inside out כבר פה!!ועוד דברים...

flowerboy69

New member
לגבי השמות אין בעיה אבל!

מצטער אינני מסכים לגבי החשדות.אני מדבר על הפריטים מתוך החזקה שלהם ולא מקריאה באתרים ואני נותן את דעתי עליהם וצר לי לאמר לך אך כמו בכל עיתון או מקום עם אנשים דעה נוספת היא זכות ולפעמים חובה ומי שלא מעוניין לא חייב לקרוא. יש עוד הבדל-אני מקבל מידע ממקורות בכל העולם ולא רק מקריאה באתרים שאתם מדברים עליהם כך שאני מוסיף על מה שנכתב פה.זה לא בא במטרה לפגוע באגו של מנהלי הפורום רק לתת מידע ודעה נוספת לאוהבי הלהקה. תודה.

melancholy man

New member
אין פה עניין של אגו יקירי

קודם כל, בהמשך להודעתה של ציף, יש עדכון חדשות פחות או יותר שבועי בפורום (לצערי אני לא מצליח לעדכן בקצב של ציףציף אבל עדיין...), וכדאי לעדכן על דברים נוספים באותו שרשור, אם לא, אז עדיף לשרשר הודעות אחת לשניה ולא לפתוח הודעה חדשה בכל פעם שנודע לך משהו. חוץ מזה, אכן כל תוספת מועילה, בין אם מידע אישי ובין אם מקריאה באתרים, רק מאוד כדאי לשרשר את הדברים נכון.

flowerboy69

New member
חחח אתה מבין...

פעם יצאתי עם מישהי שעבדה (או עסקה במשהו שקשור אינני ממש זוכר) בתפוז ואני יודע מה הגישה הכללית וראיתי שיש עוד שאינם מתלהבים ממנה.אני ככה סתם רוצה להזכיר שהפורום הוא לא למנהלים אלא למשתתפים והם צריכים להיות מרוצים ולא אף אחד אחר. בקשר לשרשור אני ינסה אבל כשאני פותח הודעה לדעתי אני יכול לכתוב בה חופשי ולא צריך לעקוב אחרי כל תנועה שקרתה פה כדי לכתוב...כמובן חופשי בעיניני הפורום...

melancholy man

New member
תראה

תפקיד המנהל הוא אכן לדאוג שהדיון יתנהל לשוויעות רצונם של הגולשים, תוך שמירה על נושא הפורום. עכשיו, בדף הפורום של תפוז יש מקום ל 15 הודעות ראשיות בלבד, כל הודעה חדשה שאתה או כל אחד אחר פותח דוחקת באופן אוטמטי הודעה אחרת לדף הקודם, ובכך "הורגת" את השרשור שחשוב אולי למישהו אחר בפורום, לבדוק אם יש עוד שרשור בנושא (במיוחד אם זה שרשור שאתה פתחת בעצמך) זה בסך הכל להתחשב בשאר הגולשים בפורום, לא שום דבר אחר, פורום הוא קהילה אנושית כמו כל קהילה אחרת וכשחיים בין אנשים יש להתחשב באחרים. מעבר לזה, אני אשמח לדון עם שרוצה בכך בבחירות שאני עושה כמנהל, במסרים, בפורום זה רק מסיט את העניין מנושא השיחה המרכזי.

flowerboy69

New member
כנסו רגע יש לי שאלה...

יש איזה דבר שפינק פלויד עשו שהייתם רוצים לראות?תגידו לי...אני מתכוון מבחינת פריטים ממש-תקליט דיסק ספר או כל דבר אחר.ותוך כדי כך תגידו לי מה דעתכם על כל הנושא של בוטלוגים...זה מעניין אותי!

oribarak

New member
אואו אואו כמה דברים

היתי מאוד רוצה לשמוע את ההופעה המדוברת של atom heart mother בפסטיבל שזה הפעם הראשונה ששידרו, היתי רוצה לשמוע מופע חי של dark side שהוא לא בpulse, ודעתי על בוטלגים שזה דבר טוב, לא משנה שזה לא חוקי, גם לכאלה שגדלו הרבה אחרי פינק פלויד מותר לשמוע הופעות או דברים אחרים, שאינם יצאו

flowerboy69

New member
האמת שאני יותר התכוונתי ל...

לראות דברים ולא ממש לשמוע דברים אבל...רק כי ענית לי ראשון...רצונותך יתגשמו!!!כתוב לי הודעה אישית ואני יסביר לך איך.אתה תשמע את ההופעה משנת 70 של atom heart mother אותה ההופעה מפסטיבל בא'ת שבו הוא נוגן לראשונה ואת dark side מתוך הופעה בשנת 74 שזו הגרסה הכי מדהימה שאני מכיר משהו ענק! נו איך אני???נשמה טהורה...

brotos

New member
"גבר"=אומץ לב וכישרון, "אשה"- רכרוכ

יות, עבודה טובה במטבח.

NIR Y

New member
וואי גם אני רוצה

אני היתי רוצה לראות הופעה משנות ה70 של כל פינק פלויד מנגנים את הדארק סייד. בקשר לבוטלגים כשאני יסיים את כל האלבומים של הלהקה, ועדיין יתחשק לי לשמוע עוד אני יתחיל להתעניין.

flowerboy69

New member
אני לא מבין ככ בהופעות מצולמות

לפני כמה שנים מנהל האתר brain damage פרסם חוברת שבה הוא פירט על מבחר הקלטות מצולמות של הופעות.הוא הסביר מאיזה זווית זה צולם מה האיכות ומה הוקלט.אני יותר מתעניין בבוטלוגי אודיו...

למעלה