JLAvengers

JLAvengers

מישהו פה מתרגש מהקרוסאובר החדש של הJLA והאבנג'רס? אני יודע שמהרגע הראשון שהתחילו לפרסם את הפרוייקט הזה לפני יותר משנתיים זה פשוט לא הזיז לי ואפילו קצת. כאילו, וואו הגיבורים הכי גדולים של מרוול ושל דיסי באותה סידרה. יכול מאוד להיות שיהיה סיפור מאוד טוב מאחורי הגימיק, אבל נראה שחובבי קומיקס רבים מתלהבים מהמפגש עצמו. וואו, קפטן אמריקה וסופרמן מצויירים באותו פאנל... עומד לי! וונדר-וומן וסקארלט וויצ'. חלום שמתגשם! את השיא שברה הכריכה לחוברת הרביעית. רואים את סופרמן עומד עם חליפה מרוטשת כשהוא אוחז במגן של קפטן אמריקה ביד אחד והפטיש של ת'ור ביד השניה. קולטים?!? רק מעטים בודדים ראויים לאחוז בפטיש של ת'ור! זה רגע היסטורי! זה מדהים! זה מ-ר-ג-ש!!! תעירו אותי כשזה נגמר...

illustrator

New member
למען האמת...

הפרוייקט הזה מנסה להתממש כבר מעל לעשרים שנה. כבר אז, ג'ורג' פרז היה אמור לצייר את זה, וקשה לי לחשוב על מישהו שיותר מתאים לכתוב את זה מאשר קורט בוסייק. בינתיים הגיליון הראשון נראה לא רע. בהחלט לא סיבה לקפוץ מגגות, אבל מהנה ביותר.

אני מסכים

כמו שאמרתי, יכול להיות שזה יהיה די נחמד וכייפי, אבל מעצבן אותי לראות איך חובבים רבים וגם יחסי הציבור מנסים לגרום לזה להראות כגביע הקדוש של הקומיקס. החלק של הגימיק בפרוייקט עושה עלי הכי פחות רושם. יכול להיות שבאמת סופסוף התבגרתי והתחלתי יותר להתעניין בסיפור מאשר בדמויות מפורסמות...

alro

New member
לא ההנקודה

הנקודה היא שהאירוע כן ראוי לציון לא כי הדמויות מפורסמות, אלא כי זה משהו שדובר עליו שנים , נעשה בשיתוף ע"י שתתי החברות הגדולות ביותר. ומבוצע ע"י שניים מהאנשים הנחשבים בתחום

כן הנקודה.

זה שזה פרוייקט שדובר עליו שנים לא מזיז לי בכלל. זה שזה נעשה על ידי החברות הגדולות ביותר גם לא מזיז לי בכלל. צמד היוצרים יכול להיות סיבה יותר משכנעת, למרות שאני לא מעריץ אדוק לא של בוזיק ולא של פרז. בוא נתערב שאם השניים היו עושים קומיקס על כיפה אדומה היו קונים אותו הרבה פחות אנשים? הגימיק פה הוא פשוט: מפגש בין דמויות מפורסמות של חברה אחת עם חברה שניה. זה כבר מזמן לא מרגש אותי.

alro

New member
ובכל זאת...

אולי אותך לא והרעיון הוא אכן גימיק אבל עצם העובדה שאספנים ותיקים ממני וממך גם מתרגשים מהנושא, ושעוד רבים אחרים קונים את זה, מראה שמדובר ביותר מסיפור בנאלי. הטרנד של לא להתלהב ממשהו כי הוא המוני או מוכר כבר לא עובד כל כך. מתלהבים/מצפים למשהו כשהוא אמור להיות טוב - ולפי כל השמועות זה אמור להיות טוב

אוי באמת...

מאיפה הקביעה שאני נסחף עם הטרנד של לא להתלהב ממשהו מסחרי ומצליח? אני אוהב הרבה סוגים של מיינסטרים. באפי, סופר מריו, הנוסע השמיני... יש הרבה קומיקסים/סרטים/סדרות/משחקים שהם מיינסטרים ואני נהנה מהם. אני לא מתלהב מJLAvenger מהסיבה הפשוטה שלא הייתי כל כך משוגע על ההרצה של הצמד על AVENGERS לפני כמה שנים ואני לא חושב שהתוספת של סופרמן וחברים תשפר את הנוסחא בהרבה. זה יכול להיות סיפור נחמד, אבל זהו. כמובן, שאני אשמח להיות מופתע לטובה.

Thanos

New member
אוי באמת אתה!

למי אכפת אם הרעיון מעניין אותך או לא? אישית הרעיון לא מעניין אותי בכלל אבל למה זה צריך לעניין אותי אם זה מעניין אותך כשזה לא מעניין גם אותי? ובקשר לעניין, הרעיון לא כ"כ חדשני, היה את מארוול נגד דיסי שהיה קקי אז אני לא רץ לקנות דברים כגון זה שלא מביאים שום תועלת (אין שום השפעה על יקום מארוול) וגם אין שם שום קנה מידה של כוחות.

אוי באמת -אתה-!

מה זאת אומרת למי אכפת אם הרעיון מעניין אותי או לא? זה פורום פתוח בו כולם כותבים את הדיעות שלהם. לא חייב לעניין אותך בכלל. בקשר למארוול נגד דיסי, זה היה כל כך דבילי שזה דווקא היה מהנה. אבל כמו שאמרתי, אני לא אשלול את JLAvengers או כל קרוסאובר אחר מראש כי יכול להיות שזה דווקא יהיה כתוב טוב. אני פשוט לא אשפריץ לכל הכיוונים מהתרגשות.

dorimani

New member
אוי באמת אתה (!!) !!

לא סתם, פשוט רציתי גם לכתוב "אוי באמת אתה" כמו כולם... איזה נסחף אני שיאללה...

glendon

New member
ברגמן אתה בטוח שזה פורום פתוח?

ראשית אני מצטרף לדעתו של דורימני. שנית, אני די מתרשם שיש לך נטיה לכתוב דברים בסגנון של "מספיק עם השרשור הזה!" או "אני פה קובע את רוח הפורום נקודה!" ואם אתה מחפש את הציטוטים המדוייקים תסתכל למטה ולמעלה בהודעות שאתה עצמך כתבת בימים האחרונים. הנה יש לך עכשיו את הימים הנוראים להתעמק ולהתחיל להיות עקבי. בוא אני אגיד לך עוד משהו: אתה בלונדון אבל פה עולם הקומיקס מאד התעורר השנה ובשנה הבאה עלינו לטובה (לוח עברי) זה הולך להיות ממש בלגאן, אז אם אתה לא מתכוון לקחת מטוס לפחות תסתגל ותפסיק לנסות לעשות סדר. הפורום שלך תיפקד עד כה כפורום לחובבי קומיקס גיבורים, מד"ב וז'אנרים קרובים, ועד לא מזמן באמת לא היה על מה לדבר חוץ מזה בארץ. נכון שיש לי פורום משלי, וגם לדורימני למען האמת, אבל אני אוהב לדבר עם כולם בכל מקום. וגם אני חושב - ואת זה אני מודיע גם לארנבון וחבריו - שהגיע הזמן שתפתחו את העיניים ותרחיבו אופקים (וזה עדיין לא אומר שאתם חייבים לאהוב את הקומיקס שלי)

בהההה?!?

לא הבנתי מה ניסית לומר. יש לי נטיה לכתוב מה? היה שרשור אחד שלא תרם לדיון על קומיקס וביקשתי להפסיק אותו. ממתי בדיוק צינזרתי אנשים בעניין קומיקס? מי שחושב שאני מדכא פה דיונים על קומיקס מחובתו הציבורית להתלונן עלי לממונים עלי או לחילופין למצוא פורום אחר. להרחיב אופקים? אתה כנראה לא ביקרת באתר שלי וראית את המגוון הרחב של קומיקס שאני מייצר ואוהב. אגב אני לוקח מטוס בערב ראש השנה ובא ארצה לשבועיים. אני מקווה שזה יישפר את תפקודי בתור מנהל קומיקס. אני באמת לא יודע אם היית לך פואנטה, אבל אני לא הבנתי אותה אם הייתה.

Scum Bunny

New member
עוד פעם?!

אני מרחיב את האופקים שלי בדיוק עד לאן שמתחשק לי, בלי קשר למה שאתה חושב שראוי שהם יכילו או אם הגיע או לא הגיע הזמן לכך. אני לא חובב סופר גיבורים, כי זה לא מדבר אלי. מאותה סיבה אני גם לא אוהב מאנגה רומנטית, ומאותה סיבה אני לא מתעניין ביצירה שלך. שוב- זה לא אומר שהיא רעה או טובה. זה לא מדבר אלי, ולכן אני לא רואה את עצמי ראוי לחוות על זה דעה. אבל נשבר לי כבר הזין מאנשים שבאים ומטיפים שאם אתה לא מעריץ את יצירתם אתה צר אופקים. אם אנשים לא מתלהבים כאן מהיצירה שלך אז אל תספר לנו למה אנחנו לא בסדר. או שתחפש מה כן מדבר אלינו, או שתחפש מישהו אחר שכן נהנה ממה שאתה עושה. הארנבון.

Scum Bunny

New member
הבהרה

בתגובה הקודמת שלך לדבריי אמרת שאתה לא צריך שכולם יסכימו איתך, ובאת לכאן כדי לפתח דיאלוג. אני מכבד את זה. מצד שני, בתגובה שלך כאן למיכאל את עולה על בריקדות בגלל שיש מהפכה בקומיקס הישראלי והגיע הזמן שבמקום לדבר על קומיקס מד"ב וסופר גיבורים נרחיב אופקים ונדבר על... על מה בעצם, עליך? אז דיאלוג זה דבר אחד. עם היית בא לכאן עם שאלות כמו האם כל קומיקס צריך להיות אמנות, או מה זה בעצם אמנות, או מה אנחנו מצפים מקומיקס ישראלי- קרוב לוודאי שהיית מקבל דיון. אותו דיון מיינסטרים נגד אנדרגראונד שהיה לנו כאן כבר כמה פעמים (ובסופו אמיתי היה שונא אותי קצת יותר), אבל דיון. דיאלוג. אולי היית יכול אפילו לתרום לו, או לשכנע מישהו שלא ראה את זה מהזווית שלך קודם. לא רוצה דיונים כללים? רוצה לדבר על החומר שלך ספציפית? גם אפשר. תן יצירה מסוימת. תעלה שאלה. תהיה מוכן לקבל ביקורת ולא רק להעליב כל מי שלא מסכים איתך- ותקבל דיאלוג. אבל למה אתה מצפה כשאתה פשוט נותן קישור לאתר שלך? למה ציפית חוץ מזה שמי שאהב יגיד שאהב, ומי שלא ישתוק? זה לא שמי מהאמנים פה יכול להעיר לך על טכניקה, או מי מהכותבים יכול להעיר לך על עלילה או דמויות- הקומיקסים שלך זה לא קומיקסים שאיכות האיור או העלילה הם העיקר בהם, נכון? אז למה ציפית? שכל מי שזה לא דיבר אליו יפתח בצרחות "מה הקטע עם כל הוולגריות והוואגינות ואיפה העלילה ולמה זה כל כך מכוער לעזאזל?!", הממם? כי זה לא דיאלוג. זה התחלה של וויכוח במקרה הטוב, או flame war במקרה הרע. וזה לא משהו שעושה טוב לפורום. תסתכל על זה ככה: קומיקס זה אמנות, נכון. ובאמנות כל דבר הולך. אבל גם קולנוע זה אמנות, ואתה לא תבוא ותנסה לנהל עם קבוצת חובבי מדע בדיוני דיון מעמיק על האמירה בסרטי דוגמה 89 (או איך שקוראים למכלול הסרטים הנורדיים הארורים ההם). לרובנו אין מה להגיד על זה, ומה שכן אתה בטח לא תאהב. אתה אולי חושב שאנחנו צריכים להרחיב אופקים ולהתעניין גם במה שאתה עושה, כמו שאולי אתה חושב שכל מי שאוהב קולנוע צריך לראות גם את הסרטים הארוכים והמייגעים ההם מאיראן ומסין. מה לעשות, בחיים לא מקבלים מה שתמיד רוצים.

ailag

New member
הא?

לא משנה אם תומכים במה שברגמן עשה מבחינת הניהול או לא, בכל השרשור הזה הוא התנהג כגולש שאינו מנהל, אז למה להטפל? אה כן, וסקאם באני אמר כמה דברים שאני ממש מסכימה איתם כאן. אפילו הרבה.

glendon

New member
אשמח לשמוע

עוד על למה איכות ציור או עלילה הם לא הקטע שלי ואף לשמוע דוגמאות ביחס לקומיקסים שלי. אשמח גם לשמוע מה כן הקטע שלי, ומציע לכם להסתכל קצת מעבר לבולבולים ולוגינות, לא שזה רע להסתכל דווקא בבולבולים ובוגינות. אפשר נגיד להסתכל בסקאמבאני האחרון ולשאול שאלות דומות לגבי איכות ציור ועלילה, שכן הרבה התפתחות לא היתה שם. אפשר לשאול אבל אני נזהר וזאת משתי סיבות: אני יודע שקומיקס מהסוג הזה הוא לא כוס התה שלי, ואני גם יודע בודאות שלארנבון יש הרבה אהבה והרבה כוונה מאחורי מה שהוא עושה ואת זה יותר מהכל אני יודע להעריך. אז סקאם אם נדמה לך שאני טורח יום ולילה לצייר קומיקסים ולהשקיע בהם את מיטב האנרגיות היצירתיות שלי רק בשביל... אלוהים יודע מה (ליצור פרובוקציה?) אז יש לך טעות מרה. אני אוהב לדבר על דברים שפוגעים בקישקעס ומעוררים שם תחושת קבס כפי שמסתמן שקורה לך. אני ממש לא מעריך את הזלזול שלך באיכויות הויזואליות של הקומיקס שלי וזה אומר לדעתי שיש משהו פגום מאד באופן ההסתכלות או הקריאה שלך. הי ברגמן, ראיתי את האתר שלך יותר מפעם אחת ואתה לגמרי סבבה, ואין לי שום ביקורת על תחומי העניין שלך (אבל כן ביקשת פעמיים להפסיק שירשורים, פעם במקרה של "הודעה ליוסי" ופעם במקרה של חיפוש כתבים, וזה נראה מוזר אם מתייחסים לשירשורים לא פחות דפוקים כמו ההתלהמויות של תורה=מן, מה זה קשור לקומיקס?) וכן, אני חושב שאתה מסוגל כמנהל פורום לתת למשתתפים פה פרספקטיבה יותר רחבה מאשר גליון מספר מי יודע כמה של אקס-מן או אבנג'רז. תמיד נראה לי שלכולכם פה יש תפיסה מאד דוגמטית על איך קומיקס צריך להיראות או להתבצע, מה זה "טוב" ומה זה "לא טוב" מה "מוקפד" ומה "לא מוקפד". אמבלם מציג את המתלמד שלו ולרגע נדמה לי שחזרנו לתקופת הרנסנס. ואין כאן שום קשר לדיון על כן/לא אמנות משום שקומיקס הוא כלי ביטוי אישי בעוד שאמנות זו הגדרה מכלילה. אין דרך אחת שדומה לשניה.

Scum Bunny

New member
אתה לא מוותר?

אני באמת חייב לענות על זה? בוא ניקח דוגמא רגע, סתם, באקראי, מאיפהשהו באתר שלך. מה יש לנו כאן? זין מהלך, כמובן, כי אפשר בלי איבר רוויה או הפרשה. אמירה נוקבת על המצב הגיאופוליטי? נגיד. חיילים יורים באנשים. הראית לנו מזה. אכן פוגע בקישקע. אתה יודע מה? אפילו הצלחת לדחוף משהו שנראה כמו סוג של פאנצ'ליין. אבל מה אתה רוצה שאני אגיד לך? שהדמויות שלך נראות סטטיות לחלוטין ותמיד מצוירות מאותו כיוון? שאין רקע? שהפרספקטיבה בקאנטים? שהרובה לא ריאליסטי והכדורים נראים כמו פורפירות? מה? זה משנה בכלל? זה הסגנון שלך. ככה אתה מצייר, קרוב לוודאי שבכוונה. איזה פידבק שימושי כבר אני יכול לתת לך כאן? מה, שאני אגיד משהו על האופי של הדמויות? או על איכות העלילה, המסר והפאנצ'ליין? בקומיקס שכל מטרתו "לדבר על דברים שפוגעים בקישקעס" צריך בכלל דמויות עם אופי או עלילה? מה אני יודע על זה בכלל? שתבין, ואני חוזר על זה שוב- אני לא מזלזל בך או בעבודתך. אני יודע שאתה עובד קשה, ושאתה חש מאוד חזק לגבי מה שאתה עושה, ואני בהחלט יכול לקבל שיש אנשים יכולים להעריך את זה ולהנות מזה. אני לא אחד מהם, וכפי נראה גם ננסק וגליה לא, למשל. הבעיה שלך, זה שאתה מתעקש שנקבל אותך באותה רמה שאנחנו קומיקסים אחרים שעוסקים בהם כאן, וזה פשוט לא עובד. אין לך שום זכות לדרוש ממי שהיצירה שלך היא לא כוס התה שלו "להגדיל ראש" ולכלול אותך במה שהוא אוהב, כמו שאין לך זכות לדרוש מכל מי שצופה בטלויזיה להנות מסינמה פריים כמו שהוא נהנה מסטאר פלוס. זה בחירה שלנו, לא שלך. הבעיה השניה שלך זה שאתה אמן לפני שאתה חובב קומיקס. כי חובב קומיקס, בסופו של דבר, נהנה מהסיפור, לא מהמדיום. בגלל זה לרובנו יותר חשוב אם אנחנו נהנים לחוות סיפור טוב דרך קומיקס מאשר אם זה כן או לו אמנות ולמה. כשאנחנו שופטים לחיוב או לשלילה קומיקס אנחנו לא עושים את זה לפי "מוקפד או לא" או "איך קומיקס צריך להיות". ובין אם אנחנו קוראים או מציירים סופר גיבורים, או מדע בדיוני, או סיפור אישי קטן או מטאפורה פוליטית, אנחנו מחפשים סיפור, וחוויה. זו ורק זו הסיבה שאנחנו מתעניינים במי ומה מציירים אמבלם, למשל, כי מה שהם עושים מספק מה שמעניין אותנו, ומעניין אותנו לדעת מי ולמה ואיך. אם באני לא מדבר אליך- תרגיש חופשי לא להגיד עליו כלום, כמו שהפורום הרגיש חופשי לא להגיב על הקומיקס שלך. ככה בדיוק זה עובד. אתה רוצה לדבר איתנו? תשאר בסביבה, תפתח ותגיב לדיונים לאו דווקא עליך, ולפני שאתה מתפרץ פנימה ודורש שנתעניין בך ובשלך או מכתיב לנו מה אנחנו צריכים להעריך, תשקיע קודם יום יומיים בלממוד מה כן מעניין אותנו. אולי אנחנו רדודים מידי בשבילך? אנחנו לא מתיימרים להיות שום דבר שאנחנו לא. כולה פורום קומיקס. Sheesh.

glendon

New member
רררר...רררר...

אני מדבר איתך וככה אני לומד מה מעניין אותך, זאת הדרך שלי. אני חושב שכבר אמרתי שלכל אחד הדרך שלו וגם לא בא להטיף לך. בחרת דוגמא מצויינת, הטור הראשון של מר אכזר בחזית. (הערה: מר אכזר מופיע גם בקומיקסים נוספים מודפסים כמו "מר אכזר והנוירוטוסטר" ו"מר אכזר וראשזין פותחים עסק") מר אכזר הוא טיפוס נאלח, אופורטוניסט מסריח שתמיד משיג מה שהוא רוצה ומגיע לסיפוק מזה שאחרים עובדים למענו. כל אחד מאיתנו מכיר מר אכזר כזה, לפעמים זה השכן ממול לפעמים זה עורך העיתון שבו אתה עובד וכו' וכו'. ראשזין חברו הטוב הוא התגלמות האלטר-אגו המראכזרית וזה שבדרך כלל עושה את העבודה השחורה, אך מגיע לסיפוק ממשי בניגוד למ.א הסטרילי שאף פעם לא נוגע בכלום בידיו (חוץ מהבולבול שלו). מר אכזר בחזית עוסק בבעיות של מוסר חברתי ואפשר לראות את זה למשל בסטריפ 6 שם הוא כובל את עצמו מחשש שיאנוס ילדה המתלבשת בחושפנות נוסח יעל בר זוהר בפרסומות לפוקס. הסטריפ הספציפי אליו התייחסת עוסק בשני גברים במילואים. אני לא יודע מה הגיל שלך ואם יצא לך פעם לעשות דבר כזה, אבל המילואים שלי מלאים בדיבורי חרמנות ריקים מתוכן, תצפיות על טיפוסים חשודים וגם רובים. הרובה בפריים הראשון הוא רובה, לא פאלוס, ובאמצעותו יורה מר אכזר במבוקש. רק מה בטעות הוא מפספס והורג כבשה וילדה ולא את המבוקש. כפי ששמת לב בודאי, לא ממש איכפת לו מזה. מה שאיכפת לו זה איך לצאת בזול מההתערבות שהפסיד בה (שיוריד את המבוקש בשני כדורים). איך שלא תהפוך את זה לא מדובר בקומיקס שעוסק בגסויות, הן רק נילוות לו. הנושא המרכזי הוא האגו הנפוח והריקני של המאצ'ו חייל הישראלי שמבלי משים עוסק בהשוואת אורכים במקום להתעמק בסוגיית נטילת החיים. זילות החיים בתרבות שלנו היא לא משהו סתמי כלל וכלל. מה דעתך? לגבי מה שאמרת על פרספקטיבה פורפירות וכו', זה סגנון הציור שלי ועד כמה ששמתי לב דווקא הצלחת להבין מה מצוייר שם. אכן לא נראה לי שאני מחפש דיאלוג באשר לסגנון שלי, היות שהוא כבר - תודה לאל - מגובש. אני מצייר ביותר מסגנון אחד למען האמת ומאד מודע לפרספקטיבה שלי, אופן הנחת הדמויות והפריימינג וכל שיכפול והכפלה נעשים מתוך מחשבה. לעומת זאת, אני כן מחפש דיון בנושא התכנים ונראה שאתה נתקע בשלב הצורה. האם אתה חושב שמיותר לעשות קומיקס העוסק במאצ'ו הגברי האכזרי (והאינטילגנטי ורגיש) הישראלי ולהתייחס לסוגיות חברתיות קונקרטיות? מעניין אותי אם יש מקום לסוג כזה של מסרים בחייך והאם סקאמבאני למשל מתייחס לדברים כאלו. אני מתרשם שסקאמבאני - ולא רק הוא - מתייחס יותר לעניינים פנימיים של עולם הקומיקס (עיצוב דמויות, סגנון עלילה, ז'אנרים) מאשר לעולם החיצוני וקשה לי ללמוד ממנו משהו על התייחסותך לעולם שבחוץ, פרט אולי לכך לידע הכללי שאתה חושב שהוא אלים ואתה ציני ביחס אליו. האם תוכל להאיר את עיני בידע נוסף?

Scum Bunny

New member
אני לא חודר אליך, הא?

קודם כל, הקומיקס שלי נקרא באני אקסטרים. סקאם באני זה אני. באשר לעיצוב דמויות, עלילה ומסר, אני מודה שאכן אין לו הרבה מה להציע, ולכן אני לא פותח כאן דיונים כמו "מה דעתכם על קו העלילה האחרון שלי, מבחינה מוסרית וכאלה" אלא לכל היותר מבקש פידבק על הגרפיקה. ואגב, אני בן 25, ועושה מילואים. תודה. חזרה אליך. אוקיי, שנינו מסכימים שהסגנון שלך הוא הסגנון שלך ואין מה לדון בו, נכון? שנינו מסכימים גם שהמסר שלך והצורה שאתה בוחר להעביר אותם הם בחירה שלך, וגם כאן אין לי הרבה מה להגיד. תכל'ס, זה לא קשה להבין מה אתה מנסה להגיד, או מה הבדיחה פה. אז מה הבעיה פה? או! זה הקטע שאתה מסרב להבין. בוא ננסה עוד פעם את דוגמת הטלויזיה, כי קומיקס הוא מדיום בדיוק כמו טלויזיה. אם הקומיקסים כאן היו סרטים או סדרות, אז ארינאה ואמבלם למשל היו סרטי אקשן הוליוודיים עתירי תקציב, דימונה ויומן ישראלי היו, לא יודע, סדרות דרמה בערוץ 2, ובאני אקסטרים היה סרט אקשן סוג ב' ב-AXN. הקומיקסים שלך, במטאפורה הזו, היו סרטונים אמנותיים קצרים שמשודרים בערוץ 8 אחרי חצות עם איש זין מונפש מפלסטלינה שיורה בערבים, או משהו. אתה מבין מה אני אומר? אתה רואה את ההבדל? אתה לא נכנס לפורום מאטריקס ומטיף שם לאנשים על למה הם לא עוסקים גם באלמדובר, ולמה סרטים חייבים להיות עם אלימות ואפקטים וקיאנו, נכון? אז אותו דבר. יש לך את הקומיקס שלך, וכולנו יודעים מה הוא עושה ומה הוא אומר. מה לעשות, לא הקטע שלנו. תתמודד.

glendon

New member
פיחס חדירה

רבעק, שנינו יודעים שכל מה שאתה מנסה לעשות זה לגרש אותי מהפורום שלך כי אני עוכר את שלוותך. היות שזה לא יקרה כרגע, למרות שזה בטח יקרה מתישהו כשיימאס לי לתקתק בשעות הקטנות במיני פורומים. ככה זה, אני בחור אימפולסיבי ויש לי פרצי אנרגיה. אז מה שאני מציע זה שפשוט תפסיק לדבר איתי!! מה אתה אומר? אגב אני מאד אוהב את העיצוב של הלוגו שלך. עכשיו, אם אתה כן בעניין של לדבר אז רד מהשטויות ומההגדרות, כי תסלח לי אבל זה ממש נשמע לי אדיוטי. לפי אותו הגיון אני צריך נגיד להחליט אם אני הולך רק לסרטים כמו מטריקס או רק לסרטים של אלמודובר או רק לסרטי טראש. זהו, עכשיו בהחלטה כואבת אך מוסרית אני מפסיק לעד לדבר איתך כי זה לא מוביל לכלום ואתה בכלל לא שומע את מה שאני אומר אלא רק את הקולות בראש שלך! סקאמבאני - אתה טיפוס מקובע!!! ותבוא לאירוע בחיפה.

למעלה