israel's next top model cycle 3 (הדוגמניות 3)

חחחחחחחעע XDD: ממשש

לא בגללל הרווווחח המבננהה פניםםם שלה והיאא בכללל כ=ו=ב=ש==========תתתתתתת

תאמתתת?? ישש מצבב גדולל @@

גםםםםם ניראללללוהיתתתת הייתה עםם הגישה הגרועה אבלל היופיי מנ=צ=חחחחחחח

יצא לי לראות פעם את ניראל....

היא נראית בהרבה יותר יפה יותר במציאות מאשר סדרה, ממש יפה, ויש לה שיער יותר ארוך מפעם והיא נראתה כמו לביאה. ממש יפה.

Manga136

New member
היא יפה, אבל מעצבנת. ../images/Emo142.gif

(ועוד איזו מעצבנת...) נראה לי שאני היחיד שלא אוהב אותה. (ואני מניח שלא סתם נראה לי)

להזכירך, האסון של עונה 9 הייתה אהובתך

ככה שאתה משנה דעות בהתאמה חחחח

Manga136

New member
נקווה שזה לא יקרה הפעם. ../images/Emo142.gif

אבל זה בלתי צפוי... אז אי אפשר לדעת אם סשה תתכער או לא

NP16

New member
מעניין,אני לא רואה בה כלום..

באמת לא מבין למה אתם חושבים שתזכה.עם האופי שלה בכלל קשה לי להאמין, כי ניראל הייתה לה גישה גרועה אבל לא ככה..לא כמו איזה פרחה בת 17 שגלית גוטמן מייעצת לה לטובתה, והיא מתעצבנת ואומרת שגלית בטח מקנאה בה,ושל "יאאלה אניי מתחייללה מהה אתםם רווציים ממני??"

Manga136

New member
דעתי הכללית על הפרק. ../images/Emo142.gif

קודם כל, אני לא מאמין שמריה לא עברה... כזאתי בחורה אקזוטית מדהימה!
אוף
אבל העיקר שאלה וליליאנה כן (ליליאנה
), וגם נוספה הפייבוריטית החדשה סשה...
את שיר אני ממש לא אוהב, וגם צליל לא משהו (אלק וואק הייתה צריכה להצטלם בעירום עם הפטמות בחוץ, אז היא עושה סצנה כשאפילו לא רואים לה חצי פטמה...)... אז הן מבין הפחות אהובות עליי. וגם רציתי שגל תעבור... לעזאזל!
וריטה... היא ממש יפה במציאות, אבל תמונה שהייתה יכולה להיות יותר טובה... אבל אני עדיין אוהב אותה מאוד, למרות שהיא לא ברשימת הפייבוריטיות, ולא מתקרבת לרמה של סשה מבחינתי. אז נקווה ששיר תעוף ושסשה תזכה.

XDD: אתה אוהבב כל מהה שבלונדייניי

יפה מכועררר לאא חשוב העיקרר בלונד XDDDDDDDDDDDDDDDDDD:: אתהההה חNודד חחחעעע ריטהה חמודההה לא יותרררר

Manga136

New member
אני אוהב גם את סשה ואלה. ../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

והן לא בלונדיניות... אבל אתה באמת עלית על נקודה אצלי-בלונד "עושה" לי את זה.

דעתי הכללית...

פרק מ=ע=ו=ל=ה הפרק הראשון הכי איכותי שאי פעם היה בארץ, היה ממש יפה לראות אותן נכנסות לבית, ממש כמו באמריקאי, האיכות צילום מדהימה, הצילומים מעניינים, הבנות חמודות, העיצוב של הכל נראה נורא קליל ויפה, והכי חשוב - סופסוף גלית מראה יותר מעורבות בנעשה שזה מאוד נחמד

Manga136

New member
../images/Emo45.gif וסשה... כזאתי שלמות../images/Emo99.gif../images/Emo142.gif

אני במיוחד אוהב את הפירסינג שיש לה
(נו מה, אני פשוט מת עליה...)

============>>>

**שיייייר מדהימהההה מדהימההההההההה מדהימההההההה רואיםםם עלייהה כ=ו=כ=ב=תת ** סWההההה יפיייפפייההה ** קאריןןן מוWלמתתתתתתת לדוגמנותתת פניםם כאלה לאא רואיםםם כלל יוםםםםם מה שמושלםםםם בסדרהההה הזאתתת שהבנותץת י=פ=ו===תתת לא בוחריםםם מכוערווותת ומזעזעוווותת ונגידד זוועותת כמוווו מריהה ישר מעיפיםםם@@ באמתתת ישש פוטנציאלל רצחחח וANTMM יכולהה ללמודדדד מזהה חבללל רקק שהעיפו אתת גלל חשבתיי היאאא תגיע רחוקק רצחחח @@ והכיייייי פאתט===>> "העירוםםםםםםםםםםםם" XDDD: חשבתי כברר ערוםם מלא פחח עאאללקק ערום וצלילללללל הפתיעההה היא ממששש יפהההה אבללל לאאאא מעניינתת מספיקק חוץץץ מאננסטסיהה שהיאא מזעזעתת כולםםם חמודותת וגליתתתתת?? פאתטטטטט שונאא אותהה

Manga136

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo142.gif

חוץ מזה שגלית דווקא בסדר... וגם אני הופתעתי כשנתנו להן בגדים... חושפניים, אבל בגדים.
וגם לי בא שאנסטסיה תעוף, התמונה שלה הייתה פשוט זוועתית.

למעלה