Katavenu From India...

geostant

New member
הורדת פונטים בעברית לא תעזור...

במקרה צריך גם מערכת הפעלה שתומכת בעברית... עם מקלדת בלי הדפסת אותיות בעברית עליה אפשר להסתדר למי שכותב בעיוורת.

eranavni

New member
תגיד לי מה הבעיות שלך

אני מתנצל אם אני רואה שאני טועה ואם אני לא טועה עכשיו אז אין לי על מה להתנצל וחוץ מזה מה אסור לכתוב פה כלום זכותי המלאה להביעה דעה ואני לא מכריח אף אחד להגיב עליה אני רק אומר את דעתי

eranavni

New member
גם אתה התחלת

רק פניתי למנהל האתר (שזה דור) שיגיב על העווינות הזאתי אבל אני רואה שהוא לא מגיב אז ניראה לי שהוא מעדיף לסתכל ולשתוק

idan3k

New member
שום עוינות, סה"כ הבעתי את דעתי

על הדיון הבוגר הזה... והייתי ממליץ לך להרגיע... אתה קופץ יותר מדי מהר וזה לא טוב...

eranavni

New member
אהה אוקיי

סליחה שאני לא מספיק בוגר בשבילך אבל זה מה שאני ואי אפשר לשנות אותי

LordX

New member
אתה לא שם ../images/Emo23.gif?

שמשהו כאן לא בסדר? כולם רעים ורק אתה טוב? מסכן

נו חבר´ה באמת!../images/Emo46.gif../images/Emo31.gif

פתחתם כאן פורום "פעוטון"! ההתנהגות לא הולמת אותכם וצורת ההתבטאות שלכם פשוט מגעילה! מספיק עם השטויות ובואו נתחיל לדבר(תרתי משמע!) תגידו-מה אתם אומרים על ה6310???

eranavni

New member
רעיון נחמד אבל...

זה לא יעזור בכל אופן לגבי הדיון שאתה מנסה לפתוח אני לא מגיב

wiz

New member
איש לא מבקש ממך לשתוק...

רק תחשוב קצת לפני שאתה משחרר את ההודעות שלך. תגיד לי אתה אם ויכוח שלם (על הודעות חינם מפלאפון) היה צריך להתנהל בצורה הזו, כשאתה רושם דברים חסרי ביסוס, וגם יורד לפסים אישיים...
ואותו דבר בקשר לויכוח הנוכחי אודות המודם ב-486... אני רק מבקש שתהיה פחות "פזיז" על המקלדת, ותחשוב כמה רגעים לפני שאתה עונה. זה די מרגיז כשבשירשור מסויים יותר ממחצית ההודעות הן שלך, והן מנוסחות בטון מתלהם, מכילות (לפעמים) טעויות, ולפמים רק מהוות "תיקון" להודעה שרשמת לפני דקה, מפני שלא בדקת אותה לפני השליחה. זה מעולה שיש הרבה גולשים חדשים בפורום, ושכל אחד מהם משתתף בדיונים. אבל תחשוב על אנשים שמחפשים מידע מהימן, על מנת לרכוש מכשיר או להמליץ לחבר, ואז בגלל הודעות לא מבוססות כאלו (ולא רק אתה "חוטא" בזה) הם יוצאים מבולבלים - וחבל. אם אינך בטוח ב-100 אחוז (וגם אם כן...) בנתונים אותם אתה מפרסם - תחסוך אותם מאיתנו. ככה תחסוך גם אי נעימויות לעצמך בהמשך... אני מקווה כי תפנים את המסר, ואני לא מאין שאנשים רוצים שתעזוב. אם תודה בטעותך, זה יעיד על בגרות מסויימת, אבל אם אתה בוחר לשתוק וללכת, זה מעיד על משהו אחר... ועוד משהו - אם כ"כ נפגעת מההודעה הקודמת שלי - אני מתנצל. זאת לא היתה הכוונה, ובאמת שאין לי רצון להעליב אותך סתם כך. wiz

eranavni

New member
תשובה ל WIZ

כשאני רושם משהו אני לרוב( 99%) בטוח במה שאני אומר אבל אני לא תמיד צודק אז ממה שהבנתי ממך זה לא להגיב כי אני עלול להיות טועה ועלול לבלבל אנשים אחרים שמחפשים מידע אמין ( אני יודע שלא לזה התכוונת אז תנסח מחדש בבקשה)

wiz

New member
דווקא הבנת נכון...

גם אם אתה בטוח שמה שאתה כותב נכון, זה לא אומר שזה באמת נכון. בפעמים הבאות שאתה מגיב, תחפש כתבות/דפי-אינטרנט/כל דבר שיכול לבסס את התשובה שלך, ואז לא יהיו בעיות. בקשר לדעות בקשר למכשירים/שירות - זאת זכותך להגיד כל מה שאתה חושב, כל עוד לא תתן פרטים כוזבים (למשל, תוכל להגיד שה-3310 זה מכשיר מעולה, אבל לא תוכל להגיד שיש לו WAP...). כאן גם נכנס העניין של "התקנון", וצריך להזהר במילים. קפיש ? wiz

eranavni

New member
להיפך

דוקא דברים שאני אומר הם לרוב מבוססים מאתרים אחרים או מהודעות אחרות שפירסמ פה אחרים או מניסיון אישי שלי

geostant

New member
אז בו נעשה הסכם קטן....

כל פעם כשאתה רושם תגובה תתן לינק למקור מבסס... מה דעתך ? זה לא קשה אם גם ככה אתה עושה את זה (לפי מה שאתה אומר).

למעלה