iwc 12 רשמים ותוצאות

moich

New member
iwc 12 רשמים ותוצאות

היה ערב מהנה מאוד, כל הקרבות הסתיימו בסיבוב ה1 אני אתן תקציר על הקרבות המרכזיים-
קיריל מדבדובסקי- מה שמו 1 מליטא, ליריב מליטא היה ייתרון משמעותי באורך והריץ׳ ונראה מההתחלה שהוא מנסה לשמור את קיריל מרחוק, אבל קיריל בלי שום פחד סגר מרחק לטייקדאון, היריב מליטא ניסה לסגור גליוטינה שלא צלחה, גארד מפתיע של הליטאי ששומר את קיריל הדוק שלא יוכל להוציא מכות משמעותיות, קיריל מחכה בסבלנות, ברגע המתאים מתרומם מנחית מכות עובר את הגארד, תופס גב וחונק, קיריל רק בן 19 והוא משתפר בצעדי ענק, מקרב לקרב הוא נראה יותר טוב, אני באמת מאמין שהוא יגיע רחוק.
שמעון גוש- מה שמו 2 מליטא, כבר בתחילת הקרב ברור שהיריב בונה על חולשה חוזרת של הסנטר של שמעון, והוא מסתער על שמעון עם הוקים חזקים, שמעון סוגר מרחק, בדרך חוטף כמה אגרופים, אבל ממשיך כל הדרך למטה, עולה למאונט, היריב בצעד מפתיע הופך את שמעון ומתחיל להוריד מכות שמעון מצליח לתזמן יפה סנקקו על המכה, ומכניע את היריב, שנראה כאילו לא חנקו אותו אלא שברו לו כמה חוליות בגב, סוף הקרב שמעון מזמין את אריאל אברג׳ל לקרב על החגורה שתהיה במשקל עד 70 קילו, קרב מעניין ללא ספק.
רובי מונד- עמוס לוי, עמוס מנחית כמה מכות אכזריות לפרצוף של רובי שמצידו מנסה למשוך בכוח את הקרב לקרקע ללא הצלחה, עד שבאמצע הסיבוב רובי מתזמן הטלת ג׳ודו יפיפיה על עמוס משם הדרך למאונט ונצחון בtko ,
אחרי הקרב רובי הודיע על פרישה, אלא אם כן עמית חכים, יסכים לעשות איתו קרב והוסיף שהוא יודע שעמית פחדן ולא יענה לקריאה, כנראה שהקרב לא יצא לפועל, אבל אם כן יש לנו אחלה דרבי באר שבע, מילה על עמוס, אומנם הפסיד, אבל הראה הרבה אומץ, לב ונחישות, אני מאוד מקווה שהוא ישפשף את משחק הקרקע שלו ויחזור לזירה כי יש לו מה לתת.
עידו פריינטה- מה שמו 3 מליטא, דבר ראשון עידו הביא כניסה סוף הדרך שהרימה לכולם את האנדרנלין, היה ברור מהקרב הראשון שהחברה מליטא סטרייקרים טובים, אבל אצל היריב של עידו זה ממש בלט, הוא שלט במרחק, נתן בעיטות גבוהות ומשוחררות, עידו ניסה לסגור מרחק בכוח חטף בדרך קצת מכות, אבל בסוף הצליח להפיל, ושוב הליטאי מפתיע עם חצי גארד חזק, סגור, שכל מה שהוא רוצה זה לחכות לשופט שיקים אותם חזרה לעמידה, עידו מצליח לעבור את הגארד, והליטאי ישר הופך, עידו בסוויפ יפיפה הופך ועולה למעלה הליטאי תופס גליוטינה, עידו עובר לסייד, היריב ממשיך להחזיק, עידו מנצל את הטעות וחונק את היריב בואן פלו (פיתוח של ארם טריאנגל, בטח שאול חכול להסביר את זה יותר טוב ממני).
רשמים כלליים: משום מה בארועים האחרונים נראה שהמצב נשאר אותו דבר ולא עולה בעלייה חדה כמו פעם, חבל זו כרגע הבמה היחידה ללוחמים שרוצים להתפתח, וצריך להמשיך קדימה ולא לדרוך במקום, אני מקווה שהחוזה עם ספורט 5 והקריאו תיגר, והחגורות אליפות יניעו את העסק קדימה, ככל שהאירגון יתפתח, הלוחמים יתפתחו והרמה בכל הארץ תעלה.
נתראה בארוע הבא!

AmitNHB

New member
תגיד לאן זה היה אמור להיות משורשר ונשתדל לטפל

moriarty

New member
הקרב של עידו היה מדהים!

הייתי צריך לראות את הסיום 4-5 פעמים כדי להבין מה בדיוק הלך שם.
הליטאי החזיק את עידו במעין גיליוטינה, עידו עבר לסייד, והשתמש בזרוע של היריב כדי לחנוק אותו.
מעולם לא ראיתי הכנעה כזו.

moriarty

New member
קישור לקרב:

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=1889&DocID=122870&Lang=he

swelli

New member
טוב דבר אחד ברור..

שלפחות היריב של עידו בכמה רמות פחות מנוסה ממנו ב MMA.
זה נראה כמו קרב בין חגורה שחורה לחגורה לבנה.
ההכנעה ברמה גבוהה, אבל היריב - חובבן.

moich

New member
ממש לא מסכים

אומנם עידו היה עדיף עליו בקרקע בהרבה, אבל השני ממש לא ברמה של חגורה לבנה, הוא ניטרל את עידו בחצי גארד בצורה מעולה, וגם תזמן על עידו הפיכה, בדיוק כשעידו ניסה לעבור את החצי גארד.

BeniTaz

New member
אפשר לראות את הרקורד

של היריב של עידו בשרדוג? כפי שנכתב 2-20 ב-MMA.

כמדומני זה היה קרב הבכורה שלו ב-MMA אז אשמח לדעת שטעיתי.. ואם אני צודק למה כל הזמן כותבים מאזנים פיקטיביים ללוחמים שמגיעים מחו"ל? עפ"י המאזן עוד ניתן לחשוב שמדובר בלוחם שאוטוטו חותם ב-UFC.

כל הכבוד על האירוע

BeniTaz

New member
לא ראיתי את האירוע, יש לי רק שאלה

כדי לדעת אם לצפות בקרבות. היריבים מחו"ל היו ברמה גבוהה?

poplingereli

New member
לוחמים מחול

כאשר אני מזמין לוחמים אני ניזון מהמידע שמספק לי האמרגן שלהם ולא תמיד יש לי אינדיקציה לגביי הלוחמים שכן לא כולם במיוחד מהאיזורים הללו מעדכנים את הנצחונות בשרדוג
גם אצלינו למרבית הלוחמים אין פרופיל בשר דוג.
אבל אנ י יודע שאני בתור מאמן לא הייתי שולח מישהו להילחם מול עידו או שמעון בלי רמה מספקת
במקרה הזה ללא ספק הלוחמים הישראלים היו עדיפם על הלוחמים הליטאים לפחות על הקרקע אבל ליטה ידועה בתור מדינה עם לוחמים קשוחים מאד
עידו ורועי התחרו שם כאשר רועי הפסיד שם קרב ועידו ניצח אבל בקרב קשה מאד
בתור מפיק של האירוע אני יכול להגיד לך שהשאיפה שלי שיהיו קרבות מעניינים ולא תמיד יוצא ככה
יכולים גם להגיע לוחמים ברמה גבוהה מאד ובגלל שהם לא רוצים להסתכן אז הם נותנים הופעה גרועה זה קורה גם ביו אפ סי
אבל שוב בסופו של דבר המטרה היא לתת לקהל שאו שהוא יהנה ויחזור

BeniTaz

New member
אמרגן?

תעשה חיפוש מהיר בגוגל לאחר כתיבת שמו ותראה שהוא נערך לקרב הבכורה שלו ב-MMA מול עידו באתר ליטאי
http://mma-knight.lt/archives/8349

אני בטוח שאתם יודעים שזה הבכורה שלו.. או לפחות הוא לא נמצא במאזן 2-20. ואם לא ידעתם, לא בדקתם ולא חקרתם והסתמכתם על האמרגן שלו זה עוד יותר הזוי שכך זה מתנהל נראה לי. אבל האמת אני חושש להביע ביקורת כי אז אני לא בסדר ויש לי אינטרסים. טוב.. חבל על הויכוח. רק באמת תבינו שלדעתי זה באמת סוג של הונאה לכתוב מאזנים פיקטיביים וזה קרה גם נגד האוסטרים בפעם הקודמת.

ולא הבנתי מה הקשר לקרבות עבר שלהם. בכל מקרה בהצלחה.

swelli

New member
אתה צודק בכל מילה!

פעם עוד הייתי מגיע לאירועים מסויימים.
היום לאירועים מהסוג הזה אני לא מתקרב גם בחינם.
להעלות את רועי פריינטה מול אחד שנראה במקסימום חניך שלו שנה שניה, בושה, זה "לא כוחות" ורואים את זה בשניה הראשונה שהקרב מתחיל.
גם באבו דאבי האחים פריינטה לא ממש לקחו "יריבים שקולים" אם נהיה עדינים..
לעומתם רועי נאמן לקח קרב עם אלוף עולם (והפסיד..) ועל זה מגיע לו כל הכבוד.

moich

New member
למה היריב של רועי באבו דאבי היה לא ראוי?

חגורה שחורה בbjj לדעתי יותר ותיק מרועי, בחור קשוח מאוד, את היריב של עידו אני לא מכיר, אבל הביאו אותו בכלל למישו אחר שנפצע, ועידו נכנס רק בתור מחליף, (מה שקרה אגב גם בקרב האחרון), לא הכול כזה שחור.

למעלה