JDS-אוברים מי לוקח ?

udi102

New member

YardenBu

New member
אוברים עזב את הגולדן גלורי? מישהו

יודע מששהו על העניין?

GN24

New member
כן....

זה הגיע לתביעות. בפרק האחרון של THE REEM(סרט תיעודי שמלווה אותו) הוא טען שהם ניסו לקדם לוחמים על חשבונו ולהרויח כסף.

זקס11

New member
לפי דעתי, הוא קיבל אולטימטום מה UFC

ולהבדיל מפידור, אוברים בחר ב UFC, ולא במנהלים שלו.

AmitNHB

New member
מת לראות את הקרב הזה ולדעתי אנחנו גם הולכים

לראות את זה. ה down היחיד כאן הוא שהקרב הזה לא יעשה מספר גבוה כמו שאוברים ולסקז היה עושה ובטח ובטח שלא כמו ש JDS ולסנר יכול לעשות.

depresia

New member
הימור שלי:

אוברים מנצח את לסנר, אחר כך מנצח את דוס סנטוס ונהיה אלוף.

fatnoam

Active member
קרב אדיר

ואני מאמין שאוברים לוקח. סה"כ JDS די מדהים אבל הוא כל כך טרי. הטכניקה של קארווין לא מספיק טובה (למרות הכוח העצום), רוי נלסון הוא בעיקר ברולר, ותכלס לוחם העמידה הכי טוב ש-JDS נלחם בו היה ולאסקז, וגם זה היה ל-64 שניות. גם העובדה שהוא ניצח לא מספרת הרבה על הקרב. אוברים לוחם עמידה משובח עם רקורד ב-K1, ואני חושב שהוא טכני בהרבה מהלוחמים ש-JDS פגש עד היום, וגם יש לו KO POWER. לכן אני חושב שהיתרון הוא דווקא של אוברים. מצד שני, אני לא חושב שאוברים מנצח את לסנר. אני מאמין שלסנר ישים אותו על הגב אחרי שתי שניות, ונראה קרב שלם שברוק שוכב עליו, שכנראה ייגמר אצל השופטים.

ranzz

New member
אוברים על הגב

ההרגשה שאני מקבל מהראיונות ותמונות / סרטונים של ברוק לאחרונה זה שהוא עצמו, לא איבד משקל כמעט, ונראה כמו המפלצת שהוא תמיד היה. ובמצב הזה, ה TDD של אוברים לא יעזור לו נגד המשאית שרצה אליו ל DOUBLE LEG. ואני בניגוד אליך אפילו נותן איזה סיכוי שברוק יגמור אותו בהכנעה או אפילו TKO, על הקרקע כמובן.

באסטר1

New member
אני חושב ההפך

עד היום ברוק הראה הסתערות ב30 שניות הראשונות אם הוא לא הצליח לקחת לקרקע הוא חוטף בדרך כלל מול הית הרינג הוא זרק לו פצצה שהעיפה אותו ומשם הרינג סבל מול וולסאקז הוא זרק את אותו דבר רק שהפעם לא פגע ומשם רק חטף אם אוברים ראה את זה הוא יכול לשלוח קאנטר (והוא מסוגל) חזק שיוריד את לסנר (עם הסנטר שלו איפשר לדעת) או לפחות חפגע בו ויתחיל להפחיד אותו הכוח והעוצמה לא לשכוח אוברים לא בחור חלש כמו שלסנר רגיל והוא נראה אתלטי טוב השאלה היא כושר ...מי מהם יותר טוב (כנראה לסנר) ואם לסנר יבוא עם גיים פלאן לעייף את אוברים עם הרבה נסיונות טייקדאון בגדר בסיבוב השני אוברים יכלו לעלות עייף כבר ולסנר יכול להסתער יותר. אבל שוב אם לסנר רוצה השגיים העמידה שלו חייבת להיות טובה לא פחות מהקרקע ברגע שלוחם לא מצליח לשים את היריב בקרקע והוא טוב רק בקרקע לא נשאר הרבה מה לעשות חוץ מלהסתער וללכת אול אין מה שנקרא

fatnoam

Active member
תגובות לשניכם

רן - אוברים נראה כמו מישהו שקשה להכניע. עזוב את הנסיון העצום שלו בזירה, הבנאדם מאוד חזק, וכולו שריר גדול (פאק, אין לו צוואר). כמו כן, המכות שלו מסוכנות גם מהגב (שוב כוח אדיר) אז אני מאמין שברוק ישלוט בו כמו בהרינג ולא יחפש הכרעה בקרקע, אלא אם באמת אוברים יעשה טעות איומה. באסטר - כתבת דברים נכונים, אבל הקרב עם קארווין הראה שברוק מסוגל לחטוף ולחטוף ואז לחזור בגדול. אני חושב שכמה שהקרב יימשך יותר, זה טוב ללסנר, ואני חושב שגם זה עוד גורם שיכריע את הקרב לטובתו.

באסטר1

New member
בדיוק מה שאמרתי הכושר יקבע

אבל שוב זה פאקינג HW כל מכה יכולה להוריד בין אם זה לסנר או אוברים האגרוף שלסנר שלח להרינג היה מוריד לדעתי על לוחם , מי שיש לו חתיכת סנטר ועוד בHW זה חתיכת יתרון. לסנר חטף מול קארווין אבל שים לב שהיידים של לסנר מאוד עבות ומאוד חזקות הן הגנו מאוד טוב מול קארווין לא לשכוח לקארווין נגמר האוויר אחרי 2 דק' העוצמה לא אותה הדבר. אני חושב שאוברים הוא הבחור שכן יכול להתאמן ולתזמן ברכיות מול לסנר אני חושב אם אני לא טועה שאוברים חטף די הרבה ברכיות מוורדום בקלינץ בקרב בניהם ושרד אז זה כבר דבר טוב שהקרב הזה לא יגמר תוך דקה אני לא חושב שלסנר אנדרדוג גדול פה , סך הכל הוא הצליח לקחת את מי שרצה לקרקע עד היום מצד שני אוברים העיף את רוג'רס כאילו הוא LW אז אני חושב שמה שיכריע את הקרב שוב יהיה הכושר והגיים פלאן הנכון שאותו אמור לתת לסנר אם הוא חכם כי אוברים רוצה קרב ולדעתי הוא יעשה שטיות של טירון וינסה לחפש את המכה שתכנס ולא יבין שללסנר יש סנטר טובה יותר מכל מי שפגש.

BeniTaz

New member
לאוברים יש גם משחק קרקע מסוכן

שלא שווה לזלזל בו. יש לו את אחת הגיליוטינות המפחידות ב-MMA. הקרב אגב, חמישה סיבובים.. משום מה לא נראה לי שלסנר יצליח לשרוד את כל ה-25 דקות מעל אוברים מבלי לחטוף מתישהו נוקאאוט או הכנעה.. זה יותר מידי.

udi102

New member
צריך גם לקחת בחשבון את מי אוברים ניצח בK1

כמה לוחמים מעולים לא נלחו כמו הארי בדר ובוניבסקי ,גם שילט הפסיד בחצי גמר(אומנם בצדק ) ,אבל מי שניצח את שילט בחצי ושחכתי איך קוראים לו מצטער ,עלה לקרב הגמר חצי מפורק .... כך שלא היתה רמה גבוהה בטורניר בשורה התחתונה . בכל מקרה עד היום כמה שאוברים על דעת רבים הוא סטרייקר מהרמה הגבוהה ביותר לא ראיתי ממנו תיזמוני מכות שהפילו אותי מהכסא אומנם הוא מתגונן טוב ונותן קאונטרים ויש לו עוצמה רבה במכות אבל לעומתו JDS הוא פיור טכניק מה שנקרא עם KO פאואר והKO על ולאסקז הוא טכניקה מעולה עם ההטעיה שהוא הכין עם הוק שמאל ולתת אובר הנד ימין מושלמת פשוט נפלא .... אני מסכים שלקארווין אין טכניקה כלל הוא משתמש תמיד ב1 -2 שלו וזהו ועל שאר הלוחמים אין הרבה לספר אבל עדיין.... אוברים לא ירד לקרקע מול לסנר ויתן לו KO בסיבוב הראשון או בתחילת השני ,לסנר לא מה שהיה בעבר ואוברים עם הכוח שלו ינעל כל מתאבק אפילו את לסנר מעליו ...

למעלה