International Day

אבא גאה

New member
International Day

בגן של אושר יש מסורת שבה חוגגים כל שנה "יום בינלאומי" לפי מיטב הבנתי פותחים דוכנים כאלו מכל מיני ארצות בעולם, בדוכן מסבירים משהו על הארץ ומחלקים אוכל ("האוכל מקרוני הוא איטלקי ולנו יש פלאפל.......") אז על זה רציתי לדבר איתכן. חשבתי לעשות דוכן כזה מישראל (למרות שאני שומא את ההנהלה של ביה"ס שהם נצלנים ומגעילים) זה למען הילדים והכי הרבה למען אושר. אז פאלאפל? זה לא קל....יש מאכל אחר שאפשר? מה אתם מציעותים (אנא ברצינות!!!) מה לעשות בדוכן, מה לחלק, מה להכין, מה לתת, מה לספר????

אולי?

תכינו שם שמן זית?יש זתים בקנדה? פיתות בטאבון לזכר הימים הטובים... מה לספר על הארץ המובטחת?חסרות מילים?

זואיzoe

New member
האמת היא שפלאפל

גם כן לא מאכל ישראלי אותנטי. סתם אימצנו לנו אותו. לדעתי זה מצרי או משהו, אבל לא ישראלי. אנחנו סה"כ קבוצה של קיבוץ גלויות, שהלך לנו אמנם יופי בחוץ, עד שהגענו הנה (LOLOLOL) אבל...ממתקים ישראלים יש לנו ועוד איך... נניח, במבה, זה ממש ממש שלנו!!! הילדים ימותו על זה..לא? אני יודעת שיש חנויות גם אצלכם שמוכרים... הרעיון של מיקי לפיתות הוא דיי נחמד. אפילו חומוס שלא הכי מזוהה איתנו, די אימצנו לעצמנו, אז אפשר גם..

טרודי

New member
במבה? ../images/Emo99.gif

אבל צריך להיזהר. בארה"ב יש להם היסטריה סביב הנושא של אלרגיה לבוטנים, ויש גנים ובתי-ספר שאסור באיסור חמור להכניס אליהם חמאת בוטנים (או בוטנים שלמים). תברר שבקנדה הם לא כאלה. אולי שקדי מרק, או ממרח שוקולד השחר (מרוח על חלה אמיתית, לא לחם-ספוג אמריקאי)?

אוכל יהודי

מאכלי חגים? עוגת דבש, תפוח בדבש, מצות, אזני המן, סופגניות... מה, לא?

פרח7

New member
גפילטע

האמת?! אני תמיד חשבתי שהמאכל הלאומי שלנו הוא שניצל עוף עם פירה... מאכלים נוספים: קליפות תפוזים מסוכרות גרעינים שחורים מלפפונים חמוצים במלח סלט ירקות (עגבניות ומלפפונים) חתוך דקיקות דקיקות גלידה באר שבע

../images/Emo42.gif ספר להם על השמש ../images/Emo42.gif

ים
, אור
, שמים כחולים, חולצות טריקו, כובע טמבל
, קרם הגנה, בגד-ים 8 חדשים בשנה!
שימותו מקנאה!

ניראות

New member
ומה עם משחקי חברה

כאלה שהיו כשהיינו ילדים. במסיבות חברה של יום שישי.

Peekaboo

New member
פתיתים../images/Emo70.gif

אין יותר ישראלי מפתיתים (או קרמבו בפיתה)
ואולי בכל זאת פלאפל
אפשר מתערובת מוכנה של תלמה, זה לא הרבה מדי עבודה ואפילו די אכיל
. מתי האירוע
אולי מישהו עוד יספיק לשלוח לך כמה חבילות מכאן

זה עניין של טעם !

תנסה להסביר לילדים שלי שפתיתים זה לא טעים... ותראה מהי הבעת אי אמון.

כשאבא(גאה) מבשל ../images/Emo23.gif

כשאבא יואב למטבח נכנס אבא אלעד ואני מחייכים ויודעים כמו בבית המקדש משתרר לו שם הס גם אנחנו בשקט, על קצות אצבעים. אך אני בר-מזל הנה אבא אלעד מרימני אל-על ומושיב אותי על יד הירקות, הצלחות החמאה מהמקרר, המחבתות, הקערות את הביצה אני שובר לעיתים גם מערבב! אך למען האמת זהו אבא'שלי יואב שעכשיו פה משתלט: וחותך, ומועך, מבשל ומערבב וטועם בזהירות התבשיל בכפית לפעמים מתעצבן, ככה זה כשמתלהב וריחות של גן-עדן עולים באפי. אבא אלעד עורך השולחן ומוסיף באמצע פרח "שיהיה שמח" כבר כמעט שנרדמתי, אך האוכל מוכן ואבא יואב לפני מניח צלחת מהודרת של תבשיל "כמו של סבתא" אך איך להגיד, למרות שזה טעים "אולי מחר, אבא, במקום מה שהכנת, תעשה לי שוב שניצל עם הרבה הרבה פתיתים?"

Yaara77

New member
נסה לשלב

פלאפל, תפוזים, וכובע טמבל עם דגל קטן. ואל תשים גמל. אלו סמלים שכווולם שם מבינים. וזה העיקר חיבוקים יערה נ.ב. טסה עוד 48 שעות - להימנע מהיתקעות בשביתה בשבוע הבא. מתה מהלחץ. אפשר חיבוק ?

Yaara77

New member
המון תודות

המון המון המון אכתוב משם ברגע שאוכל. באנגלית תסלחו לי - נכון ?
1000000 X יערה

למעלה