!!!I'ts here

Gilliana

New member
!!!I'ts here

הראיון של דיויד אצל לטרמן - מוקדש לעינת.

ואלו הם רשמיי כדקלמן:

ברגע שהוא נכנס לאולפן הלב הפסיק לפעמום, חיוך ענק התפרש על פניי והפרפרים בבטן השתגעו, כן גברותי ורבותי דיוויד עדיין עושה לי את זה .... הבחור מדהיייייייייייייייייייייייייייים
הוא נראה מעולה בעיקר עם השיער הטיפ טיפה יותר ארוך מהרגיל. הוא פשוט מקסים כשהוא מדבר על הילדים שלו רואים כמה הוא קשור אליהם למרות שנדמה כאילו לבן שלו הוא יותר קשור... והיה נחמד לראות אותו עם זקן בקטע שהם שידרו מהסדרה שלו... מוזר אבל נחמד. והכי חשוב: זאת רק אני או שממש לא היה לו נוח לשבת שם? הוא כל הזמן זז באי נוחות בכסא. ולסיכום: דיוויד

ועוד משהו קטן (וטוב)

אם כבר אנחנו במעמד הזה אז: תודה לדיוויד שהכיר לי את מאלדר ולמאלדר שהכיר לי את דיוויד

../images/Emo45.gif הוא עדיין לא איבד את זה...

וגם אנ שמתי לב שכשהוא מדבר על הילדים אז רואים שהוא שמח כזה. :] ומשום מה כשהראו את הקטע הוא עם זקן שם אז הוא הזכיר לי את צ'אק נוריס בכלל.

הצורה של הזקן, ממש הזכירה לי אותו

למרות שבמשך כל אותו הראיון היה לי קשה להשלים עםהעובדה שזה דוכובני, ראיתי את מאלדר...

אין צורך להסביר את עצמך

הבעיה לא בך היא בי אני סתם לא סובלת (בלשון המעטה) את צ'אק נוריס... וכן, גם אני רואה את מאלדר וצריכה להזכיר לעצמי 5 פעמים בשניה שזה דיוויד. זה משהו כרוני בנו.

Gilliana

New member
נו, לא לחינם...

דיויד אמר פעם שכשאלוהים יפגוש בו ב-Pearly gates הדבר הראשון שהוא יגיד לו יהיה "מאלדר".

aerynsun

New member
כן, זוכרת שהוא אמר את זה

וזה בטוח יקרה
כי דיויד זה מולדר ומולדר זה דיויד אין מה לעשות. ודבר שני שהוא אמר זה , שאלוהים שמח שהוא עשה את כל מה שהוא יכול מבחינת היכולות שלו בחיים. משהו בסגנון.

הסברתי את זה כבר פעם

אבל בשבילך אני אסביר שוב:) בכל אופן נראה לי עצוב שדיוויד אומר שגם אלוהים בעצם יכיר אותו בזכות מאלדר ולא בזכות עצמו שהרי אלוהים הוא זה היוצר את האדם ואנחנו יוצרים את הדמויות . בכלל הרי אנחנו מתאהבים בדמויות ולא רק של סרטים או טלוויזיה אלא דמות שאנו בונים לנו בראש ומשליכים על האדם האמיתי. אנחנו מתאהבים בשחקנים, בזמרים, בספורטאים, בדוגמנים או כל סלברטי אחר כשאנחנו לא באמת מכירים אותם, אנחנו משליכים את הדמיון שלנו על המעט שאנחנו יודעים עליהם ובונים אדם אחר לגמרי ומתאהבים בו שזה לא פסול, ואנושי לחלוטין וזה בדיוק מה שעצוב במשפט כשדיוויד אומר שגם אלוהים עושה את אותו דבר עליו. אולי אני מגזימה והוא אמר את זה בצחוק, אני פירשתי את זה לכיוון הזה פשוט.

1Shir

New member
אני בטוחה שהוא מכיר בעצמו יותר מאשר במולדר

וכנ"ל גם אלוהים. אל תדאגי

בשום מקום לא אמרתי שהוא לא

אבל זה בהחלט מה שהוא חושב שאחרים עושים ולדעתי הוא גם צודק. אני גם לא דואגת הוא ילד גדול שיודע לדאוג לעצמו ואני בטוחה שהוא חי טוב. סתם ציינתי שהמשפט הזה עצוב.

1Shir

New member
זה בא ביחד עם להיות שחקן

מי שיש לו בעיה עם זה לא יעסוק במקצוע.. בקיצור אותי זה לא מעציב....

אממ שני דברים

1. שחקן הוא מקצוע לכל דבר אבל גם משהו אומנותי מתוכך אתה לא חייב לאהוב את הדברים הרעים הנלווים לזה כדי לאהוב לשחק ולרצות לשחק זה שקול לכל אומן אחר. אני רואה את זה שאומן זה גורל אם יש לך את זה תנצל את זה לא משנה מה. כשרון לא מבזבזים. 2. זה מעציב אותי אני לא אכחיש, אני לא בוכה על זה בלילות ואפילו לא בימים, זה עשה לי צביטה בלב כשהוא אמר את זה, לא מעבר לזה.

Gilliana

New member
אפשר להסתכל על זה גם אחרת

מאלדר בכל אופן היה היצירה הכי משמעותית והכי מוצלחת של דיוויד - ואין אפס, דיוויד הוא זה שיצר אותו תכ'לס, למרות שהוא לא היה זה שהמציא אותו, אלא כריס - אבל הוא היה זה שנפח בו נשמה ונתן לו חיים באופן מושלם, כשם שאמן יוצר פסל או ציור. לכל אמן כמעט יש יצירה אחת או שתיים עימן הוא מזוהה בעיקר, ובזכותן העולם מכיר אותו. אולי דיוויד צריך להתגאות בכך שהוא מזוהה עם מאלדר ולא ההיפך? לפחות לדעתי זה כך.

למעלה