International Day

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בטח שתכתבי, בכל שפה שלא תהיה. אנחנו כאן נחזיק אצבעות ונחכה לעידכונים.

הצנצנת

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שיהיה פשוט, שיהיה פלאי

Yaara77

New member
ציטוט

מפי ערבהאיןקץ - כשהצהרתי שאני בעצם הולכת ללדת את עצמי ולידה אמורה לכאוב העיפה מבט מכפרגל ועד ראש וקבעה "עם כזה גודל - יכאב גם יכאב". חיוכים וחיבוקיםאיןקץ לפורום הנפלא ביותר
יערה

Yaara77

New member
../images/Emo24.gif מתרגשת ../images/Emo24.gif

אכתוב משם
יערה נ.ב. ההגבלה החוקית ל-3 חיבוקים זה כולל הנושא או לא ?

colourful

New member
../images/Emo24.gif כולל כולל!

אין הנחות!
לי זה עולה יותר!
ואני מפסידה עלייך! אופס יצא לי 3 לא כולל....

אבא גאה

New member
נו וודאי שיש הגבלה? מה זה כאן?

אנארכיה?
אבל מיד אחרי שנתת 4 חיבוקים ההגבלה השתנתה ל4. אז את עדיין חוקית.

Darn It, I lost my Hebrew

OK since I promised Abage I'm writing in English (sacrifice - amarnu??) We faced the same issue many times. Our first international food "demonstration" was a "falafel stand". It was quite a sucsess - eventhough the falafel I've made came out horrible... since the Americans don't know a falafel from knidale
. Any way, There's no need to create falafels from scratch, you can get the ready to make ones (osem or whatever probably at any jewish store or arab store (don't forget to put the Israeli flag first...) We set up a table with half pitas, Israeli salad bowls - very thin and small cut veggies, a bowl of charif, a bowl of choped melafefonim chamoozim, a bowl of thina, and of course - quite a few falafel balls we've fried erlier at home. We've made quite a show of the whole thing including immitating the calls of those who try to sell the falafel with a lot of "yalla' bo'oo kvar. Al tiknu sham. anything you feel like shouting in Hebrew That's going to match the shuk atmosphere. As I said, it was quite a sucsess. The kids loved it (ours and their friends) and the adults didn't stop asking us to do it again and again. Bekitzur, in Hebrew it would have been much more interesting and much, much .....shorter...

אבא גאה

New member
תודה לכל הפורום הנהדר הזה

על ההיענות והעזרה. במבה באמת יכול היה להיות קטאסטרופאלי כיוון שהם שולחים כל שבוע בערך תזכורת שהגן הוא NUT FREE כי יש ילד אחד שהוא עם אלרגיה חמורה לבוטנים.... ושוב המון תודה..... כל העיניין קורה בחודש הבא אבל נתתם לי המון אפשרויות והמון כוח. אני כמובן אודיע (הרי אני מדווח לכם על כל פניה שאני עושה )

נופשת

New member
חלבה ולבנה כמובן:)

אני אתן לך מתכון פשוט ללבנה, אם אתה צריך. שלוש דקות עבודה ואתה השוס של הארוע. ושוקולד פרה גם כמובן ופיתות עם נקניקיות וחומוס, נורא ישראלי לא? ובייגלה ופיתות לנגב את הלבנה. ותפוזים !

פרח7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif חָלְבָה!!!!

ורחת לקום, ובלינצ'ס ורגל קרושה, וחוביזה, וממולאים, וצנוברים (עם הקליפה כך שאפשר יהיה לפצח אותם עם סלע) ואורז עם קטשופ וכמובן כל דבר עם קינמון. תראה, אתה גם לא ממש חייב לדייק אם תגיד שפונדו גבינה הוא מאכל לאומי גם שלנו, מישהו יוכל לסתור את דבריך? אם תרצה יש לי סיפור על עוגיות "סבתא טובה" שאני מוכנה לחלוק איתך ואף להעניק לך את המתכון לדליקטס ישראלי מקורי.

Sunshine11

New member
אם זה רק בעוד חודש

אז פלאפל יכול להיות מאד פשוט, אתה יכול לבקש שישלחו לך מהארץ תערובת של פלאפל (יש הוראות על האריזה), ואם אתה ממש עצלן יש חבילות של פלאפל מוכן שרק צריך לחמם (אבל אני לא בטוחה שכדאי לזה להיות לא בקרור). בכל מקרה בהצלחה, ויש פה עוד הרבה רעיונות טובים.

למעלה