you oughta know
You oughta know - 1. why are you so all angry, הופעה של אלאניס נראה לי בהולנד ב-1995. אלאניס התחילה לשיר I want you to know. ואז כולם המשיכו לשיר את כל הבית הראשון כמו שהיא עושה באירוניק, ואז היא אומרת "למה כולכם כל כך עצבניים?". ואז מתחילה לשיר עם אנרגיות של שנאה, זעם,עצב וכל מה שצריך בשביל שזו תהפוך לאחד הביצועים הטובים לשיר הזה. 2. Grammy awards 1995 - הטקס שהיה בפברואר 1996, שאלאניס היתה בו הזוכה הגדולה עם 4 פרסים. ביצוע אקוסטי מצמרר ולפעמים גורם לי לחשוב שהוא טוב יותר מהמקור. 3. VMA september 1995, ההופעה של אלאניס הראשונה ב- MTV, בטקס הוידאו של MTV ארה"ב. אלאניס רק עם פיוזים קצרים שרה בביצוע עצבני - תרתי משמע 4. Israel 20.7.2000- הקהל עושה את ההופעה הזאת לאחת המצמררות לשיר הזה. שימו לב בעיקר לפזמון השני שמה אלאניס נשמעת עם 10000000% נשמה יחד עם הקהל הישראלי - שהיה לדעתי הקהל הכי טוב שלה אי פעם. יש שמועה שאומרת שאלאניס רשמה את השיר על מישהו ישראלי, הביצוע הזה יגרום לכם עוד להאמין בזה.
5. England 1996, הופעה באנגליה לא זוכר ת'תאריך. זה מופיע בבוטלג SOMETHING TO SHARE. לא שהתלהבתי מהביצוע אבל אלאניס עשתה ת'טעות הכי איומה שהיא יכולה לעשות לשיר הזה. שכחה להגיד את ה- Fuck (הייתי בוכה אם הייתי שמה
) 6. Santiago Mexico 24.10.1996, גרסה יפה לשיר. הקהל שר ואלאניס סופסוף שרה את השיר בלי 100% צעקות כמו שהיתה עושה בתקופה הזאת.