JACKFLASH?? מי מכיר מי יודע

atzmony

New member
JACKFLASH?? מי מכיר מי יודע

קראתי את האופציה הנ"ל באתר של אלון אך לאחר התקנה אני לא מצליח לעבוד איתה לפי הבנתי אני יכל לעשות כמה דברים אחד הדברין הינו מחיקה של קבצים לא נחוצים בFLASH אך כאשר אני בוחר בהצגת FLASH הוא לא מראה לי אף קובץ, האם משהו עבד עם התוכנה הנ"ל?

לא הבנת נכון

מה שקורה זה שבמכשירים יש זיכרון FLASHROM שמיועד עבור מערכת ההפעלה אך לא מנוצל כולו. מכיוון שחבל ככה להשאיר את הזיכרון לא מנוצל אז תוכנת JACKFLASH נותנת גישה לחלק לא מנוצל של זיכרון זה. עם התוכנה אתה יכול להעביר תוכנות שנמצאות בזיכרון הראשי לזיכרון הנוסף ולהשתמש בהם שם. אזהרה: אל תעביר לזיכרון זה קבצי נתונים PDB אלא רק קבצי תוכנות PRC כי זה יכול ליצור בעיות.

TulXP

New member
אתה דווקא כן יכול למחוק דברים

מהפלאש שלך בעזרת התוכנה הנוספת JackSprat. בכל מקרה קח בחשבון שזה יכול להפוך את המכשיר שלך למשקולת נייר, אני מכיר המון אנשים שקיללו את היום שהם השתמשו בתוכנה הזו. (אני מכיר גם כמה שבירכו אותה בכל רגע). שבת שלום טל

atzmony

New member
אתה יכל לחבר אותי עם אותם אלא

שמברכים ?? שאוכל לשאול איזה קבצים אפשר למחוק אני יודע שאפשר למשל את REALPLAYER את הTOUR ו KINOMA אשמח לדבר /להתכתב עם חברה שכבר עשו זאת תודה

AYELET1

New member
יש את כל ה-LAYERS בשפות השונות

שגם אותם ניתן למחוק (חוץ מהאנגלית כמובן)

alonhzn

New member
כמה דברים שכדאי לדעת

jackflash מאפשר לך למחוק תוכניות מהזיכרון (כגון kinoma, realplayer...) וגם להעתיק תוכנות מהRAM לROM jacksprat מאפשר לך ממש להכנס לתוך מסדי הנתונים ולמחוק משם רכיבים- שפות שאתה לא צריך...שהן 4.8 מגה (על T3 לפחות) התוכנות ** לא ** יעבדו על: Treo 600, Treo 650, Tungsten T5, TX, Tungsten E2, TE2, Zire, Zire 21, Zire 31, Z32, LifeDrive אני ממליץ לך לעבוד עם jackflash שהיא הרבה פחות הרסנית במובן שיש לך פחות גישה לקבצים "רגישים" ולכן יותר קשה להרוס את הפאלם (אבל אל תנסה להרוס אותו! כי מי שמנסה מצליח...) אם בעתיד תרגיש שאתה רוצה למצות עוד זיכרון מהROM אז תתקין גם את jacksprat ותפנה עוד מקום בזיכרון לשימוש של jackflash בתור התחלה, תוריד את הדמו של התוכנות האלה מהאתר הרשמי, הדמו של jacksprat מאפשר רק לראות איזה תוכנות נין להוריד כדי שתדע כמה מקום זה יפנה לך. הדמו של jackflash מאפשר לך אפילו להעביר תוכנות לROM אבל מוגבלת ל128K שזה ממש מעט... אבל זה נותן לך תחושה של מה התוכנה מסוגלת לעשות! שתי הdemoים מגיעים עם דפי הסברים מפורטים מאוד - תקרא אותם! כשתרגיש שאתה יודע מה אתה עושה, תעשה זאת. בסופו של דבר התוכנות מיועדות לקהל הרחב, לא למומחים בפאלם... כל האזהרות גורמות לזה להשמע כאילו אתה ממלא את הפאלם בניטרו-גליצרין וכל תזוזה קטנה תפוצץ אותו... זה פשוט לא נכון. נ.ב. אולי כדאי שאני אוסיף את זה לאתר...

atzmony

New member
התקנתי את הדמו

אני מקבל הודעת שגיעה שאומרת שהדמו לא מתאים ושאני צריך להתקיו את JACKFLASH ברשותי T3

alonhzn

New member
האמת שזה מוזר...

גם לי יש T3 והדמו עובד אצלי מצויין! אתה בטוח ב100% שעדכנת את הפאלם שלך בעידכונים הרשמיים של פאלם?

atzmony

New member
אני ממש לא יודע

אני אישית לא עדכנתי את הפלם אני זוכר שלפני שנתיים יצא עידכון לרום שפתר בעיה עם כרטיסי הרחבה אבל נאמר לי בהראל שהמכשיר כבר מעודכן. אייך אני יכל לדעת האם הוא מעודכן ,אייך אני מגיע למספר הרום ? תודה

alonhzn

New member
גש לאתר הרשמי ותעדכן את הכל

http://www.palm.com/us/support/tungstent3/ אל תדאג, אם המכשיר שלך כבר מעודכן אז הוא יגיד לך... פשוט תעבור על העידכונים ותתקין אתם לפי ההוראות. אזהרה: בשוונג של העידכונים, אל תעדכן בטעות גם את Backup Card Plus Update זה לא קשור אליך, זה משהו שקשור ספציפית לכרטיס מסויים של פאלם שגם ככה אין לאף אחד... ואם תתקין את זה על הכרטיס שלך אז הפאלם סתם ידפק.

yaniv79

New member
אני נתקלתי במקרים בהם מכשירי T3

ספציפים ממש לא עבדו לאחר התקנת והפעלת jackflash / sprat והיה צורך לצרוב להם את מערכת ההפעלה מחדש. חשוב לציין שהמכשירים היו חדשים וללא שום נתונים עליהם. לעומת זה על המכשיר שלי הכל עובד חלק ( ויש לי לא מעט תוכנות צד שלישי ). חשוב להתקדם בזהירות עם התוכנות האלו ולמי שזה לא must אני ממליץ להמנע. יניב

atzmony

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif על האתר שלך

איילת יש שם כמה דברים ששווה לעשות להם קישור ב 'פלםשפיץ' (PDACE) אני החלטתי לשדרג לעצמי את הT3 : אני מנסה ועדיין לא מצליח להגדיל את הזיכרון ואני מזמין סוללה חזקה יותר 1100MA. עד שמחירי טראו ירדו

alonhzn

New member
תודה רבה!

אגב, במקרה יצא לי היום להסתכל על המחירים ונראה שמחיר הסוללה קצת קפץ מ8 דולר ל11 דולר... בכמה השגת אותה?

atzmony

New member
אני עדיין ממתין לתשובה מהם

כי נאמר שם שבמידה ואתה צריך משלוח בין לאומי ליצור איתם קשר לפני .אבל ההבדל בין 8 ל11 נו באמת אני מוכן גם ב11 רק מה נראה כמה יעלה המישלוח.בכל מקרה הדבר הכי מציק במלך זה זמן הסוללה הארור. אני מציע לעוד חבר'ה בעלי T3 שמעונינים להחליף את הסוללה להצטרף למשלוח שלי כך לא נעבור את 70 ש"ח לכל העסק

alonhzn

New member
משלוח זה עניין שצריך לשים לב אליו..

ראיתי חנות אחת שמוכרת כל סוללה ב1 דולר אבל במשלוח של 18 דולר... ולדעתי הכי משתלם זה לקנות מאלה שמציעים את הסוללה ב11 דולר + 10 דולר משלוח בינלאומי ואתה מקבל מתנה מברג...

atzmony

New member
../images/Emo45.gif לכן אני ממתין לתשובה לפני שאני

מבצע קניה

alonhzn

New member
../images/Emo18.gif אזהרה חמורה ../images/Emo18.gif

אני רואה שיש הרבה התעניינות של אנשים בנוגע להחלפת סוללה ב T3 ולא פלא, נושא הסוללה הוא עניין כאוב בT3... אבל חשוב שתדעו שקיים דבר שנקרא ESD שזה מטען אלקטרוסטטי שנצבר בחומרים ממבודדים כמו הגוף שלכם, השולחן שלכם... כל דבר גורם לזה כמעט! חיכוך של הארנק בכיס שלכם, גירוד בראש, שפשוף של הרגלים בשטיח... אל תתיחסו לESD בקלות ראש! זה רוצח של מכשירים אלקטרונים! זה לא יכול לפגוע בכם (מלבד ה-זץ שחוטפים כשנוגעים באוטו אחרי שהוא נסע) אבל זה שורף לחלוטין מעגלים חשמליים!! אל תעיזו לפתוח פאלם בלי אמצעי מניעת חשמל אלקטרוסטטי בסיסיים לפחות...

למעלה