Katavenu From India...

Gizon

New member
Katavenu From India...

Hey guys iam at india right know. i am realy hungry for news so please give me some... the phones here are OLD but very cheap(Nok 6150 = 30 USD) i only found one store that sells them. please please give me news, gideon sorry about my writing style, iam using an 486 computer with an 14 kb modem. next to me is sitting a cow

eranavni

New member
לא נכון

לי גם היא 486 וזה לא עבד לי עם האנטרנט ובגלל זה שדרגתי תמחשב

ashomer

New member
סוף דיון../images/Emo18.gif

יש מודמים ל486. המודמים הפנימיים היו בעיקר כרטיסים ש"נכנסו" לסלוט ה EISA והיו גם מודמים חיצוננים שהתחברו לRS232. Andrey
homer

geostant

New member
הצעה לערן...

תתחיל לחשוב לפני שאתה מדבר... אתה מוצא כל כך הרבה שטויות... אתה יכול להיות קומיקאי ! אפילו ב-386 יש מודם ואפילו בקומדור יש מודם אם רוצים ! אין שום הגבלה על התקנת מודם כל עוד יש SLOT מתאים למודם (PCI, ISA, RTA וכו...) או חיצוני דרך אחד ה-(SERIALS (COM 1 / 2

eranavni

New member
מה זה פה

החלטתם לעשותעלי לינץ אני רק אומר את מה שאני עשיתי יש לך בעיה עם זה?

geostant

New member
לא לינץ...

רק מנסים לחנך אותך מחדש...
אתה קודם אמרת שאי אפשר להתקין מודם ב-486 רק בהודעה השנייה אמרת שבגלל "זה" שדרגת את המחשב. כמובן שזה לא נכון, ואין לי כוח לפרט. אם איזה טכנאי מטומטם עבד עליך שאי אפשר להתקין מודם ב-486 בשביל למכור לך מחשב חדש זה לא אומר שזה גם נכון. אפשר להתקין על כל מחשב שתומך בשיטות שמודם עובד. ואם אתה לא בטוח בעניין מסויים אנחנו פה לתקן אותך, אני מקווה שאתה קורא הכל וגם לומד מזה, ככה שבפעם הבאה שמשהוא ישאל אותך אם אפשר להתקין מודם ב-486 תוכל להגיד בפה מלא... "אפ-שר... אפ-שר..."

eranavni

New member
כן אז למה הייתה חייב להוסיף

את המשפט תתחיל לחשוב לפני שאתה מדבר... אתה מוצא כל כך הרבה שטויות... אתה יכול להיות קומיקאי ! זה מעליב אני רק הבעתי דעה ולא כל דבר שאני מוציא מהפה הוא שטות ואם כל דבר הוא שטות אוליי כדי שאני יסתום

geostant

New member
מטעויות לומדים לא ???

לפחות אחרים שאין להם את האומץ לדבר על דברים שהם לא יודעים ככה לומדים... מזה שהם מקשיבים לאחרים.

eranavni

New member
אפשר גם לתקן

אם אני עונה דברים לא נכונים אפשר לתקן אבל בלי להעליב ולהגיד שאני לא יודע כלום

ashomer

New member
Hello Gideon!

There is nothing special happening here... Dor has made a lot of new rules, according to which we are supposed to use this Forum now. Can you read Hebrew? Andrey
homer

eranavni

New member
כן הוא יכול

הוא לא חדש פה ראיתי הודעות שלו עוד מ 2001

wiz

New member
בעיות קשות בתפיסה

גדעון בהודו
בגלל זה הוא שאל אותו אם הוא יכול בכלל לקרוא עברית ! על כל הודעה שמתפרסמת כאן יש לך משהו לומר, ברוב המקרים זאת שטות גמורה. חבל שאתה לא קורא את מה שאתה כותב לפני שאתה שולח, כי אז היו נחסכים הרבה ויכוחים מיותרים, והתנצלויות שלך בסופם. wiz

eranavni

New member
אז אם הוא לא יכול אז ....

שיוריד פונטים של עברית ואז הוא יוכל

למעלה