מוסר "השכל" המקלדת והמסך ../images/Emo92.gif
לכל חברי הקהילה השלום והברכה. לאור הויכוח "המלומד" על השמוש בשפה העברית בקרב תחביבנו הרשו לי להעיר מספר הערות לכולנו: ראשית קהילה זו הוקמה בשבילנו ועבורנו ,ציטוט:"
ליצור סביבה נעימה ומקצועית לשיתוף חוויות ודעות על מנת לשפר את חווית הדיג של כולנו. ועוד נכתב בתקנון הפורום:
"כדי שהפורום הזה יהיה מקום שנעים להיות בו, ניסחנו כמה כללים שיעזרו לנו: .......כולם נוהגים באדיבות ובנימוס" לכן כל רעיון מתקבל בברכה על פי רוב אצל מנהלי הפורום,כולל שמוש או אי שמוש בשמות עבריים לדגים כשנוח . לי אישית מתאים גם וגם ואין לי בעייה לקבל כל דעה כל עוד היא בגדר דעתו של חברנו הדייג בלי נסיון של "לדחוף"
ואני מתכוון בפרוש לכפיה. כתבתי בעבר כי בחיים לא הכל שחור או לבן,יש גם תחום אפור והגדולה היא לנסות לקבל את השונה או האחר בלי "אומנות הלחימה" בהבעת דעה זו או אחרת. אם נסתכל בכף ידנו , נתפלא לגלות עובדה מוזרה שלא כל האצבעות באותו הגובה.יש שיחפוץ בשם המקובל והנפוץ ויש שלא ,שיתשתמש רק בשם העברי וגם זה בסדר גמור.
אבל הויכוח (המטופש לדעתי) שיוצר כאן התנצחות הגובלת בהעלבה אישית של מה שלא מתיישר עם דעה כזו או אחרת הוא בהחלט לא במקום. מנהלי הפורום שטרחו
בהתנדבותלהקים את הקהילה והפורום הזה (ולתחזקו),עושים עבודתם נאמנה במסירות ולפי כללי המשחק של הפלטפורמה של תפוז שהסמיכה והסכימה לקבל אותנו כפורום מקצועי כל עוד אנו שומרים על כללי המשחק. לפיכך אין אנו באים בדרישות אליהם אלא ברעיונות והצעות לשיפור. מי שמסוגל לתרום לקהילה,קדימה , לעבודה,בסופו של דבר זה לטובת כולנו ומבחן התוצאה הוא כבר מדד הצלחתנו כולנו.הם ישמחו גם לקבל הערות אישיות במסר..... חברים , סבלנות וסובלנות איש כלפי חברו בקהילה. מורה דרך,הוא אכן מורה דרך וכשמו כן הוא. כאן הוא זקן השבט (מתוך כבוד לגיל ,לידע ,לחביבות וההוגנות וסתם כי הוא אדם....)וכל דעה שלו מתקבלת בברכה בלי נסיון להשמיץ או להשפריץ כל אשר לבנו לתוך המקלדת ומשם ישירות לתוך המסך,אנא נהגו בכבוד! ושוב אני מפנה לראיון עם אלוהים,שם לדעתי יש מסרים חזקים שמלמדים קצת על תובנות החיים,חוכמת השבט והסובלנות ההדדית איש לרעהו ובכלל התמונות משגעות. בריאות ואושר לכולם!