JDS-אוברים מי לוקח ?

udi102

New member
JDS-אוברים מי לוקח ?

בתקופה האחרונה ובמיוחד אחרי הנוקאאוט שJDS הנחיל לולאסקז אחרי דקה נשמעים קולות על קרב בין שני לוחמי עמידה גדולים ,JDS ואוברים, ואני אומר קודם שינצח את לסנר ואז נדבר .למרות שהוא פייבוריט מובהק מול לסנר (במיוחד אחרי המחלות שלו) אין לדעת מה יכול לקרות בקרב הזה הכל פתוח . קרב בין JDS לאוברים שהפך לקרב שכולם רוצים לראות ובטוחים שצפוי קרב מרתק ומותח אבל אני בכלל לא בטוח שJDS לא יסיים את אוברים בסיבוב הראשון ,לדעמי יש לו עמידה הרבה יותר טובה ובהפרש ניכר ,אבל אותי מעניין מה אתם חושבים .... אז מי לוקח ?

לדעתי אוברים מנצח את לסנר

אין ללסנר עמידה שמסכנת את אוברים,לעומת זאת היתרון של אוברים הוא עצום! בהיאבקות אני חושב שאוברים יעמוד בכבוד מול לסנר ומספיק אחת טובה לסיים את הסיפור Jds vs overim זה סיפור אחר לגמרי לעניות דעתי הסנטר של אוברים עדין ואם הוא ינסה לעמוד מול דוס סנטוס הוא ילך לישון עם כל הגודל שלו הוא חייב קלינץ׳ או להוריד אותו לקרקע שזו משימה מאוד קשה שגם קארווין לא הצליח אני חושב jds ב-ktfo

מרקו בי

New member
מה גורם לך לחשוב שאוברים כבר ניצח את לסנר

זה נכון שאוברים הוא הפייבוריט, אבל הוא אף פעם לא התמודד מול מתאבק ברמה של לסנר. אוברים בא עם יתרון ענק בעמידה, אבל אם לסנר יצליח לקחת אותו לקרקע לסנר מנצח בודאות. לסנר עד היום לא יודע להתמודד עם רצף מכות או להגן על עצמו בצורה נכונה, אבל כן יש לו סנטר שיודע לספוג וtd מסיים את הערב לאוברים. ולשאלתך אוברים jds, אני מהמר על אוברים, עדיין לדעתי הוא טכני יותר בעמידה ושם יתרחש כל הקרב.

לא קבעתי

זו עניות דעתי אחרי קארווין וולאסקז שהם כאין וכאפס לעומת אוברים בעמידה,ואוברים לא נקבה גם במידה ואוברים ירד לרצפה, ואז מה יעשה לסנר? אני מאמין שהוא יקום משם ויחזיר את הקרב לעמידה מה שיכניס את לסנר לשינה עמוקה אני חושב שיתרון הכח שקול ומכיוון שאין ללסנר שום דבר להציע מול אוברים חוץ מהיאבקות אני מאמין שהוא אנדרדוג מובהק. לגבי דוס סנטוס ואוברים אני לא חושב שאוברים טכני ממנו דווקא ההפך הוא הנכון ראה סנטוס/ורדום/אוברים ועוד הלסת של אוברים נראית לי חלשה והוא סטרייקר ואני מאמין שהוא ינסה לעמוד מול דוס סנטוס כדי להוכיח נק׳ מסויימת בקיצור ...and still the world

זקס11

New member
במקרה הזה MMATH ממש לא עובד

וורדום חטף מ JDS כי הוא זלזל ב JDS, מה גם שזה היה הקרב הראשון שלו באוקטגון. אוברים, לעומת זאת, לא רצה לרדת לקרקע עם וורדום, עקב משקעי עבר. אז נכון שאוברים התנהג קצת כמו כוסית מול וורדום, ומצד שני, אם JDS יהיה על הקרקע, אוברים לא יהסס.

זקס11

New member
אם אוברים מנצח את ברוק...

הוא מנצח את JDS. לטעמי, קיין היה יותר מסוכן לאוברים. אוברים הוא לוחם עמידה מעולה, וגם יש לו יתרון עצום במידה והקרב יגיע לקרקע.

elad547

New member
לדעתי

JDS הוא הוכיח שיש לו אחלה סנטר בקרב עם נלסון וכמו שאמרו לפני הסנטר של אוברים יחסית חלש(LHW נתנו לו נוקאאוטים חופשי...). מבחינה טכנית לדעתי זה די שקול עם יתרון קל לדוס-סאנטוס. בקרב עם וורדום ראינו שלאוברים יש גם בעיית קארדיו ולכן צריך לראות איך הוא יתפקד בקרב של 5 סיבובים. מה שכן - מדובר פה בשתי מפלצות שברגע שהן מכניסות אגרוף אחד טוב אז הקרב נגמר ולכן הכל יכול לקרות.

lionardo11

New member
לסנר לוקח את אוברים ואז JDS לוקח את לסנר

ההיסטריה סביב אוברים מוגזמת ואין לי מושג איזה הישגים הוא הביא שכולם מנפחים את היכולות שלו . JDS הוא לוחם חכם ועושה בזירה בדיוק מה שצריך ואני לא רואה מצב שאוברים או לסנר מסכנים אותו......אולי שניהם ביחד נגדו.....

משXXX

New member
מה זאת אומרת איזה הישגים ? אתה רציני ......

או שאתה בקטע של צחוקים ?הלוחם היחידי שהחזיק בחגורות האליפות של סטרייקפורס ,דרים והכי חשוב K-1 בו זמנית יש יותר הישגים מזה ? יש יותר סטרייקר מאלוף הK-1 ? בחייך חוסר הישגים זה הדבר האחרון שאפשר להגיד על אוברים , לגבי מה יקרה בקרב בינו לבין JDS אי אפשר לדעת אבל אני לא הייתי לוקח את הקרב בין אוברים לוורדום כדוגמא שמעידה על היכולות שלו ,לפי דעתי בקרב הזה אוברים כבר ידע שהוא פורש מהגרנד פרי של סטרייקפורס ועובר לUFC ולא רצה לקחת סיכון מיותר של הפסד מטופש כמו כמו פידור או פציעה עוד יותר מטופשת (ראינו אחר כך את סיפור הפציעה המפוברק שכביכול גרם לו ליפרוש מהטורניר ) ,ותעשה לעצמך טובה אל תהיה מהילדים האלו שרואים לוחם שרק זכה באליפות וכבר מתחילים להלל אותו כאילו שאין לפניו ואין אחריו ומוכנים להישבע שאם פעם יערך קרב כזה הוא ינצח גם את אלוהים ב KO ,זה פאתטי חבל .........

lionardo11

New member
לסנר ואוברים נלחמים בקרב קיקבוקס או MMA ???

גם לג'ימס טוני היו אחלה הישגים באיגרוף ומה זה עזר לו נגד קוטור ? תראה מה קרה למירקו קרו קופ כשעבר ל-UFC. תסתכל על ההישגים של אוברים ב-MMA ומול מי הוא נלחם ואל תיתן לזירת הסמים דרים לשנות לך את המחשבה. לסנר זה לא ורדום או רוג'רס שאלה בעצם השמות הכי גדולים שהוא ניצח, אני מאמין שאוברים אפילו את קארווין לא עובר. כיף לחלום על איזה טנק שמגיע פתאום מחוץ ל-UFC ומעיף את כולם בדרך לתואר.....

udi102

New member
אתה צודק בהרבה מובנים ....

בשורה התחתונה אוברים לא ניצח חוץ מורדום שום לוחם שהוא טופ 10 עולמי בHW ,אבל עדיין הפיזיות שלו תעזור לו הרבה מול לסנר ,השאלה היא איך הוא יסתדר מהגב או שאם לסנר בכלל יצליח להוריד אותו ....

elvis18

New member
קשה לומר ניצח את וורדום

בפועל הוא לא היה קרוב להכניע את וורדום או לתת לו נוקאאוט , פשוט וורדום היה לו משחק פחדני מאוד ונסיונות חוזרים ונשנים למשוך גארד ולמשוך בעיקר זמן .... הוא לא נראה טוב ב"קרב" מול וורדום - זה היה נפל ,באשמתו או לא ... זה שהוא ניצח בהחלטת שופטים ,זה לא בגלל הביצועים המבריקים שלו ,אלא בגלל חוסר הביצועים של וורדום בוא נאמר שמאז ההפסד לחריטונוב אי שם ב2007 הוא לא הפסיד אבל את מי הוא ניצח .?? פול בואנטלו לי טה יון מארק האנט גארי גודריג' טוני סילבסטר ג'יימס תומפסון קזוקי פוג'יטה ברט רוג'רס טוד דאפי וכמובן פבריסיו וורדום והשאלה היא , האם אלה באמת מבחנים שיכולים להעיד משהו על התחרות שתחכה לו ביואפסי (ברוק לסנר בקרוב) והלאה ....??

משXXX

New member
זאת שאלה עם גול עצמי ......

כי הם בטח לא נילחמים בקרב היאבקות שזה פחות או יותר מה שלסנר טוב בו ולא הרבה יותר מזה ואם כבר הניסיון שיש לאוברים בMMA לסנר יכול רק לחלום , והדבר הכי חשוב שלמדנו על לסנר בשני הקרבות האחרונים שלו הוא שלסנר חלש בדיוק איפה שאוברים חזק לסנר פשוט לא מיתמודד טוב עם אגרופים לפרצוף וזה בלשון המעטה ,ובקשר לסמים כבר אמרו פה לפניי ''גם לסנר לא נהיה כזה משתיית חלב '' ועוד דבר אני לא יודע אם אוברים יעיף את כולם בדרך לתואר אבל אני כן חושב שהוא יהיה גורם משמעותי בHW בUFC בשנים הקרובות ......

זקס11

New member
לאוברים יש עוד הרבה מה להוכיח

עד היום, אוברים לא נתקל באף לוחם שהוא טופ 5. וורדום הוא בטח לא אחד כזה. מה שכן, אוברים הראה שהוא לוחם עמידה מהטופ, ועל כך אין עוררין. כמו כן, יכולות הקרקע שלו נחשבות מעולות, כאשר רק טובי לוחמי ה BJJ מעליו. התחום היחיד שבו יכולתו של אוברים היא לא ידועה זה ה TDD. אם הוא מנצח את ברוק, הוא עולה למקום 3, ונצחון על JDS יעלה אותו למקום הראשון. ועוד משהו- יתרון נוסף שיש לאוברים על JDS הוא שאם אוברים יפול לקרקע, JDS יחשוב פעמיים לפני שהוא יתקרב, מה שיתן לאוברים עוד זמן להתאושש.

BeniTaz

New member
אני עם אוברים כל הדרך

איזה סקרנות!! נראה ממה הוא עשוי באמת עכשיו..

lionardo11

New member
הוא עשוי מסטרואידים......

ranzz

New member
אז אולי הסוסים עשויים מסטרואידים

אבל ברצינות, ובעקבות ריבוי הדיונים הרציניים בנושא הזה בשבועות האחרונים, בפורום וגם באתרים הגדולים, אני לא רואה סיבה להמעיט בערכו של אף לוחם שהשתמש בסמים אסורים, מהסיבה הפשוטה שכולם עושים את זה. הבעיה היא לדעתי שאוברים לקח את זה לכיוון של לגדול, לגדול מאוד!! במקום להתרכז בפן ההתאוששותי, הוא כנראה פשוט התרכז בצד הבודיבילדינגי של העניין, ובגלל זה קיבל את הסטיגמה הסטרואידית הקשה וזכה לכבוד שאנשים יעשו עליו כתבות וסרטונים של ההבדל במראה שלו בשלוש שנים, בעוד לוחמים אחרים לא משתנים בכלל במראה שלהם וידוע שהם משתמשים.

lionardo11

New member
לקראת הקרב עם לסנר הוא מגביר את הצריכה

וככל הנראה הוא יגיע לקרב ככה ......

AmitNHB

New member
זה לא שלסנר ניהיה כזה תיפלץ מלשתות חלב,

לקחת ויטמינים ולהתפלל לישו.

למעלה