Jagged little pill live

BaBa LiVe

New member
פרפקט..פרפקט

אני חושב שהגירסה שאלאניס ניסתה לעשות לו ב1999 פשוט זוועתית... איטית כזאת! זה שיר שהצעקות בו...שווות!! ויו אטו נו...ב1999-2000 גם איטי ומשעמם! אני לא כ"כ אוהב את הטור ב95-96 למרות שאז אלאניס הייתה בשיא האנרגיה שלה...אבל היה לה קול קצת צעקני חמוד כזה! נוט דה דוקטור - 1999-2001! הגירסאות הכי מדהימות בעולם!!! גם של 96 הייתה יפה! וזה שיר שהיא כל הזמן טועה במילים שלו! מרי ג'ין תמידדד מדהים שיהא צורחת!! ב96 זה נשמע כאילו היא חתול וכרגע דורסים אותה! חמודה!! איירוניק - ב96 היא שרה פעמיים את הפזמון בסוף זה היה יפה!! מאוד..

חחח ../images/Emo6.gif

ברור שאפשר.. פשוט כל שם של שיר עשית שזה יהיה כתגובה ל..שם שיר הקודם. אם היית עושה את כולם כתגובה ל.. ראשון (להודעה שהסברת מה אתה רוצה לעשות) אז זה היה יוצא קצת יותר מסודר..
לא?

דווקא אני הכי אוהב את הביצוע

האקוסטי של airw, אולי זה בגלל שהיא שרה את השיר הזה כבר שמע 9 שנים בערך אותו הדבר. הביצוע האקוסטי ממש מגניב, ממולץ לאללה

האקוסטי חמוד -

אבל נראה לי אני הכי אוהבת את זה מ.. דנמרק ביוני 96. אהבתי את מה שהיא עושה עם הקול בפזמון השני.. אבל הוא באמת די אותו דבר כמו כל הגירסאות שהיא עושה לשיר הזה. אין לי מושג למה דוקא את זה.

Hand in my pocket

1.יש גרסה שהיתה לי ואני לא מוצא אותה ממש ממש ישנה, מהופעות הראשונות שהיא מתחילה להסביר קצת... היא אומרת that song called mmm... Hand in my pocket it's a quickly song that we worked on his record and he goes something like that... גרסה חמודה רצח לשיר. 2. September 23rd 2003 Brazil - אהבתי ת'סוף, כמו שיש ב- FOS. שיש את השילוב עם המפוחית והתופים. בהופעה הזאת זה מודגש יותר. 3. Israel 20.7.2000 - אחרי שהיא מנגנת בסוף עם המפוחית היא מתחילה להשתגע איתה ולעשות לנו איזה סולו מפוחית (מאולתר?) ארוך של כמעט דקה וחצי. 4. Saturday night live - גרסה חמודה מאוד לשיר. אלאניס תמיד ידעה לתת ביצועים טובים מתי שהיא באמת היתה צריכה לתת אותם.

Forgiven

חייב להחשף לפניכם שאני מתבאס לשמוע ת'שיר בלייב. הוא מושלם ב- 80%.משום מה אלאניס ויתרה על שתי קטעי השיר הווקאלים בשיר. 1.משום מה אלאניס העדיפה שבמקום לצרוח ת'- forgiveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen העדיפה ללכת על לשיר את זה ברוגע ובעקימות קיצונית. 2. אלאניס החליטה לא לשיר את הפזמון האחרון והכי טוב בשיר. זה עם הסלסול ב- we all had a th-ei-ye-ya-ing to learn אבל בכל זאת, אני אוהב את הביצוע הראשון לשיר בהופעה- ב- 21 ביוני 1995, באותו חודש שיצא הדיסק. כי שמה לפחות היא עושה את הסלסול. בכל מקרה למרות הבאסה איכשהו FORGIVEN הוא אחד השירים הכי טובים בלייב.

You learn

מלא גרסאות טובות לשיר. 1. ניו אורלנד 1996, לא יודע ת'תאריך. מופיע בבוטלג של SOMETHING TO SHARE. פאדיחה גדולה לאלאניס. היא שרה ככה - בית ראשון - פזמון - פזמון שני (YOU GRIEVE...) והתחילה להשתולל.. 2. Germany 2X March 1996 - משהו ב- 20 למרץ 1996 בגרמניה. דווקא משום מה אלאניס לא משתגעת בסוף ומסיימת את השיר מהר. אבל ביצוע טוב. 3. September 23rd Brazil 2003 - ביצוע טוב לשיר. אלאניס שרה איזה 10 שניות את ה- LEARN האחרון לפני שהיא מתחילה להשתגע. 4. Santiago Mexico 24.10.1996 - טיילור האקינס המתופף שר לו את WE WILL ROCK YOU, אלאניס על תופים. 5. MTV Unplugged - לא צריך להסביר, גרסה מדהימה.

no pressure

New member
וואו..

תגידו , מאיפה אתם משיגים את השירים מכל ההופעות שדיברתם עליהם?

BaBa LiVe

New member
לגביי המפוחית בHIMP

בסוף היא תמיד דופקת סולו מיוחד..יחד עם המתופף..ולרוב גם מציגה אותו בסוף!! יש וידאו של השיר מ2000 מהוואן טור, מקוראטיה...ששם היא שעה עם המפוחית...ואז היא לוקחת את המקלות ומתחילה לתופף בטירוף!! כמו שהיא עשתה ב96 ביו לרן! ממש ממש יפה! אני ממש ממליץ בחום! ובסוף היא עזבה את התופים! וחזרה למפוחית!!! שהקהל באטרף! ממש יפה שוב - מי שרוצה שישלח לי מסר

Head over feet תשובה ל- NO PRESSURE

1. california acoustic concert 1995 - לא זוכר ת'תאריך. לאלאניס יש טעות בפזמון הראשון... שרה פעמיים don't be surprised. 2. Santiago Mexico 24.10.1996 ו- Berlin איפשהו במרץ 1996. אלאניס נותנת בסוף ביצוע סולו נחמד ובסוף שרה משהו כמו - de-li-lou de-li-lou de-li-lou 3. Israel 20.7.2000 - שוב, הקהל עושה הכל.

תשובה ל- NO PRESSURE

ניתן להשיג מהתוכנה DIRECT CONNCECT... בשביל עוד פרטים ועזרה... שלח הודעה לאיסיקיו שלי - 269634017

Ironic - מומלץ הכל!

בד"כ לא אוהב את אירוניק בלייב, אבל גם לו יש קטעים. Going North 24th July 1995 - הגרסה הכי עצבנית לשיר. עם ה- פאקינג נייף. הפזמון גועש באנרגיות. מומלץ רצח! פעמיים פזמון בסוף. England Something to share - למרות שהקהל יבש ואדיש כמו איזה %#@! אלאניס נתנה ביצוע חזק לשיר. שרה פעמיים פזמון בסוף. וכמו כל גרסה לשיר ב- 1996, אלאניס שרה את הגשר במקצב של ג'אז ובלוז. Paris 10th September 1998 Amnesty International - חייב להדוות שלפני ששמעתי את הגרסה הזאת לפני כמה שבועות לא סבלתי את הגרסה האיטית של אירוניק. הביצוע הזה מתנגן בגיטרות חשמליות במקום אקוסטיות שמתנגנות באיזי, והכל דווקא הולך בצורה סבירה מבחינת מקצב השיר חוץ מהפזמון שאכול בכל האנרגיות הלא עצבניות שיכולות להיות. ובבתים במקום שהגיטרות מנגנות, מתנגן לו הסינטיסייזר - מומלץ ביותר! חידוש לאירוניק - לא יודע מתי בוצע. אבל כמה חבורת בנות חידשו אותו בהופעה. נראה לי שזו היתה דווקא הצגה. הקול לא ממש מוכר וזה יותר פארודיה מאשר חידוש. חייב לציין שהן שרות את אירוניק בצורה מאוד יפה ומגניבה. והרבה לפני שאלאניס חשבה על Beautiful husband הן שרו- "it's meeting the man of my dreams..." (עכשיו הטון הופך להיות דקלום של מישהו ממש מבואס מהחיים) "and than meeting his boyfriend...
) מצחיק בטירוף. September 23rd Brazil 2003- נראה לי שזו הפעם הראשונה שאלאניס שרה את ה-ביוטיפול הסבנד. בלי שום קשר גרסה יפה לאירוניק. אלאניס שרה את הפזמון הראשון והשני כמו במקור. ארוך יותר ולא RE-EEEAIN.. אלה raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaain. תדפיסו את ההודעה הזאת. כל הביצועים שווים ביותר

Not the doctor

1. Not the doctor Israel 20.7.2000 - הדבר הכי טוב שאלאניס עשתה אי פעם בלייב. 2. 21st June 1995 - ההופעה הראשונה. אלאניס לא שרה את ה"ווא ווא ווא ווא" והמפוחית בסוף. שכמו שדן רשם, הייחוד עושה את הגרסה למומלצת. 3. ניו אורלנד Something to share - ההופעה עם הכי הרבה טעויות לאלאניס. בנוט דה דוקטור אלאניס שרה ככה - פסקה ראשונה מהבית הראשון + בית אחרון + פזמון +מתחילה להשתגע בנוסף לטעות הזאת היתה לה טעות ביו לרן שכבר רשמתי עליה. ובהנד אינ מיי פוקט. שכחה לשיר את הבית הראשון... שרה את הבית השלישי פעמיים בשיר. 4. לא זוכר אם ההופעה היתה בהולנד או בגרמניה. בין החודשים ספטמבר לנובמבר 1995. אלאניס נחנקה בבית האחרון... זה הולך ככה - I don%#34 wanna מכאן היא כבר התחילה לדקלם - responsible for your fracture heart and it's wounded beat

Wake up

Israel 19.7.2000 - הביצוע בקיסריה. הביצוע הכי טוב לשיר הזה. ביצוע ענק וחזק. מומלץ רצח!!

Your house

California 1995 acoustic - ביצוע אקוסטי מיוחד לשיר. בד"כ באותה תקופה אלאניס היתה שרה לבד את הפזמון האחרון. כאן, גם הפזמון האחרון עם מוזיקה. Israel 20.7.2000 - ביצוע חשמלי לשיר כמו באנפלאגד. Mtv unplugged - ביצוע ענק לשיר. מיוחד רצח עם מוזיקה כל השיר. מומלץ!!

BaBa LiVe

New member
אני לא מבין את אלאניס

אם כל מה שהיא שרה פה יצא הכי יפה! למה היא לא חוזרת?!!? ממש נוראי!! היא צריכה לחזור - ולשיר את כל השירים שהיא לא שרה!

Rוית

New member
אמיל אחלה שירשור../images/Emo45.gif

חבל שאתה גורם לכולנו לרצות לשמוע המון הופעות רק אין לנו מושג איך ואיפה להשיג את זה..

למעלה