JERSYS !!!!!!!!!!!!!!!

™chester

New member
JERSYS !!!!!!!!!!!!!!!

איפה לעזאזל אפשר לקנות ג´רסי נורמלית בארץ ?!?!?!?!?!

MADPUCK

New member
אם אתה גר בת"א....

יש שם בתחנה המרכזית איפשהו חנות אני לא בטוח איפה מוכרים שם כל מיני חרא של ראפ... קוראים לזה MADBOY או משהו וכנראה שזה ליד X-BOY אני לא בטוח כי האיש שקנה שם לא יודע בגרוש אנגלית .. אז אי אפשר לשמוך עליו... תברר כי יש שם בתחנה בטוח!!! (אני לא מאמין שאני עוזר לאוהד דווילס, למרות שעכשיו כשניוינדייק ולנגנברונר שם, אני לא ממש אצטער אם הם יקחו את הגביע....) !!GO STARS

™chester

New member
כן גם אני שאלתי מישהו ברחוב

והוא אמר לי תחנה מרכזית ישנה וככה וככה..השאלה שלי אם אתם מכירים מקומות שזה עולה קצת פחות מ300 שקל? אני מדבר על רפליקות כמובן

power play

New member
מצטער איש

אבל הערך של חולצת רפליקה הוא אפילו יותר משלוש מאות ש"ח בגלל עליית הדולר ובלה בלה ובגלל שמייבאים את זה ובלה בלה ובגלל שחולצת הוקי זה דבר קדוש.. עובדה שפעם מישהו שאוהד את ניו ג´רסי ראה אותי ואז הוא ראה שאני לובש חולצה אדומה(כמו הדוילס) ואחר כך הוא ראה שכתוב עליה LEVIS והוא קרא את זה DEVILS ואז...האוהד המסור הזה נישק את החולצה איפה שכתוב LEVIS ... כמובן שצחקנו עליו אבל המוסר השכל הוא שחולצה או כל דבר שהוא מוצר של הוקי מעניק לבעליו כוח עצום ..לצחוק על אלה שאין להם אותו . הייתי בקיבוץ אילות חמש דקות מאילת וראיתי מישהו לובש חולצת הוקי מוזרה ..ככה שזה אפשרי לקנות גם חולצות שהם לא של קבוצות הוקי אלה רק בסגנון של חולצת הוקי.

ohad elmer fud

New member
יש דווקא

אם אתה גר בצפון ומכיר את שוק רמלה-לוד יש שם מוחבא דוכן עם חולצות בסגנון הוקי של חברת beckaro (what the fuck?) בכל אופן- חיקויים די מגניבים של פילדלפיה וכו´... ב... חמישים שקל!!!

power play

New member
רמלה לוד זה בצפון?

לא משנה אני רוצה לדעת איפה בדיוק הדוכן הזה נמצא בתוך השוק? ..יש סיכויי שיהיה להם מבצע 1+1?

למעלה