איך שאני הגעתי לKID A....
את האמת שאני עשיתי דרך די מוזרה... שמעתי בהתחלה את the bends, אח"כ את ok computer.... אבל אז.. שמעתי את hail to the thief! את האמת, שהיה לי קצת קשה אפילו עם האלבום הזה בהתחלה לשמוע.. אבל השמיעה השניה והשלישית בערך, התחלתי להתרגל ולאהוב כבר שלושתרבע מהשירים, ועכשיו כמובן, אני מתה על כל השירים שבאלבום..! זאת הייתה ההתחלה שלי עם הסגנון האלקטרוני הזה שברדיוהד. ואת האמת שאז לא שמעתי אפילו שיר אחד מקיד א' אז לא היה לי מושג מה הוא..! אח"כ.. הגעתי לאמניזיאק (כן הלכתי קצת ברוורס
), שאותו בכלל היה לי מוזר לשמוע! אלקטרוני ביותר, אם כי יש שם כלים אקוסטים יותר (אם אפשר לומר אקוסטים?
) ואחרי קצת יותר שמיעות התחלתי גם אליו להתרגל ולאהוב ביותר... אחרי הרבה זמן *יחסית* שמעתי את קיד א'. ואת האמת! היה לי מוזר בהתחלה, אבל.. את אמניזיאק היה לי יותר מוזר לשמוע קודם. אני יכולה אפילו להגיד, שכבר בשמיעה שנייה התחלתי לאהוב את האלבום! ולדעתי זה בגלל שדווקא באתי בכיוון ההפוך והתקדמתי יותר לאט לקטע של האלקטרוני.. עכשיו, אחרי הרבה שמיעות של האלבומים מדה בנדס עד HTTT, אני כמעט בלב שלם יכולה להגיד שקיד א' הוא בהחלט האלבום האהוב עליי! כל פעם שאני שומעת את האלבום הזה, אני מגלה ניואנסים חדשים, דברים חדשים, ובעיקר, פשוט חושבת על כמה שהאלבום הזה הוא פשוט מושלם במלוא מובן המילה. אלבום מדהים, שהשירים בו מתחברים כל כך טוב אחד לשני, שלשמוע אותו הוא פשוט חוויה בעצמה, ולהפסיק באמצע זה פשוט כואב. אלבום שכשמסיימים לשמוע אותו מרגישים תחושה של "וואוו" ופשוט רוצים להעביר לשיר הראשון ולשמוע הכל שוב. אני מבינה מאוד איך קשה לך לשמוע את האלבום הזה... ואני לא יודעת אם להמליץ לך לחכות קצת, לשמוע פה ושם שוב ולהתחיל להתרגל, או פשוט ללכת בדרך שבה אני הלכתי, ולעשות רוורס מhail to the theif
תבחר את מה שאתה רוצה.. אבל אני יכולה להבטיח לך שבסופו של דבר תבין עד כמה האלבום הזה הוא פשוט מדהים.