IQ משולב עם שחיטות!!!!!!

E s t e b a n

New member
עם כל הכבוד,

אני ממליץ בחום לקרוא ספר בנושא. או אפילו שרשורים מהעבר... חבל שסתם תחייה באמונה מוטעה.

FireZeroX

New member
אני לא אוהב לקרוא, מופתע?

אתה יכול להביא לי קישור למקור מדעי שמדבר על זה?

E s t e b a n

New member
לא מופתע.

עכשיו ראיתי שאתה רק בן 14 - בגיל הזה מה שכתבת נראה לי סביר לגמרי.

E s t e b a n

New member
אז התשובה היתה שונה.

אז הייתי מפנה אותך למקורות. אם אתה רוצה לנסות, אתה יכול לראות איך אתה מסתדר עם הספר הבא: נבו, ברוך. 1997. "אינטליגנציה אנושית". כרכים א'+ב', הוצאת האוניברסיטה הפתוחה. בתור סקירה קצרצרה אתה יכול להתחיל בוויקיפדיה האנגלית והעברית (התכנים שונים).

nomadbl

New member
דרך אגב...

firezerox-עם כל הכבוד, לפני שאתה מדבר על גנים כדאי שתדע קצת חומר בתורשה (אם הבנתי נכון אתה כתבתה שטויות במיץ)

ועוד משהו

אני דוקא שמעתי על מחקרים רבים שמראים על השפעה מובהקת של הגנטיקה על האי קיו, גם במקרים של אימוץ. אין לי קישורים והפניות לתת לך, בזה מתמחה אסטבן.. אבל הקביעה שלך תמוהה בעיניי.

FireZeroX

New member
שוב, לא קביעה.

לא קבעתי שזה עובר מהסביבה, אבל אמרתי שזה ל-פ-ח-ו-ת עובר ג-ם מהסביבה, אם לא בעיקר מהסביבה, אם לא רק מהסביבה. שוב, הורים הם חלק מהסביבה.

the queen zohar

New member
את פשוט טועה../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

נכון שבמקרה שלי ושל אחי האימא היא מורה,אבל אני יודעת שהמשפחה שלי אינטליגנטית,ושאני לא מקרה המחוננות בה. הורי הם אנשי ספר חכמים,סבי וסבתי אנשי ספר חכמים,וגם אני ואחיי אנשי ספר חכמים! עוד לפני שהיו מורים במשפחתי,שהדודה של אימא שלי הייתה בגילי,היא שלחה מכתב לראש הממשלה והוא כתב לה חזרה! את מבחן הIQ בוחנים פסיכולגים שבכלל לא מכירים את הנבדק!וגם אם הם מכירים,לא כתוב שמו בבחינה,אלא מספר תעודת הזהות שלו! זה מגוחך! אתיקה היא הדבר הראשון בבוחני הבחינות! לדוגמא: אם את בוחנת,ואני הבת דודה שלך,והלכתי לבדיקות כאלה,את לא תבחני אותי! אז מה שכתבת זה הדבר הכי אידיוטי שכראתי בחיי!

the queen zohar

New member
יש המון מורים אינטילגנטים../images/Emo168.gif

וחוץ מזה,המורה מלמד את ילדיו חומר מתקדם יותר... תגידי,את בכלל מחוננת? אני נמצאת במסגרת מחוננים,ונראה לי שאני יכולה לספור על שתי ידיד כמה בני מורים יש שם...

hilasapir

New member
כן אני במסגרת מחוננים....

ורובם ילדים של מורים מורים אולי אינטילגנטים אבל איך אתה מסביר שרוב הילדים שם הם של מורים??? יש עוד אנשים אינטילגנתים כמו אמנים בעלי חוש יצירה,איין שהם כול כך הרבה ילדים של כאלה....

לספור על שתי ידיים זה המון :)

בכל מקרה, בקבוצה שלנו לא זכורים לי ילדים של מורים כלל. יתכן שהיו, אבל אם כן, אולי אחד. מה שכן, אפשר לטעון לפרוטקציות בעולם ילדי הרופאים, עורכי הדין והאקדמאים בכלל, כיון שרוב הורי המחוננים בקבוצתי היו כאלו. (גנטיקה וסביבה, כרגיל..)

shabaz

New member
תתפלאי,

יש מורים מאוד אינטיליגנטיים, לחלקם יש לי הערכה עמוקה, ותמיהה לגבי מקומם בבית הספר המעכב שלמדתי בו. אני לא אתפלא אם הם משתמשים באינטיליגנציה שלהם למטרות קידום ילדיהם, ומהבחינה הזאת הילדים נחשפים לעולם עשיר יותר- דבר שאולי מוביל להתפתחות שכלית טובה יותר, ומפה הדרך לקבלה לקבוצת מחוננים ברורה. בכל אופן, קשה לי להאמין שבאופן גורף רוב הילדים שנמצאים בתוכניות למחוננים הם צאצאים להורים שהם מורים במסגרת כל שהיא.

למעלה