jackass

• פותח הנושא punk
  • פורסם בתאריך

punk

New member
תביא רעיונות

את כל הרעיונות שיש לך לעשות

rodney

New member
אפשר לנסות משהו כזה...

תשלחו לי כמה קטעים שצילמתם אני יעלה אותם לאתר בינתיים ניתן לזה להתפתח ואפשר מאוחר יותר לעשות את מה ש - sham69 הציע. אז דבר ראשוון למי שיש קטעים כאלה שיכתוב לי פה או באי סי קיו - 56270771

StarMo

New member
אין לך באנדווידת´. שכחת?

אבל לי יש! קיבלתי סוף סוף את הכתובת של השרת! אם היית מתחבר לאייסיקיו מתישהו, היית יודע... אז בוא נריץ את מה שדיברנו!

rafibaron

New member
מה זה גייק אסס כי אני יכול לעזור

אני עוסק בפרסום ואירועים אני יכול לעזור ?

rodney

New member
אני בספק אם זה התחום שלך ../images/Emo13.gif

jackass היא סדרת טלוויזיה ב - MTV. בסידרה מוצגים קטעים ונדליסטיים וקטעים מצחיקים אחרים . רעיון הסדרה והמון קטעים ממנה לקוחים מטרילוגיית סרטים (בינתיים) בשם CKY הקרדיט כולו לבאם מרגרה שמשתתף גם בג´קאס.

dizinteria

New member
sweet../images/Emo123.gif

אני איתך ,אני וחברים שלי עושים ג´ק אסס כל הזמן ויש לנו שטויות שעשינו מוקלטות. מי אומר שג´ק אסס משפיע על ילדים בצורה שלילית?

רונן ג

New member
חברים שלי סקייטרים

עשו ג´קאסס משהו פיצוץ והסריטו אותו על סרט של בערך 40 דקות ובעריכה מצוינת, כולל קטעי סקייט-בורד במקומות כמו מרכז מאיה, רמת אביב וכו´...

ShiBeY

New member
Jackass Israel כבר קיים!

תוכלו להוריד אותו ב: irc:wind.macron.co.il channel:#unknown trigger:!jackass לתגובות תוכלו לפנות ל- |FS|^ShiBeY^ או Johnny_Knoxville

rodney

New member
לא הצלחתי להתחבר

אני ינסה שוב מחר הוא כתב לי "Unable to resolve IRC server" התחברתי דרך האתר , יש דרך אחרת? אם יש לך איזה עצה אני אשמח

crackerz

New member
אני הצלחתי דווקא להוריד !!!

יש שם כמה ילדים שרואים שזה מזויף ( בקטע של הסקייט ) אבל חלק מהילדים שלא יודעים לנסוע אז זה ממש מצחיק ! לראות אותם נוסעים לכיוון הדשא ועפים קדימה !

LINKIN PARK!!!

New member
יש לי רעיון לג´קאסס...

אפשר לקחת ניילון, להדביק ברחוב על עמוד, על הניילון להדביק מסטיק, ואז שבאים אנשים, אתה לוקח את המסטיק שלך, והם חושבים שאתה דפוק, הם נגעלים, הרי מי יוכל מסטיק שהוא מצא ברחוב?

ShiBeY

New member
עכשיו הוא לא מתחבר לי.....

הממממ... גם לי הוא לא מתחבר כעכשיו.. תנסה את הסרברים הבאים: wind.macron.co.il expert.macron.co.il irc.macron.co.il נ.ב צירפתי להודעה גם תמונה נחמדה שעשיתי מהפרק הראשון..

למעלה