!!!I'ts here

ברור שאפשר

וזה לא סותר מה שאמרתי, אין לי בעיה עם כך שמאלדר הוא היצירה שבזכותה העולם מכיר את דיוויד, זה ככה אם נרצה או לא. כמו שאמרת לכל אומן יש את זה ולכל אומן יש את אותו עצב על כך שהוא מוכר בזכות יצירה אחת או שתיים מתוך עשרות. זה לא סותר. אני לא שופטת את המצב או אומרת שהוא לא בסדר ושאסור שזה יקרה כי תכל'ס הרי מי מאיתנו מכיר את כל יצירותיו של מונה? או את כל יצירותיה של רחל המשוררת? או כל אדם אחר שיצר? אני ציינתי את המצב העצוב במשפט שהוא אמר לא בכך שאנחנו או בעצם העולם מזהה אותו בשל יצירה אחת אלא כי אלוהים מזהה אותו בשל יצירה אחת בלבד. זה כל מה שאמרתי.

aerynsun

New member
הוא באמת נראה נפלא ../images/Emo99.gif

ונראה שהוא מאוד קשור לבן שלו וגם לבת. אני חושבת שהוא תמיד תזזיתי בראיונות, אף פעם לא יושב בשקט יותר מדי. דווקא היה מעניין לראות אותו עם הזקן. בקיצר, מותק!

אבל בראיון הזה

הוא לא נראה תזיזיתי אלא כאילו לא נוח לא הוא כל הזמן הזדקף או נגע במכנסיים או בחולצה לי הייתה הרגשה שהג'ינס לוחץ על הגוף המדהים שלו...

טוב לא יודעת

ראיתי מלא ראיונות איתו ונכון הוא תמיד זז הרבה אבל הפעם זה היה נראה שהוא זז כאילו משהו מציק לו ולא בגלל שהוא זז תמיד בכל מקרה. לא חשוב לא קריטי באמת...:)

aerynsun

New member
כמה צחקתי ../images/Emo6.gif

הסיפורים על הילדים שלו כל כך אמיתיים ומקסימים
והסידרה נראית מעניית , כמובן סיגורני וויבר הנפלאה.

1Shir

New member
לא שהבנתי למה הוא שואל אותו על הילדים שלו

נראה לי גם הוא לא הבין.. לפי זה שהוא אמר לו שהוא מרגיש פתאום כמו בד"ר פיל... אבל היה מצחיק
הילדים שלו מוזרים כמוהו..
הוא חמוווווווד ותותח בטירוף!
גילי תודה רבה!
הסרט שלו נשמע מעניין.... בא לי לראות כבר!

Gilliana

New member
הראיון הזה נמשך כ-8 דקות

מתוכן כ-6.5 הוא עסק בילדים של דיוויד ודקה חצי בסרט - כמובן שלא היה שום אזכור לסרט השני של תיקים, דבר מוזר בפני עצמו בעיתוי הזה כשכל העיתונות הבידורית רוחשת וגועשת בעניין. לי נראה שלטרמן דחף את הילדים של דיוויד לדיון כי פשוט לא היה לו משהו אחר לדון בו ויתכן אפילו שדיוויד אמר ברגע האחרון שהוא לא יהיה מוכן לדבר על תיקים וזהו הדבר ששיבש ללטרמן את התכניות. פשוט עדיין לא ראיתי שום מראויין שעסקו בחיי המשפחה שלו ובילדיו כ"כ הרבה (90% מהראיון) ולא בעבודותיו.

Gilliana

New member
אין לי מושג

רק שהיה לי מאד מוזר שבהתחשב בכך שרק לפניח זמן מאד קצר גם הוא וגם ג'יליאן אישרו כי הסרט השני של תיקים בדרך, וכל התקשורת רועשת וגועשת מהידיעה - לטרמן לא הזכיר את הנושא ולו במילה.

Julia307

New member
יכול להיות שהוא וג'יליאן

מתמקחים בקשיחות על השכר שלהם בסרט תוך כדי איומי לא-יהיה-סרט-אם-לא-תביאו-לי ממש הרבה דולרים...ולכן הוא לא רצה לדבר על זה כאילו זו עובדה כבר שהוא בפנים..? לא יודעת. מה זה משנה הוא נראה ממש טוב

Julia307

New member
איזה גבר הורס

הוא לאו דווקא הגבר האידיאלי מבחינתי (שלא כמו רוב מעריצות המאלדר בפורום אני מניחה), אבל אין. גם בגילו , הוא פשוט הורס וחתיך ו...הייתי עושה לו טובה לולא היה נשוי

וואי לא הבנתי כלום

הוא לא הגבר האידיאלי בשבילך? מאיזו כוונה? מה הקשר למאלדר או יותר נכון למעריצות מאלדר? ואם הוא לא האידיאלי בשבילך למה היית נותנת לו לעשות לך טובה? תסלחי לי על מיליון השאלות אני לא בפוקוס. תאלצי להסביר לי לאט

1Shir

New member
../images/Emo45.gifנותנת לו לעשות לך טובה

גם אני לא ממש הבנתי את הקטע של אידיאלי הוא פשוט

Julia307

New member
כוונתי

שדוכובני לא ממש עושה לי את זה כגבר (הנחתי שלמעריצות מאלדר כן). הוא הטייפ הקצת אדיש קצת הומור מתוחכם שכזה. נוט מיי קאפ אופ...אבל מה לעשות הוא חתיך ומושך גם בגילו המתקדם.

למעלה