iRiver H320

לAדי ודאוסאכסמכינה

שאני אומר "עובדות מוצקות" אני לא מדבר על הנתונים הטכניים שרשומים בכל אתר מכירות זה לא חוכמה גדולה אני מדבר על ביקורת לגיטימית של הנגן עצמו שימושיות שלו לאומת נגנים אחרים ולומר שאיריבר יותר טוב מאיפוד פי 1000 זה לא נקרא ביקורת זה נקרא סתם השמצות מישהו כבר בעבר בפורום ביקורת על השימושיות של האיריבר לאומת האיפוד ודווקא נראה שלמרות התוספות (הרדיו לא ממש קלט טוב) האיריבר היה מגושם יותר לשימוש אולי הוא מגיע עם תוספות באותו מחיר אבל רוב האנשים לא צריכים את זה קראתי את הביקורות באתר שנתת ועדיין לא מספק אותי נתונים טכניים ודיווחים על פונקציות וזמן סוללה אינם ביקורות אלא ידיעות אלו דיווחים ממקור שלישי ולא ישירות מהמשתמש חבל שאתה בא עם ההערות הפוגעות שלך בלי שיש משהו מוצק מאחוריהן אם תביא דיווח שימוש של איריבר מול איפוד בשימושיות של שניהם אני יותר מאשמח שתפרסם פה חבל שאנשים באים כאן וזורקים מילים ריקות לחלל הפורום בוקר טוב

אלרונד ידידי...

כל מה שכתבתי למעלה הוא ביקורת מהמכשיר שיש לי בבית . מה לעשות שהנתונים שכתבתי בביקורת הם גם העובדות היבשות ?! רק למען הסדר הטוב: הרדיו אצלי קולט מצויין !!! כתבת גם : "האיריבר היה מגושם יותר לשימוש אולי הוא מגיע עם תוספות באותו מחיר אבל רוב האנשים לא צריכים את זה". לדעתי האישית ה-IRIVER H-120 ממש לא מגושם ושוקל כמו הIPOD , ובכלל אם תשים לב טוב אני כתבתי שלכל אחד יש צרכים משלו בקניית נגן MP3 ! יש כאלה שיעדיפו המון פונקציות ואביזרים בקניית נגן ויש כאלה שיעדיפו סטייל ופחות פונקציות.

NightWish2

New member
תגיד, מאיפה קנית ?

כמה עלה? האם אתה מרוצה ממנו? אם תנמק זה יהיה נחמד :). איך הווליום?

Aדי

New member
קניתי אותו מ- eBay

עלה לי בסביבות ה-500$ (סה"כ) כולל משלוח. אני מאוד מרוצה, בעיקרון אין סיבה לקנות את ה- H340/H320 אלא אם אתה הולך לעשות שימוש בתוספות שלהם, אחרת עדיף לקחת את ה- H120/H140 (חבל לשים אקסרה 100$+ בשביל מסך ציבעוני). אני חובב צילום ולכן אני משתמש במכשיר גם כארנק דיגיטלי לאיחסון תמונות. וגם משתמש בו הרבה להקלטות (קיים גם ב- H1xx).

Aדי

New member
בארה"ב ה- H340 עולה 430$ ו...../images/Emo26.gif

והדגם שונה הוא בלי ה- USB ON THE GO (העברת תומונות/קבצים ישירות ממצלמה או קורא כרטיסים לדיסק של הנגן, שזה היה מאוד חשוב לי) בלי עריסה ועוד כמה אופציות שונות. ה- 320 עולה בארה"ב 330$ (וגם הוא בלי הדברים שציינתי). המחיר של הנגן שלי (H340 כולל כל הפונקציות) הוא 499$. אני קניתי אותו במחיר הזה כולל משלוח ביטוח ושאר הירקות...

NightWish2

New member
האאא אתה מדבר על h340

צודק, אכן משתלם. תוכל לתת לי קישור לאי ביי משם אני אוכל להזמין את שלי? אני לא כל כך מבין מה הולך שם.. ואני לא רוצה לרכוש משהו משומש בטעות . תודה

Aדי

New member
אתה יודע איך עובד eBay ?

זה לא פשוט למצוא, לשלם ולקבל. צריך למצוא מוכר אמין, לקרוא לפרטי פרטים את תיאור המוצר, לשלוח אימייל למוכר בנושאי משלוח וכו' ולבדוק אם הוא רציני ומגיב מהר... יש כאן מדריך כללי בנושא - קניות ב- eBay אחרי כל זה צריך לדעת איך לצמצם/למנוע את נזקי המכס (זה כבר לא לפורום). זה קישור למוכר (מאוד אמין) ממנו קניתי, שים לב שאני קניתי בפחות מהמחיר המצוין (BUY IT NOW) מסיבה של איחור בהספקה ומיקוח עם המוכר, יש לו גם מכירות פתוחות (אפשר לצאת בזול יותר) - המחירים שלו בדולר אוסטרלי. אתה יכול לחפש גם מוכרים אחרים שמוכרים בזול יותר (הוא פשוט היה הראשון שהציע את הנגנים הללו שיצאו). קישור לקטגוריה ב- eBay. קישור למוכר הספציפי שאני קניתי ממנו. אם אתה לא שולט באנגלית על בוריה, תעזר במישהו שכן שולט.

NightWish2

New member
האמת היא שזה קצת כבד עליי

מבחינת פרטים וכאלה.. אני מעדיף לחכות שיביאו לי את זה מארה"ב בלי בעיות והסתבכויות מיותרות. תודה בכל אופן על הקישורים וההסבר המפורט.

למעלה