במה עשית תואר שכתבת עבודת גמר על סרט, קולנוע?
ומה כתבת בעבודה הזאת? סקרנת אותי! חחח האמת שגם היום יש לי סטיגמה כזאת על ג'ארד כמו שהיתה לך פעם
אבל בקטנה. הוא נראה לי כמו עוף מוזר, שילוב מוזר של חיובי (נו, כל הקטע החברתי שלו, הצמחונות וזה) ושלילי (התכונות שהזכרת, רדיפת פרסום... אי אפשר להכחיש שיש לו פן כזה, גם אם בקטנה). בצבא היה "שבוע הסמים והאלכוהול" והיינו חייבים להשתתף בפעילות אחת, אז חברות שלי ואני הלכנו להקרנה של "רקוויאם". ג'ארד לא נראה לי מוכר כל הסרט, סתם פרצוף חדש, אבל השם שלו כן צלצל מוכר משום מה. אז שאלתי את חברות שלי והן אמרו שיש לו להקה. חזרתי הביתה, הורדתי את שני האלבומים ובשמיעה ראשונה לא התלהבתי. לא הקשבתי יותר. אבל אחרי חודש התחשק לי לשמוע שוב, התאהבתי, יום אחרי זה הלכתי לקנות את האלבומים... והשאר היסטוריה. מה שכן, מסתבר שראיתי מלא סרטים שלו אבל אף פעם לא קישרתי שזה הוא בכולם. סתם עוד פרצוף יפה (או שלא, במקרה של Fight Club
) שמוסיפים לסרט לכמה סצינות, לא מישהו מעניין... היה משעשע לגלות ש-"מה? זה ויטאלי, האח החתיך של ניקולאס קייג' ב-Lord Of War?! איזה קטע, ממש אהבתי את הסרט הזה!" חחחח אבל באמת סרט טוב. יצאתי ממנו בדכאון על העולם המחורבן הזה.