Judas יוצא היום?!

sexon4

New member
שיר מדהים!

עכשיו אני גם מבין מה היה הקשר בין גאגא ויז'ן 41 לשיר... היא מתריסה נגד הנצרות והיא הולכת לחטוף על זה חזק! זה בעצם שיר סגידה לשטן מעיני נוצרי, כשהיא אומרת ישו הוא מושיעי אבל אני עדין מאוהבת וכבולה ליהודה (איש קריות, האדם שהסגיר את ישו לרומאים שנחשב גם לשטן בעיני הנוצרים) סוג של שיר התרסה נגד הדת. הקצב עבר לטכנו מהיר, היא מתיישרת עם טרנד חזק שנכנס לפופ ואני מאד אוהב את זה! עם כל הכבוד לשירים היפהפיים שלה מהדיסק האחרון, יש צורך לשירי דאנס שאפשר לרקוד איתם במועדונים! השיר עומד בצורך, והוא ממכר ברמות!!!!!!!! אני ידוע מה מעצבן אתכם באווזן.. הביט מהיר מדי והטכנו זר לכם מדי, אבל אתם תתרגלו ותבינו את היתרונות די מהר! כל דבר חדש צריך להתרגל, אין מה לעשות :) אני, נהנתי.

limors2

Active member
מה זאת אומרת "תבינו את היתרונות די מהר"?

כל אחד וטעמו המוזיקלי! לא כולם אוהבים דאנס.

sexon4

New member
אני חושב שזה פחות בגלל טעם מוסיקלי..

ויותר בגלל חשיפה ראשונית לעריכה מוסיקלית יחסית חדשה... לא צריכים לפחד מהארד קור... צריכים להבין הארד קור :)

chyio

New member
הטכנו ממש לא זר

זה כל הקטע, הלחן נשמע כמו כל שיר דאנסי מסוף שנות ה90. זה מה שמעצבן. וליריקה טובה, כמו תמיד

aint mindless

New member
הבעיה טמונה בפזמון הפושר

ויש תחושה של פספוס רק בגללו. אבל השיר טוב והוא יהיה להיט רק בגלל גאגא.

sexon4

New member
אני לא מצליח להבין..

אני מחפש את המילים של השיר והאתרים כל הזמן מעדכנים מילים אחרות קצת, לא ברור מה המילים... חלק מהאתרים אומרים im just a horny fool וחלק אחר אומר im just a holy fool מישהו יודע מה הליריקה המקורית?!

avivs

New member
נשמע לי שהיא יותר חרמנית

מקדושה בשיר הזה

GM1988

Well-known member
העטיפה והסינגל ה-2 מעולים לטעמי../images/Emo99.gif

מאז האלבום ה-2 גאגא רק משתפרת עם השירים החדשים שיצאו מאלבומה הבא והקרוב. היא לא משחקת על הרעיון של "בובה יפה" אלא הולכת על התדמית של "לא יפה, אבל יודעת איך לייצר עניין", וזה הכוח שלה בעיניי - שהיא מביאה משהו שלכל זמרת אחרת אין את האומץ לעשות - להיות מכוערת
אני מחכה מאד מאד לאלבום החדש, אני חושב שזאת תהיה התמכרות קשה

למעלה