JACKFLASH?? מי מכיר מי יודע

AYELET1

New member
אמצעי פשוט לפרוק את ה-ESD

זה לגעת במכשיר חשמלי ממתכת שיש לו התקן הארקה ומחובר לשקע. רצוי לבדוק לפני כן עם גב היד שהמכשיר לא מעביר זרם רצוי גם לדאוג שלא יהיה חם... (לא יזיק לסוללה אבל בהחלט עלול לגרום נזק לכף ידכם...)

alonhzn

New member
אני רוצה לסייג את זה קצת...

זה נכון שנגיעה במוליך מוארק תפרוק את המטען האלקרוסטטיאבל מספיק שלאחר מכן הלכתם כמה צעדים או גירדתם את הראש והמטען האלקטרוסטטי חוזר... לכן בדר"כ עובדים על משטח מיוחד (שאין לכל אחד בבית אז נוותר על זה) ויותר חשוב עם רצועם שמחברת אותכם כל הזמן להארקה.

AYELET1

New member
זה נכון שכך עובדים במקומות מקצועיים

וזה נכון שהכל עלול לקרות (בקשר לטעינת החשמל) אך בד"כ אנשים אינם נטענים בבת אחת במטען אלקטרו סטטי

yaniv79

New member
לא יותר פשוט לרכוש...

את תוכנת Full Power לניצול מקסימלי של הסוללה? אני משתמש בתוכנה והיא מחוללת פלאים. בנוגע לזיכרון, מה אתה מריץ שיש צורך ביותר מ50 מגה? למה לא להעביר הכל לכרטיס ההרחבה ( עם ZL או PowerRun )?

atzmony

New member
על המכשיר אני מתקין המון תוכנות

כולל תוכנות רפואיות שזוללות מקום נכון שאפשר לשים אותם על הכרטיס אבל ברשותי כרטיס קטן של 256 מגה ועוד כרטיס של 124 והUD כך שכמו שאתה רואה יש לי הרבה כרטיסים ובמקום להחליף בינהם אני מעדיף שכרגע יהיו מספר תוכנות על המכשיר מה ששומר שכרגע אני עם 5.3 מגה פנויים שהם גבוליים לUD . דרך אגב על איזה גבול אתה עובד עם הFULL POWER ? ולמה לא להחליף סוללה בזול ?

yaniv79

New member
למה לא לעבור לכרטיס בנפח גדול יותר?

אני משתמש בכרטיס ג'יגה של פנסוניק ויש לי יותר מ40 מגה פנויים ב-RAM. את כמות התוכנות שאני מריץ אתה יכול לראות בגלריות הפורום. אני עובד עם Full Power על 320 ואני חייב לציין שאם פעם הייתי צריך לטעון את המכשיר כל יום , היום אני מטעין אותו כל יומיים, שלושה.

atzmony

New member
שאלה טובה אני כל פעם חשוב לעבור

אבל אז נכנס עניין הכסף וכדאיות . אני אנצל את זה שאתה מול המחשב ואשאל אותך שאלה בקשר ל'פלם בשנה' אני התקנתי עברית של פרגון בכדי להשתמש באופציה הדומה לבבילון אך עכשיו התוכנה הנ"ל מבקשת ממני להתקין את העברית של הראל ! יש פתרון אחר ? תודה ושבוע טוב

yaniv79

New member
פאראגון הגדירו שעל מנת להשתמש...

במילון שלהם יש להשתמש גם בעברית שלהם. כך היה בעבר גם בהראל, פאלם בשנה ובחלק מגירסאות המילון היה צורך בעברית של הראל. אתה יכול לכתוב להם ולראות מה התגובה, אני אנסה גם להעביר את המסר לאנשי הקשר שלי.

atzmony

New member
אני מעוניין להשאר עם העברית שלי

האם ישנה אופציה לקבל פלם בשנה שתומך בעברית של פאראגון?

למעלה