Jared

XoLilMissLolaoX

New member
אההה יש מצב...../images/Emo2.gif

מה שיחליטו יהיה סבבה מבחינתי כל עוד הוא ממשיך להופיע איתם...חחח

../images/Emo207.gif לפתוח כולם מהר MTVrocks

תתפלאו עכשיו זה 93 בממיר ולא יודעת אם יש בלווין.. 30 בוחרים את 50 שירי הרוק הכי טובים שלהם D: אילוהים איך ג'ארד סידר את השיער D: כדאי לכם לראות יש להםם אחלה בחירות D:

TyrAnnyA

New member
WOWWOWWOWWOWWOW!!!

אנשים פה בפורום מכירים שמות של שאר הלהקה!!! ענק!!! סתם!
תקשיבו, אני אשכרה שקלתי לבגוד בג'ארד עם שאנון כשראיתי אותו הבופעה הראשונה וכמעט השתכנעתי כשראיתי ודיברתי איתו אחרי ההופעה הזו... השנה הוא נראה פשוט ה ו ר ס אבל , מעריצות של שאנון, תהיו רגועות, כי ראיתי גם את ג'ארד אחר כך... אז כל דבר במקומו עכשיו ))) בזה תרמתי גם מנפשי לשרשור הפן-גירליסטי הזה.

BtHeS 94

New member
jared WAS hot-no he's not

אבל זה לא כזה משנה,בתאכלס.. העיקר שהם עושים מוזיקה טובה :p

TyrAnnyA

New member
ב ר ו ר שזה לא כזה משנה!

רק איזו 70 אחוז מהאשלון לא היו אשלון היום אם הוא לא היה חתיך. כל האלה שעדיין חושבות ששמו האמיתי של ג'ארד הוא גארי גולדפארב.

RenanaD

New member
חחחח אשכרה

אבל האמת שרק בזכות "רקוויאם" שמעתי לראשונה על הלהקה. וכל הפרחים לצה"ל ול-"שבוע הסמים והאלכוהול"

TyrAnnyA

New member
כתבתי עבודת גמר על "רקוויאם" באוניברסיטה

אבל מה זה לא התייחסי לג'ארד. סתם שחקן טוב שעושה את עצמו. אגויסט, נקריסיסט מתגהה וקשקשן. ככה הרגשתי, ממש לא יודעת למה, הייתה לי ממש אנטיפטיה כלפיו. ואת 30 הכרתי בלי שום קשר אליו ממש במקרה וכשראיתי שהוא אחד מהם- מה זה התבאסתי ))) ככה שבעצם אצלי זה הפוך- בזכות המוזיקה של 30 הכרתי את ג'ארד האמיתי.

RenanaD

New member
במה עשית תואר שכתבת עבודת גמר על סרט, קולנוע?

ומה כתבת בעבודה הזאת? סקרנת אותי! חחח האמת שגם היום יש לי סטיגמה כזאת על ג'ארד כמו שהיתה לך פעם
אבל בקטנה. הוא נראה לי כמו עוף מוזר, שילוב מוזר של חיובי (נו, כל הקטע החברתי שלו, הצמחונות וזה) ושלילי (התכונות שהזכרת, רדיפת פרסום... אי אפשר להכחיש שיש לו פן כזה, גם אם בקטנה). בצבא היה "שבוע הסמים והאלכוהול" והיינו חייבים להשתתף בפעילות אחת, אז חברות שלי ואני הלכנו להקרנה של "רקוויאם". ג'ארד לא נראה לי מוכר כל הסרט, סתם פרצוף חדש, אבל השם שלו כן צלצל מוכר משום מה. אז שאלתי את חברות שלי והן אמרו שיש לו להקה. חזרתי הביתה, הורדתי את שני האלבומים ובשמיעה ראשונה לא התלהבתי. לא הקשבתי יותר. אבל אחרי חודש התחשק לי לשמוע שוב, התאהבתי, יום אחרי זה הלכתי לקנות את האלבומים... והשאר היסטוריה. מה שכן, מסתבר שראיתי מלא סרטים שלו אבל אף פעם לא קישרתי שזה הוא בכולם. סתם עוד פרצוף יפה (או שלא, במקרה של Fight Club
) שמוסיפים לסרט לכמה סצינות, לא מישהו מעניין... היה משעשע לגלות ש-"מה? זה ויטאלי, האח החתיך של ניקולאס קייג' ב-Lord Of War?! איזה קטע, ממש אהבתי את הסרט הזה!" חחחח אבל באמת סרט טוב. יצאתי ממנו בדכאון על העולם המחורבן הזה.

TyrAnnyA

New member
עוד סיפור אהבה!!!

כן, עשיתי תואר בקולנוע )) כתבתי בעיקרון עבודה מקיפה כזאת שהתייחסה גם לבימוי וגם לתסריט ושזה לא סרט על סמים בכלל אלא על בדידות וחלומות שלא התגשמו ואיך זה שובר בני אדם. מהתלחה בחרתי לכתוב על "הטוב, הרע והמכוער"
אבל המרצה שלי אמר שיש לו סרט בשבילי והביא לי דיסק עם "רקוויאם". קלט אותי בול, מניאק
שבוע הייתי בדיכאון מהסרט הזה אבל התחברתי אליו עד סוף חיי. לגבי ג'ארד, קראתי באיזה ראיון הוא אמר שהרדיפת פרסום הזאת שלו וכל הנקודות המעצבנות בהתנהגותו (ולא חסר כאלה) זו דרכו להתגונן מהעולם. ואני חושבת שזה כל-כך אמת כי כשאת פוגשת אותו אחד על אחד לא על הבמה ולא מול המצלמות ובלי שאנון ותומו- כמו שפגשנו אותו במוסקבה- זה אחד האנשים הכי נחמדים שהכרתי. היינו 3 בנות,פגשנו אותו באיזו 5 בבוקר ברחוב, המפגר יצא לטייל )) היה מאוד קר למרות שזה היה ביוני, אז דיברנו איתו וזה, והוא שאל אותנו מה אנו עושות בחוץ בשעה כזאת, אמרנו שאנחנו מחכות עד שיפתחו את הטיוב כדי לנסוע הביתה אז הוא הוציא כסף מהכיס ואמר לנו לקחת מונית. את קולטת? ג' א ר ד, כן?! כמובן שסירבנו לקחת אבל זה כל-כך ריגש אותי. זה הכל מסכה אני אומרת לך. בן אדם אכל מלא חרא בחיים ורואים את זה והוא פשוט פוחד עכשיו, פוחד מבדידות, פוחד משיעליבו אותו אז הוא עושה את עצמו שרק

RenanaD

New member
קטע גדול עם המרצה ../images/Emo6.gif

טוב, אני מסכימה עם מה שאמרת... מאוד הגיוני. איזה מתוק שהוא הציע לכן כסף למונית
אוף, ככה בדיוק אני רוצה להכיר אותם. בלי מיקרופונים ומצלמות ומייקאפ, סתם לשבת ולראות איך הם בתור בני אדם. זה הכי מעניין.

למעלה