LA LI HO :D

As I Am

New member
אתה כן.. ../images/Emo140.gif../images/Emo103.gif

שמתי אותך כבר באחת לפחות

HuGo Hell

New member
לא../images/Emo3.gif~צ´י../images/Emo1.gif

זה אני ^_^ וחוץ מזה אני כל כך הולך למכר את ניצן לטוקיו מיו מיו ^-^ *מחכה להזדמנות שהיא תבוא אלי*

As I Am

New member
נופ, אבל קרוב.. ~_^ ../images/Emo103.gif

החדש/ה שהשתלב/ה הכי מהר.. ^_^

As I Am

New member
אבל ביקשתי בקובץ טקסט X_x ../images/Emo103.gif

המחשב שלי לא פותח את הקבצי וורד

ChArMinG bOy

New member
תגידי לי כשתוסיפי את המאמר...

כי אני נכנס בד"כ ישר לעמוד של הפורום ולא לעמוד הראשי עם המאמרים והקישורים והכול....קיי?

HuGo Hell

New member
אז תרביצי לו!!~צ´י../images/Emo1.gif

זה למה שאת לא מקבלת קבצי וורד במירק? ;_; וחוץ מזה, תמיד אפשר לעשות מה שבפורום ה"פ עושים - לרשום את זה בהודעה.

בSomthing Wicca...../images/Emo168.gif

קומס דיס וואי מן הסתם. לין, זה אותן הפרק, רק שהפיילוט עשוי עם שחקנים אחרים (לא הראשיים, ג´רמי וכל האחרים) ופחות אפקטים, ובלי שיר הפתיחה. אם אני לא טועה...

As I Am

New member
אני יודעת, ../images/Emo103.gif

(ג´יזס, אנשים, אני לא עד כדי כך חסרת ידע בסדרה הזאת.. X_x) אבל זה עדיין פרק שונה.

אני מציעה את מועמדותי לתפקיד

החדש/ה שהשתלב/ה הכי מהר.... וקאמבק השנה והלך וחזר זה אותו דבר (יצא לי חרוז) יש אני אוכלת תפוז (התחרפנתי) ואני לא מבינה כמה מהקטגוריות... מזה פאנפיק? מזה פורומפיק? וזהו

As I Am

New member
אהמ.. ../images/Emo103.gif

דבר ראשון, זו לא הודעה שאתם צריכים להגיש אליה מועמדות, בינתיים אני בוחרת את המועמדים לכל קטגוריה, אבל תודה ששיתפת אותנו. ^^; וחוץ מזה, קאמבק הזה והלך וחזר הכי מהר זה שונה. יש פרישות שמתרחשות על בסיס יומי, אנשים שחוזרים והולכים כל הזמן, ויש אנשים שנעלמים ואחרי כמה זמן חוזרים, כמו, למשל, תום (סייבר) שנעלם לנו וחזר אח"כ, ואור (פוטי) שגם חזר לא מזמן אחרי העלמות של זמן מסויים.

HuGo Hell

New member
../images/Emo26.gifלכל השאלות-תשובות../images/Emo36.gif../images/Emo1.gif

~צ´י~ ככה - אור (פוטי) - היא אמרה שעוד לא. היא נתנה קטגוריות ואמרה שאם יש לכם להוסיף אז תגידו לה. תקרא את החלק של זה שוב. מאי - פאנפיק - סיפור המעריצים מכינים. נגיד לבאפי הכינו סיפור עלילה. זה נקרא פאנפיק. שזה עם הדמויות של הסדרה רק את ממציאה עלילה וכו´. רק פה אנחנו במכושפות, סתכלי במאמרים יש שם "פאנפיקים" כנסי לראשון ותקראי
פורומפיק - אותו דבר (כמו שאמרתי למעלה מה זה פאנפיק)רק על האנשים בפורום. ושאין שם את הדמויות אלה אנשים מהפורום. פאן-פורומפיק - סיפור (שמשיהו ממציא) שזה מעורב עם הדמויות של הסדרה והאנשים בפורום.

למעלה