iwc 12 רשמים ותוצאות

mikebenavi

New member
אני חייב להעיר הערה על כל העסק

קודם כל הפורום הזה צריך להיות יותר תומך בספורט הזה שמנסה להתקדם בארץ שנה אחרי שנה
אנחנו עדיין מפגרים אחרי ארה״ב המון וזה לא בגלל התקציבים או ההפקה אלא שפשוט אין מספיק לוחמים יחסית לכמות המכונים בארץ שמוכנים להעלות לקרב MMA ואני לא יודע מה הסיבה.
הפורום הזה שאני נכנס אליו 4 פעמים בשבוע, יודע על מה הוא מדבר ויש פה לא מעט מביני עיניין בכל הנוגע לפוליטיקה של עולם ה MMA
אבל לא יכול להיות שביום האירוע האחרון או אפילו כמה ימים לפני, היה אולי שירשור אחד קטן עם מעט תגובות שמראה על חוסר העיניין פה לגבי לוחמים מקומיים
לעומת זאת על עם שוגאו מפחד או לא לעלות לקרב, הפורום הוצף
אני לא קשור לאף אירגון בארץ אבל מנסה להיות חבר של כולם וגם לעזור כמה שאפשר ללא תמורה
אבל.... להרים אירוע וגם להביא לוחמים בעלי שם ורקורד, זה סיפור בעייתי... אני מחר יכול להביא לאירוע הבא אנשים שהיו ב UFC סטרייקפורס או בלטור ועם רקורד טוב אבל אף אחד לא יעלה אותם ואת המאמן שלהם על מטוס וגם ישלם להם 20.000 דולר
זה המצב. לפחות הם מנסים

elvis18

New member
לגביי אורך השירשורים בפורום ...

ראה דוגמת בלאטור(הארגון MMA השני בגודלו ואיכותו לדעתי בעולם) :
אורך שרשור קשור רק להזדהות והיכרות עם השותפים בקרבות \ידיעות חדשותיות, בבלאטור יש כשרונות אדירים ,ויש להם אירועים פגז ..
אבל אני לא זוכר שירשורים של בלאטור שמתקרבים לרבע מהשרשור על שוגאן .

yair_bar

New member
מנהל
אני רואה את זה מהצד השני

למה הלוחמים הישראלים לא כותבים בפורום? ככה היה הרבה יותר עניין. אבל נדמה שכל בעלי העניין באים לכאן רק לפרסם את האירועים ואת האימונים שהם מעבירים וזה מחרפן.

תאמין לי שאם אחד הלוחמים היה כותב קבוע בפורום - הרבה חברים היו מגיעים לאירוע ומעודדים יותר.

בכלל, אתה לא יכול להכתיב למישהו מה מעניין אותו ועל מה הוא ידבר.

yair_bar

New member
מנהל

סיכמנו שבפורום מותר לי ללבוש את המכנסיים

מרקו בי

New member
לא רק שאתה צודק זה מיושם בufc

דיינה והufc מצ'פרים לוחמים כדי שיפתחו חשבון טוויטר ויוטיוב על מנת שיהיו בקשר ישיר עם העוקבים אחריהם.
אין לי ספק שזה גורם לאוהד לרצות ללכת לראות לוחם שהוא עוקב אחריו באופן שוטף.
גם אם זה לא באמת הלוחם כותב עדיין זה נראה טוב עלפי האוהד הממוצע.

BeniTaz

New member

כאן כל פלוץ תופס תחת ובפורום של אנדרגראונד מוצאים אלופי UFC שכותבים בגובה העיניים ועוד מחלקים דרך הפורום פרסים.

swelli

New member
מה אני אמור לכתוב על היריב של רועי..?

לא מכיר אותו, כמו כן נתן הופעה עלובה ביותר, אז מה .? צריך לפרגן לרועי שרשור של עמוד שלם.? לא חושב, רועי ברמה גבוהה אבל הקרבות שהוא עלה אליהם (לפחות מה שאני ראיתי), ברמה נמוכה.

mikebenavi

New member
אבל..

מצד אחד זה לא מעניין ומצד שני יש כאלו שקוטלים את
המארגנים על הרמה של היריבים. בסדר, אין הרבה
על היריב של רועי ועידו אבל עדיין לא ראיתי אף אחד בארץ עומד בתור כדי להילחם מולם.
חדשות על Mma זה חדשות ובמיוחד שזה קורה בחצר האחורית אז כמו שאחד אמר פה, רק פורום כזה יכול לפתח את זה בארץ, לגרום לאנשים לדבר ״טראש טוק״ לתת חשק לכמה אמני לחימה לעלות לקרב MMA ואולי נגלה איזה כשרון ישראלי
אבל אם נגיד זה לא מעניין מראש, אין סיכוי שמשהו ישתנה

moich

New member
מחזק ומוסיף

אני התחלתי להתאמן באזור של דוג פייט 5 אז נחשפתי לספורט, חודש אחרי שהתחלתי להתאמן, באתי לראות ארוע בלייב, הוא השאיר עלי רושם כ״כ חזק, שידעתי שהדבר שאני הכי רוצה זה לעלות לזירה ולתת בראש, אבל לפעמים מגיעים רגעים כאלה, כמו שיום אחרי ארוע, אין אפילו תגובה, זה מוריד את החשק למינימום, אתה אומר לעצמך זה במילא לא מעניין פה אף אחד, אז למה לקרוע סתם ת׳תחת, ןאני בטוח שיש עוד המון חברה כמוני שמתאמנים ורוצים, אבל דברים כאלה מורידים להם את המוטיבציה.

G O Z A L I

New member
אירגון אירועים בארץ

אני מארגן קרבות כבר הרבה זמן ואני רוצה להגיב על כל הנושא

אתם צריכים להבין שמאוד קשה לארגן אירועים בארץ מבחינה ש90% מאירועים מפסידים כסף אנחנו מנסים לעשות את המקסימום עם מינימום אמצעים.

בארץ אין הרבה לוחמים ואין הרבה ספונסרים אז קשה לשלם סכומים גדולים בשביל להביא לוחמים כמו שאתם רוצים לראות כל הכבוד ללוחמים הישראלים שמוכנים לעלות לקרבות ואין הרבה כאלה.
יותר קל להביא לוחמים מאירופה ושם זה כמו לקנות חבילה סגורה פעם תקבל לוחם טוב ופעם תקבל לוחם גרוע אנחנו לא מעצמת MMA בקושי אפשר לסגור אירוע אחד שיהיה מעניין.

MMA זה ספורט מקצועי ובגלל זה חייבים ספונסרים ובלי קהל לא יהיו לנו ספונסרים בלי פרסום אף חברה לא תרצה להשקיע באירועים מסוג זה אתם חייבים לעשות רעש כל פעם שיש אירוע בארץ. ולא בגלל שהמארגן יעשה כסף רק בשביל שהספורט יגדל כי איך שזה נראה בסוף לא יהיו לנו אירועים בכלל ואת זה אף אחד לא רוצה.

התחום מתפתח וצריכים את כולכם בשביל לקדם אותו.
עם תשבו בבית ולא תפרגנו ולא תרשמו בפורומים על האירועים אז תמיד הם יהיו קטנים ולא מעניינים בימים שהיה משודר הבושידו לא היה ישראלי שלא ישב לראות את זה אומר שהקהל הישראלי אוהב לראות קרבות.

אני עכשיו מתחיל לארגן ללוחמים ישראלים יותר קרבות בחול וכך נעלה את הרמה בארץ.

וכל הכבוד לצוות IWC שממשיך לארגן אירועים למרות כל הקשיים ונפגש באירוע הבא.

moich

New member
מסכים עם כל מילה

והלוואי שתצליח לארגן ללוחמים שלנו קרבות טובים בחו״ל.

benl89

New member

צודק בכל מילה !!!
איך אתם רוצים שהרמה תעלה אם לא תעזרו לזה ...

BeniTaz

New member
לא הבנתי.. מי זה "אתם"?

למה אתם לא אומרים "אנחנו"? האם אתם חלק מהתעשיה והפניה "אתם" זה לאוהדים הזוטרים? כי אם כן אף אחד לא חייב לכם כלום.. אם אתם רוצים משהו תשלמו. אני ועוד עשרות גולשים כאן משקיעים והשקענו בחינם הון מזמניינו. אז אם "אתם" רוצים משהו תשלמו ונעשה.

ופעם הבאה בבקשה לא משנה מי כותב את זה (מפיק, לוחם, כרוז או נערת זירה).. אין כאן "אתם" יש כאן רק "אנחנו". כאילו מישהו חייב לכם משהו. עם כל הכבוד ואהבה כן.. רק לא הבנתי מה זאת ההתנשאות הזאת :)

moich

New member
מבחינת סטרייקינג לדעתי הם עלו על הישראלים

נכון שלא היה יותר מידי זמן בעמידה כדי לתת אינדיקציה, בקרקע הם אכן היו הרבה פחות טובים, למרות שלדעתי הם עשו עבודת הגנה לא רעה בכלל, אבל יש פה ענין אחר כמו בקרב של עידו עם סיידינה סאק, עידו היה הרבה יותר טוב מסיידינה בקרקע, ואם הוא היה מכניע את סיידינה, שוב היה אפשר לומר שהביאו לוחם לא ברמה, אבל סיידינה ניצל טוב את התחום שהוא טוב בו, ונתן לעידו ko גם פה הם היו סטרייקרים עם עבר של תחרויות במואי טאי, אבל הפעם הישראלים ניצלו את הייתרון שלהם וניצחו, כדי להביא לוחמים מוכרים אפילו קצת או מבטיחים שנחשבים שלמים, עולים המון, כרגע התקציב לא שם, אז מה לא יהיה ארועים? אז עושים עוד ועוד ומנסים כל פעם לעלות עוד קצת ברמה.

BeniTaz

New member
המקרה מול סיידינה היה אחר

קודם כל סיידינה לוחם ראוי מאוד.. אבל כאן נראה לי נמצא הפאנץ'. סיידינה היה מחליף מאוחר, והצד הישראלי לא הכיר אותו ולא ידע מה היכולות שלו. יש סיכוי גדול שאם היו יודעים שהוא לוחם ברמה הזאת הוא לא היה נלחם נגד עידו פריינטה בקרב המרכזי של האירוע בישראל.

הרושם שמביאים כל מיני חובבנים כדי שהישראלים ינצחו אותם תוך שניה וחצי ואז יגידו "וואו.. איזה לוחמים גדולים יש לנו". יש הרבה לוחמים ישראלים, צעירים ורעבים אז שיתנו להם את הבמה. הם גם ברמה גבוהה יותר וגם יחסכו את העלויות של להביא לוחמים מחו"ל. איפה נעלמו כל הצעירים של עמית חאקים?

אגב, כשצריך לומר מילה טובה אז אומרים והציוות של שמעון גוש נגד אריאל אברג'ל ועוד על החגורה מבורך!

moich

New member
אולי לא הכיר את סיידינה כמו תמיד

אבל ידעו שהוא סטרייקר טוב (לא ידעו עד כמה),וראו הסרטות שלו, ודרך אגב גם הקריירה של סיידינה לא בהמראה הרקורד שלו לא משהו, ובקשר ללוחמים ישראלים, גם אני יותר אוהב מיקס מקומי, אבל אין לנו עדיין מספיק לוחמים בשביל זה, אף אחד ךא יעלה סתם לוחם עם רקורד של 2 קרבות mma מול עידו, עידו מצידו אגב אין שום בעיה להלחם בישראלים ובiwc הקודם שהיה, הוא הסכים בשמחה לעלות מול ישראלי שנחשב במצב עולה, (לא חשוב כרגע השם), והשני ביקש סכום ענק שהוא ידע שאין למארגנים לתת לו,
ודרך אגב צחי, למען הסר ספק אני ממש לא חושב שיש לך אינטרס ללכלך, יש לך ביקורת לגיטימית, וזה בסדר גמור.

למעלה