jackass

• פותח הנושא punk
  • פורסם בתאריך

punk

New member
מי בא להקים אתר ג´אק אסס????

נבנה על התוכנית וגם ג´אק אסס בייתי

Sham 69

New member
בקשר לג´קאס הישראלי..

אוקיי .. שמתי לב שיש פה התעניינות.. אז .. תקבעו איזה תאריך ומקום .. להפגש, ונביא מצלמה או משהו, ונעשה שטויות .. זה יהיה גם דיי איכותי.. עם הרבה אנשים וכו´ יש לי גם הרבה סקייטרים דיי מטורפים בישוב, והם יכולים להביא אנשים מרמת השרון בקיצור, יכול לצאת משהו מאוד מאוד נחמד..

neo16

New member
ג´ק אסס אני וחברים שלי עשינו...

הבאתי את המצלמת וידאו שלי הלחנו לבניין די גבוה שעדיין בבניה בערך קומה 8 ולקחנו סקט שמן מעפן כזה. זה היה בצהריים אבל אף אחד לא שם לב עלינו אני עמדתי למטה חבר שלי זרק את הסקט וצילמתי את זה מרחוק כדי שאני לא יפספס את זה וצילמתי זה היה נחמד אבל זה לא נשבר חשבנו לקשור לזה משהו שיהיה יותר מצחיק אבל לא מצאנו רצינו בובה מתנפחת כזאת שכאילו בן אדם אבל לא מצאנו אני ישלח אם אתם רוצים.

neo16

New member
בואו נעשה מפגש פורום וגק אסס...

אפשר לעשות גק אסס נקבע יום וכולם יבואו מהפורום ביינתיים בואו נדבר על הגק אסס בצאט שכולם יוכלו להגיד מה הם חושבים בואו נעשה אסיפה היום בשמונה וחציבצאט של הסקט

rodney

New member
אני מוכן להקים אתר כזה

אם יהיה לי חומר צילמת משהו?

Destructo

New member
ביום שבת 19.1.02

לדעתי היום הכי נוח יהיה ביום שבת (19.1.02) ובסביבות השעה 12:00 כדי שנוכל להישאר שם כמה שיותר זמן. ושכל אחד ירשום את העיר שבה הוא גר ונמצא את המקום שהכי קרוב לכולם. אני מחדרה.

Go in out

New member
גם אני מחדרה....

אני גם מחדרה ואני מתחיל אז בה לך לדבר להפגש ומה שאתה לא רוצה צור איתי קשר i c q 145006017 או במייל [email protected]

Sham 69

New member
אני גר באורנית

אבל אני יכול להגיע לכל מקום באזור השרון\ת"א וכו´

sk8er

New member
גק אסס kicks ass !!!!

אני וחברים שלי כבר בגק אסס הרבה זמן אני הולך בקרוב לצלם בוידאו אני ישלח לכם איכשהו ויש לי מלא רעיונות לגק אסס

punk

New member
תעשה פינת ג´אק אסס באתר שלך

זה יהיה מגניב

Ultra-Skater

New member
אני יכול להביא חומר :)

זה נשמע לא טוב...
חבר שלי הראה לי משהו שחברים שלו מנצרת עלית צלמו ויש לו את זה במחשב אני יכול לבקש אולי שישלח... משהו נחמד על סקייט מאאפן כזה רחב של הילדים ועל רולר (קפיצות לפך ירוק גדול כניסות בשיכים ומגלשת ילדים) ועוד כשאני וחבר שלי נשיג מצלמה 100% שנתחיל לצלם את מה שאנחנו עושים סך הכל כבר היו לנו כמה קטעי ג´אקאס רק שלא היה מי שיצלם :(

Sham 69

New member
אממ .. ג´קאס ישראלי..

עלה במוחי רעיון דיי מפגר אבל נחמד.. בא לכם לארגן איזה משהו עם מלא אנשים מהפורום .. ולהביא גם חברים וכו´.. ולהפגש.. ולהביא מצלמה וכו´, ולעשות JACKASS ישראלי? זה יכול להיות טוב.. או שבכלל .. להקליט סרט סקייט או משהו

למעלה