LA LI HO :D

As I Am

New member
אוקי, ועכשיו, ../images/Emo103.gif

כשגם יש לי זמן להסביר - (רואים שצריך מילון לפורום?
): פאנפיק - סיפור שקשור לסדרה אבל הומצא ונכתב ע"י המעריצים. אותו רקע, אותן דמויות, אבל עם כל מיני עלילות אחרות. ^^ פורומפיק - סיפור שמסופר עם/כולל בתוכו בעיקר את חברי הפורום. הוא יכול להיות קשור למכושפות, ה"פ, פשיטת הרגל של ביל גייטס או וואטאבר, אבל זה בכל מקרה יהיה פורומפיק. פאן-פורומפיק - משהו שאופיר המציא. X_x

HuGo Hell

New member
*מנפץ סופגניה*../images/Emo1.gif

--; זה מה שאמרתי! ~_~ ופאן-פורומפיק זה כמו שאופל כתבה את "החוליה החלשה" שזה היה מעורב עם הפורום ועם הדמויות.

HuGo Hell

New member
טוב, זה משהו שאני המצאתי.../images/Emo1.gif

שימי את זה במילון, טוב?
ובואי למירק. צ´ובטס *_*

Woogyman

New member
../images/Emo110.gif

קודם כל, מצורף הלוגו שעיצבתי, לכל אלה שלא ראו. דבר שני - צריך להוסיף לדעתי עוד קטגוריות, יותר עם "פלפל". כאלה מצחיקות. סנוב/ית, ביץ´, יציאת השנה (משפט או משהו שמישהו כתב ובחיים לא נשכח, בסגנון לדחות את הפיגוע), פאדיחת השנה (אם נמצא מספיק פאדיחות ממפגשים. הנפילות החוזרות ונשנות של יערה בכל מפגש יכולות להוות התחלה טובה :).

As I Am

New member
אינדיד ^_^ ../images/Emo103.gif

אבל לא אהבתי את הצבע.. ^^;; תשקול שינוי, סם? ^^

Woogyman

New member
הצבע של הטריקווטרה? ../images/Emo110.gif

תגידו לי צבע אחר, ואני אשנה...

Ophel McNeil

New member
נפילות חוזרות ונישנות של יערה? ../images/Emo117.gif

חוץ מאז שהפלתי את המדרגות, ובמפגש אצל אופיר שחציתי כביש באופן נורמלי לחלוטין ואנשים הזדעזעו מזה, והעובדה שכמעט בכיתי מפחד במעילות של עזריאלי.... טוב. הבנתי את הנקודה..... ** אבל פאדיחות במפגשים זה רעיון נהדר! אפשר את הקטע של הפלת המדרגות, ובמפגש שלי שאנשים הלכו לרחוב ויצמן לחפש פח זבל.... יש הרבה אפשרויות.
ואגב, לקטגוריית "משפט בלתי נשכח" אני דורשת לצרף את - "הומו? איפה הומו?
"

Charmed 4ever.

New member
וכמובן... ../images/Emo54.gif../images/Emo136.gif

שבמפגש אצל אופיר יצאת מהחדר בסערה... הפלת עציץ, ואני קפצתי שתפסתי אותי בעלים... לא להתייחס לזה שהפלסטיק שבו העלים היו שתולים נפל ונשפך קצת הרבה חול... וכמובן.. הפיל המסכן... ו... היו עוד כל מיני פאדיחות מפגשיות..... הילד הג´ינג´י...

HuGo Hell

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo1.gif

צודקת. רק תסלחי לי... הילד הג´ינג´י התחיל איתי ^_^ בזכותי היה לכם כיף ^-^ כלומר... לנו. ^________^ תמיד כיף במפגשים. ויערה, את הלכת באמצע הכביש!! מכוניות כמעט דרסו אותך. ושלא נדבר עם אליכלת הגלידה בפרק באיילון

אבל זה לא פייר כי לא כולם היו

במפגשים שלכם... *אני בוכה כי לא מרשים לי להפגש איתכם כי אמא שלי פוחדת שאתם אנסים שמשתפים פעולה כדי שיבואו לכם ל"מפגשים"*

בדיוק מה שרציתי לומר..../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo136.gif

הפח זבל ה#%!0*^@ הזה! *שורפת את הפח זבל* *נזכרת שאני בירושלים* *מתעשתת* *או שלא*
ומשפט השנה - אל תגיד הופ לפני שאתה קופץ.
או... רגע, יש עוד אחד, אני לא זוכרת...

HuGo Hell

New member
זה מה שקורה כשמקשיבים לנדב..../images/Emo1.gif

ולא לי. אמרתי שכדאי שנעשה סיבוב שסביב הבניין
במקום זה הלכתם בעקבות נדב..
לפחות ראיתם קצת ארת כפ"ס

למעלה