Jeff Dunham מופיע בימים אלה בGotham

newbie7

New member
אהבתי ../images/Emo202.gif

מה שלא הבנתי - עם כל ה SLR ים האלה - האם אפשר להשתמש בעדשות של מצלמות פילם או שמדובר בעדשות מיוחדות למצלמות דיגיטליות (ניחוש שלי - עדשות מיוחדות... ולו רק בגלל האפשרות למכור עוד ועוד עוד....)

justlior

New member
גם וגם.

הבעיה עם עדשות רגילות (וזאת באמת לא כזאת בעיה) היא שיש הבדל בין גודל השטח החשוף של פילם וגודל החיישן במצלמה דיגיטלית. שטח החיישן של מצלמה דיגיטלית הוא (אני חושב) קטן יותר ולכן נוצר מצב שעדשה שמיועדת למצלמה פילם לא תספק אותם ביצועים עבור מצלמה דיגטלית. חשוב להבין שהביצועים מבחינת האיכות הם אותם ביצועים, ההבדל הוא באורך המוקד, מה שמביא אותנו למושג ה CROP FACTOR. לרוב המצלמות הדיגטליות יש קרופ פקטור בין 1.5 ל1.8. השורה התחתונה - העדשות הישנות יעבדו. (אבל זה לא אומר שהקופרייטרים לא יציגו את העדשות ה"דיגטליות" כטובות יותר).

Ani15

New member
שוב תודה לכולם

עניתם לי על כל השאלות שעלו אתמול בלילה בבית, עוד לפני שהספקתי לשאול אותן (צדיקים מלאכתם וגו'). אפרופו הרזולוציה, הוא אכן התלונן על ה6MP (אפילו בביתית שלנו יש 5), כי אם כבר מצלמים משובח, אז המטרה היא להגדיל. את הילדים לאלבום אפשר לצלם בקנון הרגילה.

justlior

New member
שיהיה לו לבריאות.

אבל, בתור ניסיון אחרון לשכנע ש6 פיקסלים הם די והותר אפילו עבור הגדלות, הסתכלו על התמונות הבאות. כאשר מתבוננים בתמונה אחת מופיע כפתור מעל התמונה שאומר - ALL SIZES. אתם מוזמנים ללחוץ על גודל ה ORIGINAL, ולהווכח ש6 פיקסלים הם די והותר, כמו למשל כאן. מבחינתי שיתפרע עם הפיקסלים, אבל חשוב לי להעביר את הנקודה שבSLR, ההבדל בין 6 ל8 מגה פיסקלים הוא הרבה יותר גדול במחיר מאשר באיכות.

סלסרו

New member
מבחינת ה"רעש" שבתמונה, המצלמה

שהמצלתי טובה בהרבה ממה שליאור המליץ... אבל המחיר בהתאם..

just saw your post

I'm not much with stills and Cameras in general, BUT if the date gets closer and you still can't find send me a private messegage, I think I have people to ask around the department about that.

למעלה