איש לא מבקש ממך לשתוק...
רק תחשוב קצת לפני שאתה משחרר את ההודעות שלך. תגיד לי אתה אם ויכוח שלם (על הודעות חינם מפלאפון) היה צריך להתנהל בצורה הזו, כשאתה רושם דברים חסרי ביסוס, וגם יורד לפסים אישיים...
ואותו דבר בקשר לויכוח הנוכחי אודות המודם ב-486... אני רק מבקש שתהיה פחות "פזיז" על המקלדת, ותחשוב כמה רגעים לפני שאתה עונה. זה די מרגיז כשבשירשור מסויים יותר ממחצית ההודעות הן שלך, והן מנוסחות בטון מתלהם, מכילות (לפעמים) טעויות, ולפמים רק מהוות "תיקון" להודעה שרשמת לפני דקה, מפני שלא בדקת אותה לפני השליחה. זה מעולה שיש הרבה גולשים חדשים בפורום, ושכל אחד מהם משתתף בדיונים.
אבל תחשוב על אנשים שמחפשים מידע מהימן, על מנת לרכוש מכשיר או להמליץ לחבר, ואז בגלל הודעות לא מבוססות כאלו (ולא רק אתה "חוטא" בזה) הם יוצאים מבולבלים - וחבל. אם אינך בטוח ב-100 אחוז (וגם אם כן...) בנתונים אותם אתה מפרסם - תחסוך אותם מאיתנו. ככה תחסוך גם אי נעימויות לעצמך בהמשך... אני מקווה כי תפנים את המסר, ואני לא מאין שאנשים רוצים שתעזוב. אם תודה בטעותך, זה יעיד על בגרות מסויימת, אבל אם אתה בוחר לשתוק וללכת, זה מעיד על משהו אחר... ועוד משהו - אם כ"כ נפגעת מההודעה הקודמת שלי - אני מתנצל. זאת לא היתה הכוונה, ובאמת שאין לי רצון להעליב אותך סתם כך. wiz