הפוטושוט השלם ממש נהדר
I innocence New member 18/1/07 #204 יש מצב שאת מפרסמת אותו? אני לא מאמינה שאין לי את כל התמונות של מאליס בעולם....
N Nurmidor New member 18/1/07 #215 זה פוטושוט חדש יחסית מתקופת הסולו אני מוכנה להעלות בשמחה, אבל אם את רשומה ל jrock_scans תוכלי למצוא את זה כאן במיידי
זה פוטושוט חדש יחסית מתקופת הסולו אני מוכנה להעלות בשמחה, אבל אם את רשומה ל jrock_scans תוכלי למצוא את זה כאן במיידי
N Nurmidor New member 18/1/07 #216 אוף נו http://community.livejournal.com/jrock_scans/581540.html?view=11475876&style=mine#t11475876
K Keitarou New member 21/1/07 #228 נראה לי שאני רשום.. >_> אבל עשיתי את המשתמש הזה לפני כל כך הרבה זמן שאני כבר לא זוכר מה היה הכינוי\הסיסמא... והאימייל הישן שלי כבר לא פעיל.. אז.. אממ.. בעע... P=
נראה לי שאני רשום.. >_> אבל עשיתי את המשתמש הזה לפני כל כך הרבה זמן שאני כבר לא זוכר מה היה הכינוי\הסיסמא... והאימייל הישן שלי כבר לא פעיל.. אז.. אממ.. בעע... P=
O oracle New member 21/1/07 #229 אני רשומה, אבל לא מצאתי איך להצטרף, אז לא קיבלתי הרשאה להכנס ללינק הזה.. =/
O oracle New member 21/1/07 #231 מגניב אם תעלי~ ^_^ אבל האמת שהכי טוב זה אם תוסיפי את התמונות לאלבומים... =]
O oracle New member 22/1/07 #233 אפשר לאלבום של מאליס... או שאם אלו רק תמונות של קוזי, אפשר לפתוח לו אלבום עצמאי... מה שתחליטי~ אם את רוצה אלבום נפרד לקוזי רק תגידי לי שאפתח אותו.. ^^
אפשר לאלבום של מאליס... או שאם אלו רק תמונות של קוזי, אפשר לפתוח לו אלבום עצמאי... מה שתחליטי~ אם את רוצה אלבום נפרד לקוזי רק תגידי לי שאפתח אותו.. ^^