jungle carpet

yair lotan

New member
jungle carpet

שלום לכולם, רציתי לדעת עם למישהו יש נסיון אישי בריבוי קרפטים ו/או נחשים אחרים ממשפחת ה MORELIA . נ.ב אסף, מה שלום הזוג שלך ? יאיר.

שלום יאיר

ברוך הבא לפורום. אצלי הייתה היזדווגות בשנה שעברה של זוג פיתוני ניו גינאה אבל שום דבר לא יצא מזה. אצל חבר שלי היו לפני שבוע שתי הזדווגיות של קרפטים אותו הזוג הזדווג בפעם הראשונה כ4 שעות ואחרי ההזדווגות הופרדו ואוחדו לאחר יומיים ואז הזדווגו בפעם השניה שערכה כשעה וחצי. אני מתכוון להעביר לאותו החבר נקבה בוגרת ששייכת לחבר שלי ונמצאת אצלי שינה לזווג גם אותה. איזה עוד נחשים אתה מגדל?

שלום לך tiger snake

אם יש לך שאלות אישיות אתה מוזמן לשאול אותן דרך מערכת המסרים. ואם יש לך שאלות בנוגע לאיך זה עובד אשמח להסביר לך.

yair lotan

New member
תודה

שלום יונתן ותודה על התשובה. אני מגדל בנוסף לקרפטים : זוג מילק סנייק - הונדורס, זוג בואה קונסטריקטור, זוג לטאות בסיליסק, ושממיות - לאופרד, פאט טאיל, ויטטוס וטוקאי. נ.ב שלחתי לך MAIL

כשאתה כותב זוגות על כל החיות זה

אומר שהם זוגות בדוקים או פשוט שתי חיות מאותו המין? אתה מרבה משהו מהזוחלים שציינת הכוונה למרבה השנה או אם בכלל הרבת משהו מהם בעבר? הבסילסקים שיש לך אלו האפלם בסילסק? (אני לא טוב באנגלית) ואם כן מה גודלם?

yair lotan

New member
זוגות

הכוונה לזכר ונקבה, חוץ מהקרפטים שאר הזוגות צעירים ( הגיל הממוצע הוא בערך שנה ), אני מעדיף לגדל את החיות שלי מגיל צעיר. השתחררתי מצבא לפני 10 חודשים ולכן האוסף שלי עדיין בבניה מחדש. ריבוי מאוד מעניין אותי אבל כרגע חשוב לי לייצב את האוסף ולהכיר טוב את החיות, אך אני בהחלט מתכון לעסוק בזה. אגב, השנה היו לי רק 2 ביצים מה - FAT TAIL ( די בהפתעה... ) אבל הן לא היו טובות. לגבי הבסיליסק, אני חייב להודות שאני לא יודע בדיוק אילו הם... אורכם בערך 30 - 40 ס"מ כולל זנב, לזכר כבר יש כרבולת קטנה כל הראש, מתחילה לצמוח לו גם על הגב. יאיר

השממיות זנב שמן אמורות להטיל

מספר הטלות בעונה כמו שממיות מנומרות אז תצפה לעוד ביצים בזמן הקרוב.

yair lotan

New member
ביצים

קניתי אותה כבר עם ביצים ( כך הסתבר... ) הפעם אם היא תטיל ביצים אני ערוך ומוכן...

yair lotan

New member
מצע

לצערי היה לי ביש מזל עם העיתוי של הביצים. מצאתי אותם כשחזרתי הביתה אחרי 3 ימים שלא הייתי בבית, באותו זמן לא היה לי ורמקוליט אז שמתי אותן בצמר גפן לח, לקח לי 4 ימים להביא ורמקוליט כי הייתי מרותק למיטה עם נקע חמור בקרסול... עד אז כבר ניהיה עובש... עכשיו אני מוכן ומחכה להטלה הבאה.... יאיר.

yair lotan

New member
פורום

יונתן, אתה חייב להסביר לי איך הסדר עובד בפורום הזה.... כל פעם אני מוצא את ההודעות שלי במקום אחר... פעם למעלה, פעם למטה... איך זה הולך ? יאיר.

gaichuk

New member
יונתן,ברשותך...

יאיר שלום. בכל פעם שמישהו מגיב להודעה בהודעה משלו עם 10 תוים לפחות, התגובה שלו מקפיצה את השרשור הספציפי לראש הדף. אחת הסיבות שגורמות לבעיות במעקב היא שלא קוראים את כל ההודעות בשירשורים השונים.אם אתה קורא רק את התגובות להודעה שלך,תצטרך כל הזמן לחפש את השרשור 'שלך' בכדי לראות אם יש תגובות. ברגע שקראת את כל התגובות בכל השרשורים,הכוכבית הכתומה ליד התגובות יעלמו וכך אתה יכול לדעת איזו תגובה/הודעה עוד לא קראת. נניח וקראת את כל ההודעות,הלכת לאכול וחזרת לבדוק אם יש תוספות כלשהן בפורום,בשרשור הראשון (בראש הדף) תראה תגובות עם כוכבית כתומה (או שלא,אם אף אחד לא הגיב או שם הודעה חדשה משלו).גלגל למטה מעט ובדוק אם יש בשרשור הבא תגובות עם כוכבית.אם יש -קרא אותן.אם אין-גלגל עוד עד תחתית הדף וכך תראה אם יש תגובה קצרה (לרוב ללא תוכן)לאחד השרשורים הקודמים (שירדו לתחתית הדף). כמו כן תראה שהשם שלך כתוב בכתב בולט מהשאר וכך אתה יכול לקלוט בעין במהירות את הודעותיך/תגובתך. את שמות המנהלים תראה בכתב כחול. בכדי לשלוח מסר למישהו,מקם את הסמן על השם ולחץ פעם אחת. הלחיצה תפתח חלון נוסף שבו יש את הכרטיס האישי של אותו אדם. בצד ימין תראה אופציה של 'שלח מסר'.לחץ שם וחלון נוסף יפתח ובו תכתוב את המסר שלך. לתשומת לבך, הודעה שעברו 72 שעות מהופעתה בפורום,מאבדת אקטואליות כביכול ותגובות נוספות לא יקפיצו אותה לראש העמוד.במקרה ואתה חושב שחשוב שהיא כן תקפוץ לראש העמוד, כתוב בתוכן ההודעה כמה מילים (כמו:"מקפיץ,מקפיץ,נו כבר שיקפוץ!!! למה אתה לא קופץ?" או כל דבר אחר ) וקווה לטוב. אם יש לך עוד שאלות או שמשהו לא ברור,אתה מוזמן לשאול ...

naja

New member
שיחקת אותה גיא.

גם אם הייתי מתאמץ לא היה יוצא לי כ"כ מפורט. אני רק אוסיף משהו שאולי יעניין את כולם. הקטע של השירשור שמתקפל כשמגיעים ל35 תגובות-אותי זה דיי מבאס ואפשר לבטל את זה- בסרגל הכתום יש שורה של "אופן הצפיה" כל מה שצריך לעשות זה לבחור את הסיגנון המועדף עלכם.

למעלה