים היותר נדירים... קודם כל בקשר לספר. בלי ספק-הספר הכי מדהים שנעשה עד כה.זה ספר גדול מאוד וכבד מלא תמונות יפהפיות של כל הדרך ממש מהילדות על לאותה הופעה של ווטרס שמיסון היה האורח... יש עבודה יפה של סטורם כמו תמיד בכל הקשור לעיצוב... התמונה שפורסמה פה של סיד באולפן ב 75 אכן באה מהספר אך זו התמונה היחידה מאותו אירוע אבל יש תמונות יפות של סיד ובכלל של כולם ותמונות יפות מהתקופה שכולם היו חברים...כולל חיבוק של ווטרס וגילמור... יש הרבה סיפורים של מאחורי הקלעים וכל מיני דברים שלא נראה לי שאנשים ידעו עד היום. בקיצור-חובה חובה ושוב.חובה!לא הספקתי לצלם אז...תקנו... חוץ מזה הגיע אלי גם הדיוידי החדש-המסמך האחרון-הסיפור שמאחורי ההופעות של החומה בשנת 80-81 באנגליה לצערי לא היה לי זמן לראות אותו אז פרטים יהיו בהמשך... הגיע אלי תקליט רדיו נדיר מרדיו ארצות הברית שנקרא-ההופעות-75 זה מן אוסף של שירים שפינק כביכול בצעו בעבר בהופעות בארצות הברית וזכו להצלחה... כמו כן ושוב...חלום קטן...קיבלתי את תקליטון הסינגל-money מספרד בגרסת הפרומו שלו לקידום מכירות של התקליט-אוסף שירי ריקודים...משנת 81 קניתי אותו מהמנהל של בריין דאמג...:) ועוד...קיבלתי בוטלוג של ההופעה של פינק באולם הג'יאנט בשנת 88 זה שלושה דיסקים שמעתי את השירים lerning to fly ואת one slip וזה אחד מההופעות הטובות שאני שמעתי...אני מחכה לשמוע את השאר... מה עוד... בקשר לאיחוד וכל זה.אם זה יקרה...תרשמו אותי ראשון ליד הבמה...לפי ההגיון זה צריך לקרות כי הם חייבים את זה לקהל שלהם אבל לפי המציאות...זה לא נראה הגיוני... ראיתי פה דעות על ההופעה-delecate sound... ואני חושב שיש שם כמה ביצועים טובים מאוד אבל כאלבום שלם הוא לא בטופ...שמעתי שיש קטע בסרט של ההופעה שרואים את גילמור מוריד את הידיים מהגיטרה אבל ברקע שומעים אותו ממשיך לנגן...אני לא ממש מצאתי את הקטע הזה... ראיתי גם שדיברו פה על שירים או אלבומים ארוכים או קצרים.אני חושב שהשילוב המושלם הוא שירים קצרים אבל בדיסק כפול שיהיה הרבה מה לשמוע...לי לפעמים קצת קשה לשמוע את היצירות הארוכות אפילו שהם ככ טובות.יש לי דיסק אחד מהופעה ב 74 נדמה לי והם מבצעים את השיר shine on במשך חצי שעה!איך אפשר... דברים חדשים-מי שראה ומי שלא-יוצאת גרסה חדשה לסרט על סיד בארט-pink floyd and syd barrett story שתכלול את הגרסה המלאה כמו זה האוסטרלית וגם דברים חדשים שלא היו מקודם בשום גרסה.עוד משהו שיצא זה דיסק הצדעה חדש שאינני זוכר את שמו...הוא יצא בגרמניה וניתן לקניה באתר אמזון גרמניה.משום מה כתוב שם שהם שלחו לי את הדיסק ולא זכור לי שהזמנתי אותו... טוב שעממתי אותכם מספיק לפעם אחת אז לסיום...שאלה! אם חברת התקליטים יחליטו להוציא הופעה או הופעות ישנות בדיסק איזה הופעות הייתם רוצים שהם יוציאו?מאיזה תקופה או איזה שירים?ספרו לי... ממני דניאל...

holo

New member
כל הכבוד על ההשקעה ושאלה:

איפה אפשר לקנות את הספר ומה המחיר שלו?

flowerboy69

New member
אני קניתי מאמזון אנגליה

הזמנתי אותו מזמן ממש שרק דברו שהוא ייצא... אני מנסה להשיג גם גרסה חתומה על ידי מיסון... המחיר שלו הסופי היה 23 פאונד שזה כ 180 שקל אגב לא יודע מה היה פה בעבר אבל...דיברו על 2 הספרים הקודמים שיצאו-החומה-המוזיקה ההופעות והסרט והספר-הסיפור של האלבום פייפר אט טה גייטס אופ דאון?דיברו עליהם?

Rinor

New member
אמרת שהוא כאן אז האם באמת?

ראיתי ושקלתי אכן לקנות אותו מאמזון אנגליה, 180 ש"ח נשמע לא זול אבל סביר לספר כזה בגרסא עבה... שאלתי היא - אמרת שהספר כבר כאן, כוונתך לכאן בארצינו הקטנטונת? אם כן אשמח לדעת היכן בארץ ניתן לרכוש אותו בכדי שאוכל להשוות מחירים ולראות איפה עדיף לי לקנות - אז האם הוא קיים בארץ? אם כן, היכן ניתן לקנות אותו? תודה

tziftzifit

New member
פשר להזמין דרך סטימצקי

אבל זה עלול לעלות יותר וגם יקח הרבה יותר זמן מאמזון זה בדוק לדעתי הכי טוב להזמין מאמזון UK בדואר אויר רגיל זה וקח כשבוע ם אתם ממש לחוצים ניתן לבקש משלוח אקספרס תוך 2-3 ימעם אבל זה כמון עוה הרבה יותר (הרבה)

flowerboy69

New member
אל תהרגו אותי אבל...

הספר הזה הוא אולי הכי מפואר וחשוב שנעשה על הלהקה אבל כאספן ומכיוון שאחד הדברים האהובים עלי זה ספרים ככה שאני מכיר את התכום הזה אני יאמר לכם שהספר החדש הוא לא הכי טוב שאפשר להחזיק.אנמי יאמר מילה או שניים על 3 הספרים החשובים בעיני-in the flash שמראה את כל ההופעות שהם עשו כולל את השירים מכל הופעה ואני נעזר בו באופן שוטף כדי לבחור בוטלוגים.הספר השני נקרא-embryo שזה ספר שעוסק בשנים הראשונות של הלהקה ובעיקר עוסק בהופעות של אותם שנים.זה ספר שכמו הראשון עוזר להבין ולבחור בוטלוגים.הספר השלישי יצא לפני כמה זמן והוא על סיד בארט ונקרא-medcup-the hulf life of syd barrett והוא ספר מעולה כדי להכיר את האומן ואת חייו ואת מה שקרה לו.מומלץ...

מאחר ואתה היחיד בינתיים עם עותק

של ספרו של מייסון, שמא תתן לנו סקירה על הספר, מעלותיו וחסרונותיו?

flowerboy69

New member
נדמה לי שעשיתי את זה כבר...

את חושבת שיש לי ממש זמן להתעמק...אין לי...יש לי המון דיסקים שקיימים אבל אני לא ממש מכיר אותם כי לא שמעתי אותם מעבר לשיר אחד או שניים... האמת שחוץ מלקרוא כמה דפים ולראות את הצילומים לא התעמקתי בספר יותר מידי. בלי ספק הוא הכי חשוב שנכתב כי הוא ממקור ראשון וזה נותן לסיפורים "חיים אחרים" מאשר שאיזה עיתונאי או מחבר כותב. יש תמונות מרהיבות מכל התקופות ודיי הרבה מהתקופה של סיד.תמונות של הופעות והקלטות באולפן וגם של בילויים משפחתיים... קצת חסרה לי תחושה של נייטרליות הבספר-מיסון מתרכז בדברים שקרו בצורה של הוא המרכז ואיך מה שקרה מתחבר אליו ולא הוא כחלק מהדברים שקרו אבל זה בטח קשה להיות נייטרלי כשהוא הכותב על עצמו... בסך הכל חובה למעריצים אבל לא הספר שאני הייתי לוקח כדי ללמוד באמת על הלהקה או על המוזיקה דניאל

אם לא קראת את הספר

איך אתה יכול בכלל לתת עליו ביקורת, אם הוא טוב או לא? ומלבד זאת, הפורום שלנו נועד בדיוק להתעמקות - להאזנה/קריאה של החומר ודיון עליו. בעתיד, אולי כדאי שתמנע מהמלצות/ביקורות על פריטים בהם לא התעמקת, או לפחות תסייג את ביקורתך. ולעניין הספר עצמו: וודאי שהוא לא אובייקטיבי. זו אוטוביוגרפיה. הספר של שאפנר - saucerful of secrets - הוא עדיין המקור הטוב ביותר למידע על הפלויד, ועליו יש להוסיף את המאמרים שנכתבו בעשור האחרון על הלהקה, בעיקר בעתונות הבריטית.

flowerboy69

New member
אני אספן לא מנתח מוח

אני לא חייב לקרוא כל דף כדי לתת את דעתי יש לי 100 ספרים של הלהקה ככה שטיפה אני יכול להשוות אותו ואת ההרגשה ממנו לאומת ה 99 האחרים. אני מסכים לגבי הספר שהזכרת בהסטוריה של הלהקה הספר הזה נחשב לאחד הטובים והחשובים אם אני זוכר נכון הוא מדבר על סיבת הפרדה של ווטרס בהרחבה אבל אולי זה לא שם...אולי זה מהספר bricks in the wall ...

NIR Y

New member
תחדש

בקשר לשאלה- הופעה של כל פינק פלויד של החומה, וגם הופעה של כל פינק פלויד של דארק סייד טוב וגם הופעה של כל פינק פלויד של וויש.........

flowerboy69

New member
תראו...

בעבר רשת טוואר רקורדס הייתה מביאה ספרים לארץ יצא לי לקנות מהם כמה של פינק אבל כיום זה לא קורה יותר. אני לא ממש רואה מי יביא את הספר לארץ אולי סטימצקי בטעות... הספר בשבילי זה כמו תנ"ך רק עם תמונות של התגלות אלוהים...:)בקשר להופעות.יש לי 4 או 5 בוטלוגים מההופעות של החומה והאמת חוץ משיר פה ושם זה לא משהו מעניין...ההופעות של דרק סייד היו טובות מאוד בשנת 73 כשההופעה הייתה מתחילה בשיר אובסקיורד באי קלאודס עם תיפוף סוחף של מיסון... ההופעות של וויש יו חלקם היו טובות מאוד ואם אני הייתי מנהל של פינק הייתי מוציא מכל סיבוב הופעות כמה דיסקים ואני בטוח שזה היה מוכר המון אני לא מבין את השיקול להוציא כל הזמן גירסאות חדשות לאותם אלבומים ולא להוציא את כל ההקלטות שנעשו במשך השנים

Rinor

New member
אני אזמין מאנגליה

אז יעלה 180 ש"ח לפי דברי החברים פה, אך לדעתי זה שווה את זה חודש הבא כנראה אזמין...ואתלהב מאוד... שאלה לילד הפרח
כמה זמן חיכית עד שהוא הגיע אליך מרגע ההזמנה? תודה ויום טוב

flowerboy69

New member
שבת שלום!כנסו...

תודה לכל מי שקורא את ההודעות ומתעניין... ראיתי מקודם את הדיוידי החדש על החומה.די מרגש לדעתי.זה סרט של 25 דקות שמראה את ההכנה להופעה באנגליה בשנת 1980 מהרכבת הבמה דרך החזרות והקהל שבחוץ ועד לתחילת ההופעה ובין לבין יש ראיונות עם ווטרס ואחרים.שווה לדעתי רכישה. הגיעו אלי היום גם 2 הופעות סולו-אחת של גילמור משנת 84 ואחת של ווטרס מבלגיה בשנת 2002 שניהם טובות מאוד עם גירסאות מעניינות לשירים... מחר אני יראה תמונות מהאוסף שלי-אני יראה אלבומים חיים למינהם כאלה שעדיין לא סידרתי במקום-20 נראה לי או יותר... אני עדיין מחכה לגיליון המיוחד של mojo שישלח אלי בינתיים לא נראה סימנים שמשהו זז אני גם מחכה ללוח השנה החדש של 30 שנה לוויש יו וואר היר שגם ממנו לא נראה סימן עדיין אני עובד על רכישת הקופסא של פסטיבל בא'ת-ששם נוגן לראשונה atom heart mother כשזה יגיע אני יספר לכם איך נשמעת הפעם הראשונה שהשיר הזה נוגן... לכל מי שמרוכב בספר של מיסון אני מציע לחשוב על 2 ספרים יותר ישנים-אחד נקרא-אינציקלופדיה-זה ספר שלפי הabc מספר על כל מילה או מוסג שקשור ללהקה וכולל גם דיסק עם 2 שירים בביצוע להקת הצדעה וגם הספר-in the flash שהוא האהוב עלי והוא מתאר את הסיפור של הלהקה כמו גם רשימה של כל ההופעות שהם עשו כולל איזה שירים נוגנו בכל הופעה וגם סקירה של הופעות ואלבומי סולו.ספר חובה! דניאל פרח

tziftzifit

New member
flower

תודה על הדיוחים אבלתעשה טובה לאות ותשתמש בשמות הועזיים - והמדוייקים - של המוצרים עלהם אתה מדר אחרת נוצר בלול כמו כן שם לב שלגבי וצרים רשמיים יש עדכונים שופים - ועם פרטים לאים ומדוייקם בחשדות תודה

למעלה