iRiver H320

אילנדיל

New member
iRiver H320

בימים האחרונים קראתי עליו קצת. והאמת שאני מתלבט בינו לבין האייפוד... מצד אחד האייפוד מושך אותי הרבה יותר, מצד שני נראה שלאייריבר הזה יש לא מעט יתרונות. מה אתם חושבים?

NightWish2

New member
אני גם ננעלתי על

Iriver H320 אני מחפש מישהו שיביא לי אותו מארה"ב כי בארץ הוא נורא יקר (2800 שקל לעומת 330 דולר.) אם אתה מחליט בסוף לקנות, שלח לי מסר.

אילנדיל

New member
האמת

עכשיו שוב חזרתי לאייפוד

Aדי

New member
גם אם תקח את ה- H120/140 הוא יהיה

הרבה יותר טוב מהאייפוד. חוץ מהעיצוב שזה עניין של טעם וריח... ה- iRiver עולה בכמה רמות מעל האייפוד. למען האמת גם ה- Creative Zen Touch יותר טוב מהאייפוד. (ועכשיו מעיפים אותי מהפורום...
).

Antigo

New member
לא מעיפים פשוט...

לפי דעתי אתה לגמרי מגזים. אתה כאן כמו באיזה מלחמה נגד האי-פוד והאנשים שמעוניינים בו. אני לא אומר שהמכשירים האחרים גרועים, אבל האי-פוד הוא בהחלט אחד מהטובים, ואתה מציג אותו בתור מכשיר שחוץ מהעיצוב שלו הוא לא שווא ושכל מכשיר אחר עדיף אליו מכל הבחינות (שלפי דעתי ממש לא נכון). אני לא אומר שזה אומר שהוא הכי טוב - אבל זה נכון שהוא מאוד פופלארי, ואם הוא היה כזה מכשיר שכל מכשיר אחר היה יותר טוב זה לא היה נראה לי קורה (שוב, הפולפולאריות לא אומר על המכישר דווקא אבל בכל זאת אומר משהו)

Aדי

New member
אני לא מבין למה הרבה כאן רואים בדעה

שונה פתח למלחמה על שטויות שבכלל לא קיימת. סה"כ תשובה לגיטימית.

Antigo

New member
אין לי בעיה עם דעה שונה

אבל הרבה פעמים בהודעוצת שלך זה כאילו אתה מתקיף את האי-פוד.. כאילו הכל יותר טוב ממנו, לפחות ככה זה "נשמע". אין לי בעיה שתגיד מה שאתה חושב (ממש לא) אבל כמו שגם א ל ר ו נ ד אמר שאתה לא מביא שום דבר חוץ מההצרה "זה יותר טוב".

Aדי

New member
"הרבה פעמים בהודעות שלי"?

אתה מתבלבל עם חבר אחר
אתה יכול לעשות חיפוש ולראות שהתגובות המצומצמות שלי בפורום ממש לא תוקפות אף אחד (כולל את ה- iPod). בעצם לפי מיטב זכרוני אני התייעצתי כאן לקניה של iPod והייתי בטוח שהוא יותר טוב, עד שנתנו לי לעשות על שניהם "Test drive". חוץ מזה כנראה שעשיתי טעות בזה שרשמתי שיש נגן יותר טוב מה- iPod בפורום של iPod (זה החטא היחיד שלי...).
יום טוב לכולם

Antigo

New member
אם ככה אז מצטער

אם באמת התבלבלתי אז אני מצטער. ולי אישית לא מפריע שתיתן ביקורות (לרעה ולטובה).

אילנדיל

New member
לא מעיפים בכלל

מצד שני אני אשמח אם תרחיב כמה שיותר למה לדעתך האייריבר עולה על האייפוד. המחיר של ה 120\140 די אטרקטיבי אני חייב להודות... בקיצור - הרחב, נמק והסבר.

הרבה יותר טוב............

מילים ריקות מתוך אני מבקש ממך להימנע מהשמצות כאלו שאין מאחוריהן כלום

ashmash

New member
אחרי שבדקתי את שניהם אחד לאחד

באקיהברה שבטוקיו (שם אפשר להאזין ולשחק עם מכשירים, בניגוד לארצנו החביבה אשר במקרים נדירים אתה זוכה להצצה בקופסת הקרטון), אני מוכרח לציין שיתרונות רבים לו לאייריבר (מקלט רדיו, שלט חינמי [אם אני לא טועה] מסך צבעוני, תמיכה בעוד סוגי קבצים, הצגת תמונות ועוד), אבל שני חסרונות לו - אין לו את גלגל השליטה הכל כך נוח שיש לאייפוד (שעל זה אני מניח אפשר להתגבר בקלות אם אין לך אייפוד) והעובי שלו - הוא עבה באופן משמעותי לעומת האייפוד, דבר שעשוי להפריע, אם אתה מתכוון לטחוב אותו לכיס...

Aדי

New member
למרות שהגודל כן קובע...

כל הנגנים בערך אותו הגודל, ואף אחד מהם לא נוח להסתובב איתו בתוך הכיס. כולם משתמשים בנרתיקים לחגורה/זרוע וכו'... יש לי את ה- H340 ואני רץ איתו ומשתמש בו בעיקר במכון כושר.

ashmash

New member
אני עם ה-MINI

ולי די נוח להסתובב איתו בכיס, בלי נרתיק/חגור/זרוע וכו'...

Aדי

New member
לא דיברתי על iPod mini, carbon וכו'

הם בקטגוריה שונה...

אתה אוהב להתנגח אבל בלי שום דבר

מוצק מאחורי המילים שלי האיפוד שלי דור 3 20 גיגה יושב לי בנוח בכיס הג'ינס שלי אז לא קטגורית המיני או קרבון?!?! אז במקום להתנגח תבוא עם נתונים מוצקים עד עכשיו רק השמצת אני לא מתכוון לתת לך להמשיך בסיגנון הזה

Aדי

New member
אתה צוחק נכון? ../images/Emo5.gif

"אז במקום להתנגח תבוא עם נתונים מוצקים עד עכשיו רק השמצת אני לא מתכוון לתת לך להמשיך בסיגנון הזה" מתנגח? השמצות? בכלל לא הגזמת, מישהו שאל שאלה וקיבל תשובה שהוא היה מקבל ברוב הפורומים האובייקטיבים, אני לא מבין למה אתה מתרגש... אני גם התלבטתי קשות על בחירת נגן טוב שישמש אותי וכמעט קניתי את ה- iPod רק אחרי שהיה אצלי ה- iPod G4 וה- iRiver H140 הבנתי שה- iRiver נותן הרבה יותר. אין ספק שה- iPod הוא נגן טוב, אבל ה- iRiver יותר טוב. וזו דעה שלי ושל עוד הרבה אנשים, אין כאן שום ניסיון ל"התנגחות" אין סיבה שסתם תחמם את האווירה שבעצם אין מה לחמם
יש כאן ביקורת גם על ה- iPod וגם על ה- iRiver באותו אתר.

ואם זה לא הספיק אז בבקשה ...

תשובות: הזמנתי אותו מהארץ, להתחיל לזמין מחו"ל זה סיפור של כמעט חודש עד שהוא מגיע וצריך לשלם מכס מה שהופך את העניין ליקר מאוד !!! קניתי אותו ב 1950 ש"ח (בערך הבדל של 400 ש"ח מחו"ל שזה בעצם היה עולה לי אותו דבר אם הייתי בסופו של דבר מזמין מחו"ל). יש לי כאן אחריות לשנה , זה הגיע תוך 4 ימי עבודה עם שליח עד הבית. הדגם הוא אכן H-120. המשך ביקורת... אני לא מתכוון להתווכח איזה נגן יותר טוב , אני פשוט יעבור על עובדות. לכל נגן יש את המינוסים ואת הפלוסים שלו-חוץ מזה שלכל אחד צרכים שונים. קניתי את iriver בידיעה שאני רוצה לקבל כמה שיותר בסכום שאני משקיע , לא רוצה לקנות מכשיר ואז בשביל כל מיני פונקציות להוסיף עוד 1000 ש"ח. לאחר התעסקות עם המכשיר אין לי ספק שIPOD מעוצב בצורה מדהימה והגלגלת שלו מאוד נוחה אבל רציתי יותר מזה. וזה אומר: רדיו מובנה מיקרופון פנימי ואחד חיצוני (שמגיעים בתוך החבילה) בטריה יחסית ארוכה -16 שעות. שלט רחוק עם תצוגה מוארת. סאונד שתומך ב OGG VORBIS (קבצים באיכות מעולה שעולה על MP3) תמיכה ב SRS . תמיכה ביציאות אופטיות. הוא מגיע גם כן עם אוזניות חביבות ונרתיק חמוד שעושה את העבודה. את כל הדברים שאמרתי עכשיו אין IPOD (יש , אבל צריך לקנות!) בקיצור ולעניין: מי שרוצה מכשיר מעוצב , יפה אולי אפילו נוח שיקנה את הIPOD מי שרוצה לקבל יותר תמורה לכסף ומוכן להתפשר על עיצוב ונוחות שיקנה IRIVER. עוד שאלות או "עובדות מוצקות ?! "

למעלה