LA LI HO :D

As I Am

New member
לא, זה לא.. ../images/Emo103.gif

"בעל הפוטנציאל הגדול ביותר להגיע לכלא" זה .. אהמ.. נניח - ניצן (Charmed 4ever), יעל (Phoebe again) ודניאל (buffgirl) בגין הקמת ארגון "המיוחדות" וחטיפת בובת-פרה תמימה לצורך תוכניותיהן הזדוניות. ^_^

האא.. הבנתי אותך. ../images/Emo6.gif

אני הייתי שמה בקטגורייה הזאת כמה אנשים *שיעול*, בעקבות טופיק סיכומפגש אחד. המפ. כן. *שיעול* עזבו. (יערה ויותמפ, יודעים על מה אני מדברת? או שמא... אני ועצמי?
) רגע, לין, מה עם הקטגוריות האחרות שהצעתי? מה את אומרת עליהן? (את יכולה להגיד לא, זה לא יפגע בי או משהו...
)

Ophel McNeil

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo117.gif

האני, על פשע כזה לא מגיעים לכלא - זה ישר עונש מוות ללא משפט.

As I Am

New member
לא חשבתי שתעלבי.. ../images/Emo103.gif

פשוט לקח לי זמן לחשוב על זה..
תראו, אין לי בעייה להוסיף קטגוריות, ממש לא - להפך, כמה שיותר, יותר טוב D: אבל כשאתם מציעים קטגוריות תחשבו גם אם יש את מי לשים בהם..
(ותשלחו לי במסר {!}). כי אני יודעת למשל שאני לא רוצה להיות זאת שתבחר את המועמדים לסנוב/ית השנה, ביץ´ השנה וכה´.. ^^; למרות שזה בצחוק. P:

../images/Emo136.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifלין! ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo136.gif

יש גם קטגוריית - "האדם הכי יצירתי בפורום" ו... "עבודת המעריצים היפה ביותר". וול, הצעתי כבר מלא קטגוריות חדשות... את... את הולכת לקבל משהו?

Charmed Gal

New member
בדחן המאה לא השנה../images/Emo11.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

לא שמתם לב שלא הייתי פה מיום שישי? והעניין מעניין אותי אבל אין לי כוח לקרוא את כל השירשור... מה איתי? לי יש קטגוריה שבה אני מועמד?

Charmed Gal

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אני נעלם ליומיים ואנשים לא יודעים מה האייקונים המאומצים שלי? לין! האייקונים שלי הם:
. ולא עניתם לי!! אני מתמודד באיזה קטגוריה/ות? ואני גם בעד להוסיף עוד קטגוריות... למשל "זוג השנה".
ניצן תוכל לתת לכם פירוט נהדר של זוגות! החל ממני והחסה ועד אופיר ויותם.

Charmed Gal

New member
ה-ק-פ-צ-ה../images/Emo105.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

Don´t u like me anymore? Or you never did? יש לי את השיר פתיחה של סברינה, תקנאו! ותגידו לי לאיזה קטגוריה אני מתאים!

orly 15

New member
קראתי ה-כ-ל!!!!../images/Emo122.gif../images/Emo127.gif../images/Emo142.gif

על כל העידכונים! גם הקטגוריות- שווה ביותר

למעלה