JoJo

קרןן16

New member
../images/Emo221.gifהראיון המתורגם עם ג'וג'ו../images/Emo70.gif

הראיון עם ג'וג'ו,מתוך האתר הרשמי(קישור לאתר למטה): מה המזל שלך? "קשת" מה את אוהבת לאכול? "אני אוהבת טוסטים,חמאת בוטנים,ופלחי בננה" כמה אחים/אחיות יש לך? "אין לי" מי נתן לך את הדחיפה להכנס לעולם המוזיקה וממי ההשראה? אמא שלי,ששרה במקצועיות. ואבא שלי היה שר בבית בשביל הכיף. כששמעתי את אמא שלי שרה,לקחתי ממנה את ההשראה ואת הרצון. לאיזה אמנים את אוהבת להאזין?? "וויטני יוסטון" מתי התחלת לשיר לראשונה? "כשהייתי בת שנתיים" לאיזה אלבום המעריצים יתחברו הכי הרבה ? איזה יהיה האהוב? "אני חושבת שכל אחד ימצא משהו שהוא אוהב או מתחבר אליו בכל אחד מהשירים." לאיזה אמן את משווה את עצמך? "אני לא יודעת,אני מנסה להיות עצמי כמה שאני יכולה." אם היית יכולה לגור איפה שרק תרצי בעולם,איפה היית בוחרת לגור? "אני אוהבת את מקום המגורים שלי בניו אינגלנד,אין כמו המקום הזה". מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? "אני אוהבת לנהל שיחות עם אנשים מעניינים,לצאת לשופינג,לצפות בסרטים,ללכת למוזיאונים,ללמוד על תרבויות שונות ולצאת עם המשפחה והחברים". אילו בגדים את לובשת? איך היית מגדירה את הצורה בה את מתלבשת? "אני אוהבת מגפיים עם עקבים,ג'ינסים. הסגנון לבוש שלי הוא נשי,אבל לפעמים ספורטיבי". עכשיו,כשאת מפורסמת ומוכרת,האם את עדיין בקשר עם כל החברים ? "יש לי קבוצה קטנה של חברים שאני בוחרת לעצמי,מכל העולם". עם מי תרצי לשיר/לעשות דואט? "סטיבי וונדר,ג'ון לגנד,ג'וני מיצ'ל וג'יימס טיילור". מה החלום שלך מבחינת קריירה מוזיקלית? "לזכות בפרס גראמי ביום מן הימים,לכתוב ולשיר,ושתהיה לי קריירה מוזיקלית ארוכה ומוצלחת". כשהתבגרת,האם שרת לעצמך מול המראה? "כן,ולא רק זה,הייתי שרה לכל מי שרק הייתי יכולה לשיר-בכל מקום ובכל זמן". אם לא היית זמרת,במה היית רוצה לעסוק? "אם לא הייתה לי קריירה מוזיקלית,וודאי הייתי עובדת בתחום המשפטים,החוק,או עיתונאות(אני אוהבת לכתוב), או אולי הייתי הולכת לכיוון אחר בתעשיית הבידור". את מי היית רוצה לפגוש? "מריה קארי,וויטני יוסטון וארטה פרנקלין". אם היית יכולה לשנות משהו בתעשיית המוזיקה,מה היית משנה? "כל אמן יצטרך בסופו של דבר לשיר לייב,ולכל אחד כזה בסופו של דבר צריך שיהיה כשרון מסויים,לא כמו כמה זמרים של היום,שהם רק פנים וגוף יפים,בלי כישרון מוזיקלי או יכולות קוליות. הייתי רוצה שיהיה יותר יושר בתעשיית המוזיקה". איפה היית רוצה לבקר בעולם? "אפריקה ומצריים". מה המשפחה שלך חושבת על מה שקרה לך בשנים האחרונות מבחינת קריירה? "הם נורא שמחים בשבילי,הם יודעים שעבדתי קשה כל הזמן הזה וזה מה שעושה אותי מאושרת". מה השתנה מבחינת משפחה ומשק הבית מאז תחילת הקריירה המוזיקלית שלך? "המשפחה שלי יכלה לעזור לאנשים שיש להם פחות מאיתנו ועוברים ימים קשים. קנינו בית משלנו ויש לנו המון חדרים עם חצר נחמדה,מכונית חדשה,מערכת בטחון,כלב שמירה ושומר ראש צמוד. עם הצלחה ועין בוחנת 24 שעות,אתה מבין שאתה צריך להגן על עצמך מאנשים זרים" . איפה את והחברים מבלים? "אצל הדודה ובבית של דוד שלי,בקניון,אצלי בבית,אצלהם בבית,בקולנוע וכו'". מה הדברים שהכי כיף לך לעשות בערבים גשומים או חמימים?? "ללכת בחוץ ולרקוד בגשם,להשאר במיטה כל היום,לכתוב שירים,לאכול חמאת בוטנים וסנדווצ'ים,לצפות בטלוויזיה או בסרטים,לקרוא ספר טוב,לדבר עם חברים בטלפון,לשיר! אני אוהבת גשם,אני חושבת שזה מעורר השראה". מה הסוד הכי שמור בעיר המגורים שלך? "חנות הממתקים במרכז העיר". עוד משהו שתרצי להוסיף על עיר המגורים שלך? "אני באמת אוהבת את העיר,אני מאוד מתגעגעת כשאני הולכת למקומות אחרים". סוף ראיון- מתוך האתר הרשמי. תורגם על ידי

קרןן16

New member
../images/Emo79.gifרשימת השירים של ג'וג'ו../images/Emo79.gif

רשימת השירים של ג'וג'ו
את המילים לשירים תוכלו למצוא בקישור שמופיע למטה
JOJO
01. Breezy 02. Baby It's You 03. Not That Kinda Girl 04. The Happy Song 05. Homeboy 06. City Lights 07. Leave (Get Out) 08. Use My Shoulder 09. Never Say Goodbye 10. Weak 11. Keep On Keepin' On 12. Sunshine 13. Yes or No 14. Fairy Tales
Other songs:
I Need to Know Butterflies Times Like These Secret Love (A Shark Tale Soundtrack) Too Little Too Late Back and Forth Baby It's You [remix]

למעלה