Jagged little pill live

Jagged little pill live

שרשור חדש שלא נראה לי שניסנו מתישהו. תמליצו על הביצועים שעשו לכם את זה מהדיסק Jagged little pill. טעויות, סיפורים וכל מה שמאחורי המוזיקה של ההופעה.

ערן1987

New member
לי יש משהו על YOK..

לא יצא לי לשמוע את השיר ברדיו,אז פה ושם יש אותו ב-MTV או VH1.. אז כל פעם שראיתי את הקליפ העברתי כי הוא היה נראה לי מוזר מאוד.. ופעם אחת דיברתי בטלפון או משהו כזה והוא בדיוק הופיע ולא היה לי כוח להעביר אז שמעתי אותו ואז התלהבתי! שיר חזק ביותר

המלצה ל- AIRW

Light my fire, הופעה בה-8 בפברואר 1996 בניו יורק. לא שאני חולה על השיר הזה, אבל התלהבתי שיש הפסקה של 10-13 שניות אחרי שהיא אומרת why are you so petrified of silence, ואז כולם משתגעים. Israel 20.7.2000 - לא בגלל הביצוע, בגלל הטעות. במקום לשיר את הפזמון השלישי נכון היא שרה שוב את הפזמון השני. אחרי JLP TOUR, שמתי לב שבמקום להגיד why are you so petrified of silence היא אומרת why am i so petrified of siience

אי אפשר לעשות שזה יהיה אחרי ההודעה

שמגיבים עליה?? כמו ב "מה הציטוט שלך?"?

you oughta know

You oughta know - 1. why are you so all angry, הופעה של אלאניס נראה לי בהולנד ב-1995. אלאניס התחילה לשיר I want you to know. ואז כולם המשיכו לשיר את כל הבית הראשון כמו שהיא עושה באירוניק, ואז היא אומרת "למה כולכם כל כך עצבניים?". ואז מתחילה לשיר עם אנרגיות של שנאה, זעם,עצב וכל מה שצריך בשביל שזו תהפוך לאחד הביצועים הטובים לשיר הזה. 2. Grammy awards 1995 - הטקס שהיה בפברואר 1996, שאלאניס היתה בו הזוכה הגדולה עם 4 פרסים. ביצוע אקוסטי מצמרר ולפעמים גורם לי לחשוב שהוא טוב יותר מהמקור. 3. VMA september 1995, ההופעה של אלאניס הראשונה ב- MTV, בטקס הוידאו של MTV ארה"ב. אלאניס רק עם פיוזים קצרים שרה בביצוע עצבני - תרתי משמע 4. Israel 20.7.2000- הקהל עושה את ההופעה הזאת לאחת המצמררות לשיר הזה. שימו לב בעיקר לפזמון השני שמה אלאניס נשמעת עם 10000000% נשמה יחד עם הקהל הישראלי - שהיה לדעתי הקהל הכי טוב שלה אי פעם. יש שמועה שאומרת שאלאניס רשמה את השיר על מישהו ישראלי, הביצוע הזה יגרום לכם עוד להאמין בזה.
5. England 1996, הופעה באנגליה לא זוכר ת'תאריך. זה מופיע בבוטלג SOMETHING TO SHARE. לא שהתלהבתי מהביצוע אבל אלאניס עשתה ת'טעות הכי איומה שהיא יכולה לעשות לשיר הזה. שכחה להגיד את ה- Fuck (הייתי בוכה אם הייתי שמה
) 6. Santiago Mexico 24.10.1996, גרסה יפה לשיר. הקהל שר ואלאניס סופסוף שרה את השיר בלי 100% צעקות כמו שהיתה עושה בתקופה הזאת.

Perfect - כדאי להכנס..

1. California 6th April 1999 - גרסה שונה ב-100 אחוז לשיר. הכל שונה המקצב, ההפקה = מה שמשפיע על כל השיר. במקום לצעוק את הרגע השיא של השיר "i'll live through you..." היא שרה מדקלמת אותו ברוגע ובצורה מפתיע. אחרי זה במקום להרגע כמו שיש במקור היא מתחילה להשתגע. מומלץ רצח! 2. New York 8th February 1996 - בקטע השיא אלאניס משתגעת מידי ואז מרוב שהיא שהקול שלה גבוה אחרי שהיא צועקת Why are you crying.. יש הד מגניב כזה שהקהל מתלהב ממנו. 3.Bonn 1st July 2004 - רק לפני חודש, ביצוע יפה. במיוחד שאת ה- Crying היא שרה כמה שניות מעבר למה שהיא צריכה....

למעלה